AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

XD Design ORBIT na olej a balsamico

Zobraziť katalóg
XD Design ORBIT na olej a balsamico
5 2 hodnotení
Sada z fúkaného skla, drevený podstavec
Kód:  XDACC007 Produktové číslo:  P262.350 Stránky výrobcu
XD Design ORBIT na olej a balsamico Predaj skončil

XD Design ORBIT na olej a balsamico

 

Štýlová sada XD Design Orbit na olej a balsamico oživí vašu kuchyňu nádychom kulinárskeho luxusu. Veľmi efektný tvar vytvára fúkané sklo v tvare dvoch baniek, z toho menšia banka je umiestnená vo vnútri väčšej. Rôzne farby pochutín potom dotvárajú celkový estetický vzhľad. Súčasťou súpravy je drevená podložka v kontrastnej tmavej farbe. Špeciálne nástavce na nalievanie sú opatrené viečkom, zabraňujú nechcenému úniku tekutiny. Sada XD Design Orbit je skvelým tipom na darček pre všetkých milovníkov varenia.

Sada obsahuje

  • Sklenenú nádobu
  • Drevený podstavec


Rozmery
9,5 × 9,5 × 13,0 cm

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XD Design ORBIT na olej a balsamico. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XD Design ORBIT für Öl und Balsamico. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XD Design ORBIT für Öl und Balsamico. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: XD Design ORBIT olaj és balzsamecet szett.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií