AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

XEEDA

Zobraziť katalóg
XEEDA
Hardvérová peňaženka – šifrovacia, dotykový displej, IP67, podpora Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, Ripple, Dash, ZenCash, NEM, Ethereum Classic, Stellar, ERC-20, konektor na Lightning/micro USB, kompatibilná s iOS/Andriod
Kód:  XEEDA01

XEEDA

Xeeda predstavuje jednoduché, bezpečné a pohodlné riešenie na spravovanie vášho kryptomenového portfólia. Táto šifrovacia hardvérová peňaženka spolupracuje so smartfónmi a mobilnou aplikáciou, ktorá overuje identitu používateľa podľa biometrických údajov (napr. vďaka odtlačkom prstov alebo tvaru očnej dúhovky). Rýchlo a bezpečne si s jej pomocou môžete zobraziť stav svojho konta alebo si overiť kurz ľubovoľnej kryptomeny. Peňaženka navyše podporuje celý rad kryptomien, pričom jej výrobcovia kompatibilitu stále rozširujú.

Kľúčové vlastnosti šifrovacej hardvérovej peňaženky Xeeda

  • Jednoduchá, bezpečná a pohodlná správa kryptomenového portfólia
  • Overovanie identity používateľa cez odtlačky prstov alebo tvar očnej dúhovky
  • Transakcie je možné vykonávať jedine vtedy, ak je Xeeda pripojená k telefónu
  • Podporuje rozšírené aj novo vznikajúce kryptomeny (Bitcoin, Ethereum, Ripple, NEM, Stellar...)
  • Kompatibilná so smart iOS alebo Android zariadeniami – obsahuje Lightning/micro USB konektor
  • Hliníkové telo a vodoodolné vyhotovenie podľa štandardu IP67

Parametre a špecifikácia

Rozhraní
Lightning Hotovo!
Konektor
Lightning Hotovo!
Zabezpečenie
Čítačka odtlačkov prstov Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
Lightning Hotovo!
Konektor
Lightning Hotovo!

Spracovanie a funkcie

Zabezpečenie
Čítačka odtlačkov prstov Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Ďalšie informácie

MimbleWimble a kryptomeny Grin a Beam (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ)

Na začiatku roka 2019 boli spustené kryptomeny Grin a Beam. Tieto kryptomeny používajú na svoje fungovanie protokol MimbleWimble, ktorý umožňuje kryptomenám posielať anonymné transakcie a zároveň mať dobrú škálovateľnosť. Ako MimbleWimble funguje? Prečo je dôležité mať súkromie? Aké sú rozdiely medzi Beamom a Grinom? A ako sa im darí v porovnaní s konkurenciou?

Mýty a fakty okolo Bitcoinu

Dnes sa pozrieme na niekoľko často opakovaných mýtov, ktoré sa objavujú v súvislosti s Bitcoinom. Je pravda, že Bitcoin slúži takmer výhradne kriminálnikom? Je Bitcoin anonymný? Predstavuje ťažba bitcoinu riziko pre našu planétu?

Gaming na blockchaine, alebo komu patria herné svety?

Herný obsah nie je váš. Vaše postavy, výbava a úspechy patria prevádzkovateľovi hry. Ale čo keby ste boli ozajstnými a jedinými vlastníkmi práve vy? A čo in-game ekonomika? Čo keby mohla naozaj fungovať a goldy mali reálnu a udržateľnú hodnotu? Nielen to sľubujú kryptomeny a blockchain v hernom odvetví.

Libra – kryptomenový projekt spoločnosti Facebook

Jedna z najväčších sociálnych sietí na svete, Facebook, prichádza s vlastným „kryptomenovým“ a výrazne centralizovaným projektom, ktorý nesie názov Libra. V článku sme rozobrali ambície projektu a do detailu preskúmali povahu digitálnej meny Libra coin!

Bitcoin – história a budúcnosť

O kryptomenách sa hovorí ako o hračke geekov. Opak je pravdou! Prečo kryptomeny vznikli? Kto položil ich základy? A majú reálne využitie?

Kryptomeny kurzy – Zoznam najdôležitejších kryptomien

Základné informácie o najznámejších kryptomenách. Aktuálne kurzy Bitcoinu, Litecoinu, Ripple a mnohých ďalších! Aké sú výhody a nevýhody kryptomien z Top15? Čítajte nás článok!

Ethereum Classic (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ)

Ethereum Classic (ETC) patrí medzi kryptomeny s veľmi nádejnou budúcnosťou. Zakladá si predovšetkým na decentralizovanom charaktere a nemennosti, čo sú vlastnosti, ktoré v tak veľkej miere neponúka ani jeho oveľa známejší potomok – Ethereum (ETH). Aké sú ďalšie kľúčové vlastnosti ETC? V našom článku sa dozviete všetko, čo chcete o kryptomene Ethereum Classic vedieť!

Maker DAO (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ) – Decentralizovaná banka na blockchaine

Maker DAO je bezpochyby jedným z neinteresantnejších projektov v prostredí kryptomien, ktorý vôbec kedy vznikol. Ako môže fungovať decentralizovaná banka na báze blockchainu? Aké možnosti ponúkajú v prostredí Maker DAO dnes už staré známe smart kontrakty? Nielen to sa dozviete v našom článku!

Prečo vôbec potrebujeme kryptomeny?

Fenomén kryptomien je tu s nami už niekoľko rokov. V poslednej dobe o nich počúvame hlavne v negatívnom kontexte – najmä kvôli predčasnému poklesu kurzu. Aj preto stojí za to si pripomenúť – prečo kryptomeny vlastne potrebujeme a chceme? Dokázal by Bitcoin v súčasnosti fungovať ako globálne platidlo pre všetkých obyvateľov našej planéty? A prečo je dôležité mať v zálohe alternatívu a tiež zdravú konkurenciu pre štátne peniaze a platobné systémy? Nielen na tieto otázky nájdete odpovede v našom článku!

Stealthcoin (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ) – Čierny kôň medzi kryptomenami?

Alternatív k Bitcoinu nájdeme dnes mnoho, avšak kryptomien, ktoré by boli koncipované s takým dôrazom na zabezpečenie a anonymitu ako Stealthcoin, existuje len málo. Ako sa Stealhtcoin ťaží a kde ho môžete nakúpiť či ukladať? V našom článku sa dozviete všetko, čo chcete o Stealthcoine vedieť!

PIVX (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ) – Rýchla, anonymná kryptomena.

PIVX je pomerne mladá kryptomena, ktorá však už dnes ponúka veľa pre používateľov atraktívnych vlastností. Ide predovšetkým o vysokú úroveň anonymity a okamžité potvrdzovanie vykonaných transakcií. Ako si PIVX viedol v porovnaní s ďalšími anonymnými kryptomenami? A na akých základoch je vlastne tento ambiciózny projekt postavený? V našom článku sa dozviete všetko, čo chcete o projekte PIVX vedieť!

#HCPP18: Hackers Congress Paralelná Polis 2018 Prague (REPORTÁŽ)

Prinášame vám podrobnú reportáž z Hackers Congress Paralelná Polis 2018 (#HCPP18), ktorý prebehol v Prahe – Holešoviciach, čo by kameňom dohodil od centrály Alza.cz! Táto popredná svetová akcia združujúca priaznivcov slobody, decentralizácie a technologických inovácií prebiehala celé 3 dni a zúčastnilo sa jej viac ako 50 prednášajúcich. My sme si samozrejme nenechali nič ujsť!

ICO (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ). Čo je prvotná ponuka kryptomeny?

Ak sa aktívne zaujímate o kryptomeny, pravdepodobne sa často stretávate s anglickým spojením Initial Coin Offering, alebo ešte častejšie so skratkou ICO. Čo ale to záhadné ICO vlastne je? Aké riziká sa spájajú s investíciami do najrôznejších ICO projektov? A ako z niekoľkých základných informácií poznať, že ide o solídnu ICO ponuku? Nielen to sa dozviete v našom článku!

Basic Attention Token: Kryptomena sľubujúca revolúciu na trhu reklamy

Decentralizovaný reklamný systém Basic Attention Token (BAT) s vlastným prehliadačom Brave zameraným na súkromie funguje už od mája 2017. V súčasnosti ho každý mesiac využíva vyše 4 milióny používateľov po celom svete. Čím je BAT toľko výnimočný? Kto za týmto ambicióznym projektom vlastne stojí? Nielen na tieto otázky nájdete odpoveď v našom článku!

Ako na ťažbu kryptomien s HiveOS (NÁVOD)

Ak spravujete väčší počet ťažobných rigov, nezaobídete sa bez kvalitného, spoľahlivého a prehľadného softvéru, akým HiveOS bezpochyby je. V nasledujúcom návode vám ukážeme, kde HiveOS stiahnuť, a ďalej ako ho nainštalovať a správne nastaviť, aby ste mohli začať ťažiť čo najrýchlejšie a najefektívnejšie.

Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XEEDA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XEEDA Smartphone-Hardware-Wallet für Kryptowährungen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XEEDA Smartphone-Hardware-Wallet für Kryptowährungen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: XEEDA.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií