MEGA Výprodej březen Mega výprodej

Predobjednávky hier na Xbox ONE

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dátum vydania
Platforma
Xbox Series X
(14)
Xbox Series S
(1)
Xbox One
(15)
Žáner
Akčný
(4)
RPG
(2)
Športový
(3)
Simulátor
(5)
Strieľačky
(2)
Textová lokalizácia
CS
(2)
EN
(15)
DE
(9)
Zvuková lokalizácia
EN
(15)
DE
(6)
FR
(1)
IT
(1)
Vekové obmedzenie
3 rokov
18 rokov
-
Najnovšie objednávky

Predobjednávky hier na Xbox ONE vieme doručiť už v deň objednávky! Stačí, aby bol vybraný tovar na sklade. Vytvorte si objednávku z pohodlia domova a nechajte si ju doručiť na vašu adresu, do AlzaBoxu alebo na jednu z našich pobočiek. Prečo ešte nakupovať na Alza.sk?

Pokračovať

7 dôvodov, prečo nakupovať Predobjednávky hier na Xbox ONE na Alza.sk

  • Máme širokú sieť predajní, kde dodržiavame všetky hygienické opatrenia, a bezkontaktných Alzaboxov (odberných miest) po celom Slovensku.
  • Pri každom tovare hneď vidíte, kedy si ho môžete vyzdvihnúť. Nezabudnite, že doručujeme aj cez víkend.
  • Prijímame väčšinu typov platieb vrátane bezkontaktných a kryptomien.
  • Vrátenie alebo reklamáciu môžete jednoducho vykonať aj v našich Alzaboxoch.
  • Potrebujete poradiť? Naša zákaznícka podpora je tu pre vás 24 hodín denne.
  • Sortiment dopĺňame ponukou príslušenstva aj doplnkových služieb.
  • Pri každom produkte nájdete všetky dôležité informácie. Pri niektorých z nich aj používateľské recenzie, ktoré vám pomôžu s výberom.

Na čo sa zamerať, ak vyberáte Predobjednávky hier na Xbox ONE?

Ak si chcete zaobstarať Predobjednávky hier na Xbox ONE, je tu pár aspektov, ktoré vám pomôžu pri výbere toho správneho produktu. V ľavom menu môžete využiť parametrický filter a zúžiť si tak ponuku šitú na mieru vašim preferenciám. Rovnako odporúčame využiť zoradenie podľa obľúbenosti či ceny.

Uľahčite si výber. Použite predpripravené filtre pre kategóriu: Predobjednávky hier na Xbox ONE

Hľadáte najlepšie Predobjednávky hier na Xbox ONE? Pozrite si produkty zoradené podľa predajnosti, prípadne dajte na recenzie od ostatných používateľov.

Najdrahšie vs. najlacnejšie Predobjednávky hier na Xbox ONE

Ak vás zaujíma tovar z hľadiska ceny, pozrite sa na najlacnejšie Predobjednávky hier na Xbox ONE, alebo vyberte typ zoradenia od najdrahšieho.

Skryť popis
15 položiek
Construction Simulator – Day One Edition – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: simulátor, – Vráťte sa do práce s vozovým parkom, ktorého veľkosť vás zrazí na kolená. Okrem značiek ako Caterpillar, CASE a BELL, ktoré už sú v sérii Construction Simulator ako doma, môžete si sadnúť za volant nových licencovaných strojov od partnerov ako DAF a Doosan – celkom ich je viac ako 70.
Predp. cena
31,90 €
Očakávame jún 2024
Objednávací kód: XBSE0245
Rocksmith+ (3 Month Subscription) – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Xbox Live, žáner: párty, – trojmesačné predplatené služby, ktoré učia hráčov hrať na gitaru a basgitaru prostredníctvom populárnych piesní. Rocksmith+ je kompatibilná s akustickými, elektrickými a basovými gitarami a spočiatku bude obsahovať tisíce skladieb, ktorých počet sa v budúcnosti zvýši na niekoľko miliónov skladieb zo žánrov, ako je rock, klasická hudba, india, alternatívna hudba, hip-hop, pop, metal, country, latinská hudba, R & B a ďalšie.
Novinka
40,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: XBSE0107
Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, dobrodružný a detský,
Novinka
49,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: XBSE0496
Monster Jam Showdown Day One Edition – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: pretekársky a arkády, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – Pripravte sa na preteky v troch rôznych biomoch a robte tie najlepšie triky počas riadenia najslávnejších truckov Monster Jam všetkých čias. Predveďte svoje schopnosti v celom rade rôznych herných režimov v nelineárnom režime kariéry, online hre a na rozdelenej obrazovke.
Novinka
44,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: XBSE0491
Sea of Stars – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: RPG a adventúra, – Ťahová RPG inšpirovaná klasickými hrami. Rozpráva príbeh dvoch Detí slnovratu, ktoré spoja sily Slnka a Mesiaca a vykonajú mágiu zatmenia, jedinú silu schopnú odraziť monštruózne výtvory zlého alchymistu známeho ako The Fleshmancer.
Novinka
39,90 €
Dátum vydania: 10. mája 2024
Objednávací kód: XBSE0489
Shin Megami Tensei V: Vengeance – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: RPG a adventúra, – Shin Megami Tensei V: Vengeance umožňuje hráčom vychutnať si príbeh Shin Megami Tensei V v celej jeho šírke, s novou príbehovou cestou, ktorá nebola v pôvodnej hre rozprávaná. Hra bola masívne rozšírená o nové oblasti, démonov a hudbu, ponúka prístupnejšiu hrateľnosť, vylepšený bojový systém, nové skúsenosti s démonmi a väčší prieskum terénu.
Predp. cena
70,90 €
Dátum vydania: 21. júna 2024
Objednávací kód: XBSE0486
F1 24 – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: simulátor a pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – Priprav sa prebudiť svoju vášeň na pretekanie a začni páliť gumy na pretekárskom okruhu ako ešte nikdy predtým! Pokiaľ si pripravený na nový ročník najlepšej pretekárskej hry z prostredia F1, tak je čas zasadnúť za volant formule v hre F1 24 štúdia Codemasters a vydavateľstva EA Sports.
Predp. cena
69,90 €
Dátum vydania: 31. mája 2024
Objednávací kód: XBSE0484
TopSpin 2K25: Deluxe Edition – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: športový a simulátor,
Novinka
98,90 €
Dátum vydania: 26. apríla 2024
Objednávací kód: XBSE0478de
Sonic X Shadow Generations – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: arkády, – Hraj ako Shadow the Hedgehog v úplne novej príbehovej kampani s dosiaľ nevidenými schopnosťami a šikovnosťami. Keď sa znovu objaví Shadowov úhlavný nepriateľ Black Doom, ktorý hrozí, že ovládne svet, musí sa Shadow vydať na cestu do vlastnej minulosti, postaviť sa bolestným spomienkam, čeliť známym nepriateľom a odhaliť novú silu, aby zachránil svet a dokázal, prečo je považovaný za dokonalú bytosť Ultimate Life Form!
Novinka
68,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: XBSE0481
TopSpin 2K25 - Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: športový a simulátor,
Novinka
73,90 €
Dátum vydania: 26. apríla 2024
Objednávací kód: XBSE0478
Contra: Operation Galuga – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – Prevezmite kontrolu nad elitnými komandami Contra Billom Rizerom a Lancem Beanom, ktorí bojujú proti teroristickej skupine Red Falcon, ktorá premenila kedysi mierumilovné ostrovy Galuga v totálnu vojnovú zónu, kde osud ľudstva visí na vlásku. Dôkladné prepracovane klasickej hry z 80. rokov, ktorá je určená na NES a arkády, s nadčasovou hrateľnosťou, ikonickými zbraňami, modernou grafikou a zvukom, novými fázami, novými nepriateľmi a bossmi, novými hernými mechanizmami a intenzívnymi kooperatívnymi súbojmi až pre dvoch hráčov v príbehovom režime alebo pre štyroch hráčov v arkádovom režime!
Novinka
39,90 €
Dátum vydania: 26. apríla 2024
Objednávací kód: XBSE0476
Little Nightmares 3 – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, krabicová verzia, žáner: akčný,
Novinka
52,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: MXO899
Rugby World Cup 2024 – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: športový, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – Rugby 24 je oficiálna hra z Rugby World Cup 2023. Vyberte si krajinu z viac ako 130 národných tímov a získajte Webb Ellis Cup. Hra tiež obsahuje turnaje, kompletný režim kariéry a rôzne režimy pre viacerých hráčov.
Novinka
51,90 €
Očakávame jún 2024
Objednávací kód: XBSE0381
Daymare: 1994 Sandcastle - Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – čaká na vás kombinácia neľútostných smrtiacich nepriateľov, hardcore akčných herných mechanizmov, environmentálnych hádaniek, mrazivého soundtracku, opatrného prieskumu a výdatnej porcie koncentrovaného hororu.
Novinka
36,90 €
Dátum vydania: 12. apríla 2024
Objednávací kód: XBSE0363
Hotel Life – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: simulátor, – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: simulátor,
Novinka
32,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: XBSE0323
hry na Xbox OneXbox a PC Game Pass: Všetko, čo potrebujete vedieť Nebaví vás kupovanie fyzických kópií hier a zaobstaranie tých digitálnych je príliš zaväzujúce? Hráte na Xboxe aj PC a svoje obľúbené hry by ste si chceli zahrať napríklad aj na cestách na mobilnom telefóne? Potom je presne pre vás určené predplatné Game Pass ponúkajúce...
V tomto článku sa dozviete všetko potrebné o konzole Xbox Series X, najnovšej hernej mašine z dielní Microsoftu. V prvej časti špeciálu sa dozviete základné informácie, ako sú cena, hardvérové špecifikácie či aké hry si novom Xboxe zahráte. Dobrú predstavu o tom, čo...
Google vstúpil so svojou streamovacou službou Stadia na trh už koncom roka 2019, na Slovensku a v Českej republike je však Stadia dostupná až od decembra minulého roka. Ako hranie hier bez nutnosti vlastniť výkonný herný počítač alebo konzolu funguje, čo všetko na...
hry na Xbox OneNajlepšie hry na Xbox One v roku 2019 Kto sa stal v roku 2019 kráľom Xboxu One? Odpoveď bude pre mnohých z vás prekvapivá, pretože tento rok bol najmä na tejto platforme trošku špeciálny. Microsoft stavil skôr na to, že predvedie multiplatformové tituly v čo najvyššej možnej kvalite, zatiaľ čo exkluzívnych...
Uhlíkovo neutrálny Xbox, alebo PlayStation 5 s výrazne nižšou spotrebou elektriny. To sú len dva plány novovzniknutej aliancie Playing fot the Planet, združujúcej spoločnosti ako Microsoft, Google alebo Sony. Hranie hier na prvý pohľad nevyzerá ako aktivita, pri ktorej...
Posledný deň Gamescomu je tu. Dočkáme sa v závere ešte nejakého prekvapenia? Všetko podstatné o Gamescome 2019 nájdete v tomto špeciáli – sledujte naše online spravodajstvo. Prečítať si môžete tiež správy z konferencií, ktoré veľtrhu predchádzali (Nintendo India World,...
Viac článkov Všetky články

Predobjednávky hier na Xbox ONE

V kategórii Predobjednávky hier na Xbox ONE máme práve teraz na Alza.sk celkom 15 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné predobjednávky hier na Xbox ONE Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie predobjednávky hier na Xbox ONE Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii predobjednávky hier na Xbox ONE recenzie
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií