PET AlzaBoxy Q1

XD Design Bobby anti-theft backpack 15.6 sivý

Zobraziť katalóg
XD Design Bobby anti-theft backpack 15.6 sivý
4,7 68 hodnotení
Batoh na notebook s maximálnou uhlopriečkou do 15.6", materiál: polyester, nastaviteľné ramenné popruhy, anatomicky tvarovaný chrbát, reflexné prvky, vodoodolný, odvetraný chrbát, skryté vrecko na cennosti, integrovaný USB port a zadný prístup, objem 13 l, vonkajšie rozmery (V׊×H) 42 cm ×29 cm ×12 cm, hmotnosť 0.885kg, farba čierna a sivá
Kód:  PFDE71 Produktové číslo:  P705.542 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

XD Design Bobby anti-theft backpack 15.6 sivý Predaj skončil

XD Design Bobby anti-theft backpack 15.6 sivý

Pred objednaním overte rozmery vášho zariadenia, či je preň vami vybraný batoh dostačujúci..

Chcete ochrániť obsah svojho batoha a vreciek pred zlodejmi v hromadných dopravných prostriedkoch? Každý deň celosvetovo dochádza k viac ako 400 000 vreckovým krádežiam. Aby ste sa tomuto vyhli, používajte šikovný batoh na notebook XD Design Bobby anti-theft backpack gray.

Tento batoh sa jednoducho nedá vykradnúť. Vrecká so schovanými zipsami nedávajú šancu. Batoh obsahuje vnútorné vypchaté vrecká, kde sa vojde notebook s uhlopriečkou 15,6 palcov a tablet s veľkosťou 10 palcov. Samozrejme sem dostane aj ďalšie nevyhnutné veci.

Hlavné prednosti

  • Schované zipsy aj vrecká
  • Povrch odolný proti prerezaniu aj nárazu
  • Reflexné prvky
  • Praktická rúčka v zadnej časti batoha
  • Pojme notebook s veľkosťou až 15,6 palcov a tablet

Funkcia navyše

Veci vnútri batoha sú vnútornými vreckami zafixované a tlačia váhu smerom nadol. Je to rozdiel oproti bežným batohom, ktoré ich tlačia od vášho chrbta.

Na platobnú či inú kartu slúži špeciálne vrecko priamo v popruhu. Začína pršať? Nevadí. Nepremokavý povrch zaistí všetkému vnútri ochranu. V noci alebo v horších podmienkach sa zídu aj reflexné prvky.

Parametre a špecifikácia

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!
Materiál
Polyester Hotovo!
Hmotnosť
0,89 kg Hotovo!
Vrecká
Vrecko na notebook, Vrecko na cennosti Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!

Materiál

Materiál
Polyester Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
0,89 kg Hotovo!

Výbava

Vrecká
Vrecko na notebook, Vrecko na cennosti Hotovo!
Prístup
Zozadu Hotovo!
Popruhy
Nastaviteľné popruhy Hotovo!
Vlastnosti a výbava
Reflexné prvky, Anatomicky tvarovaný chrbát, Priedušná zadná stena, Vodoodolné, Integrovaný USB port Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat,jak se da tento batoh ideálně vyprat/ vyčistit ? Ptám se kvůli integrovaném kabelu. Nemohl by se při praní v pračce poškodit ?

Dobry den. Tento batoh ma rozmery 44x34x16,5 cm ako uvadzate? Na stranke vyrobcu maju pisane 42x29x12cm. Odkaz do neznáma

Dobrý den, je možné batoh i přes vyztužené boky "zmáčknout", aby byl placatý a nemělo to na něm následky? Chtěl bych jej zabalit do kufru, ale šířka 20cm je moc. Díky za odpověď

Dobrý den. Můžu se zeptat jak to je s tím nabíjením.Muzu si tam nabíjet furt?

Dobrý deň. Výrobca dodáva tento produkt aj v prevedení XL (batoh je mierne väčší). Je možné aj u Vás zakúpiť sivý XD Design Bobby XL?

Dobrý den, je batoh vhodný i pro Dell Precision M4800? Tento laptop má sic úhlopříčku 15,6" ale je přece jen masivnější. Děkuji za odpověď.

Dobry den, vesel by se do tohoto batohu herni notebook dell o uhlopricce 15,6 a je 23,5 tenky. Predem dekuji za odpověď.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, co tento batoh vlastně obsahuje. Pokud vůbec něco.

Dobrý den. Dnes jsem si zakoupil uvedený batoh. Jaké bylo mé překvapení, když jsem v něm nenašel powerbanku, kterou máte uvedenu v popise batohu. Prosím tedy o sdělení, kdy mi bude powerbanka dodána, případně zda mám podat reklamaci na výměnu batohu. Děkuji.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je u baťohu kapsa na notebook dobře polstrovaná (potažmo i polstrovani zespod baťohu), aby mi to dokázalo ochránit notebook kdyby mi baťoh například spadnul nebo proti otřesům. Děkuji

123
Diskusia a poradňa k XD Design Bobby anti-theft backpack 15.6 sivý
Príslušenstvo pre XD Design Bobby anti-theft backpack 15.6 sivý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XD Design Bobby anti-theft backpack 15.6 šedý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XD Design Bobby Rucksack mit Diebstahlschutz 15.6" grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XD Design Bobby Rucksack mit Diebstahlschutz 15.6" grau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: XD Design Bobby lopásbiztos hátizsák 15.6", szürke.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií