AD homeoffice AD homeoffice

XD Design GLISS na biele víno

Zobraziť katalóg
XD Design GLISS na biele víno
Karafa 750ml, bambusové viečko, nerez tuba na ľad, silikónové tvorítko na ľad, ručná výroba
Kód:  XDACC002 Produktové číslo:  P264.021 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

XD Design GLISS na biele víno Predaj skončil

XD Design GLISS na biele víno

 

Dizajnová sada XD Design Gliss je štýlovým doplnkom pre chvíle pri pití bieleho vína. Pri obvyklom podávaní bieleho vína otvorená fľaša na stole onedlho oteplie. S karafou Gliss je to iné. Uprostred karafy je umiestnená nerez tuba, do ktorej nasypete kocky ľadu. Udržuje tak víno v chlade po dlhú dobu. Dômyselná a elegantná karafa dodá každému večeru pri poháriku vína punc noblesy. Nemusíte ju však využívať len na nalievanie vína, ale aj pre domáce limonády, citrónové vody a iné. Chladené nápoje sú vždy v kurze! Karafu môžete uzavrieť bambusovým viečkom. Jedinečná sada je ručnej výroby a môže sa pýšiť registrovaným dizajnom ®. Súčasťou sady je silikónová forma na ľad.

Sada obsahuje

  • Sklenenú karafu
  • Bambusové viečko
  • Nerez tubu na ľad
  • Silikónové tvorítko na ľad


Materiál
Sklo, nerezová oceľ

Objem
750 ml

Rozmery
Priemer 10,9 cm
Výška 32,8 cm

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre XD Design GLISS na biele víno Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XD Design GLISS na bílé víno. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XD Design GLASS Karaffe für Weißwein. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XD Design GLASS Karaffe für Weißwein. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: XD Design GLISS fehérborhoz.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií