Rapture P&G MS v hokeji_CZ

Xerox Phaser 6020V

Zobraziť katalóg
Xerox Phaser 6020V
4,9 18 hodnotení
LED tlačiareň farebná, A4, 12 str. mono, 10. str. color, 1200x2400 dpi, CPU 525 MHz, 128 MB, USB 2.0, WiFi
Kód:  PX406d20a Produktové číslo:  6020V_BI Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Xerox Phaser 6020V

O spoločnosti

Spoločnosť Xerox je lídrom v oblasti dokumentových technológií a služieb už viac ako pol storočia. Vďaka akvizícii spoločnosti Affiliated Computer Services je Xerox celosvetovou jednotkou v oblasti riadenia obchodných procesov a dokumentov. Xerox podporuje vývoj inovácií a poskytuje služby, vďaka ktorým majú zákazníci viac času na to, čo je pre nich najdôležitejšie.

Dostatočný výkon a vynikajúca kvalita tlače

Vďaka výkonnému 525 MHz procesoru a vysokej kapacite pamäte zvládne táto tlačiareň všetky každodenné úlohy a poradí si aj s dokumentmi, ktoré sú plné grafiky, fotografií a grafov. Vylepšená kvalita obrazu s rozlíšením 1200 × 2400 dpi zaistená tlačovým modulom Hi-Q LED vám ponúka kvalitnú farebnú tlač s presným zarovnaním farieb a fantastickými detailmi.

Klasické aj multifunkčné tlačiarne využívajú rovnaké, ľahko vymeniteľné tonerové kazety. Nie je nutné kupovať, skladovať ani meniť žiaden ďalší spotrebný tovar. Okrem jednoduchšieho zásobovania si tak ušetríte aj nežiaduce prestoje.

Vyfarbite si svet

Skúsení používatelia aj začiatočníci určite ocenia výkonné funkcie tlačového ovládača Xerox s intuitívnym rozhraním, s ktorým môžete pred tlačou vykonať množstvo farebných úprav. Phaser 6020 môže tlačiť 10 farebných alebo 12 čiernobielych obrázkov za minútu.

Tlačte odkiaľkoľvek

K sieti sa môžete pripojiť pomocou vstavaného rozhrania Wi-Fi s funkciou nastavenia v jednom kroku. Stačí stlačiť tlačidlo WPS na tlačiarni a potom tlačidlo WPS na smerovači siete Wi-Fi a môžete tlačiť odkiaľkoľvek. K štandardnej aj multifunkčnej tlačiarni sa môžete teraz pripojiť z mobilného telefónu, tabletu alebo prenosného počítača bez toho, aby bolo nutné vytvárať bezdrôtovú sieť.

  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.

Parametre a špecifikácia

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!
Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!
Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
12 str./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – maximum
10 str./min. Hotovo!

Typ

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
12 str./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – maximum
10 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
150 listov Hotovo!
Doba tlače prvej strany (čb tlač)
18,62 s Hotovo!
Maximálne mesačné zaťaženie
30 000 str./měsíc Hotovo!
Výstupný zásobník
100 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
234 mm Hotovo!
Hĺbka
304 mm Hotovo!
Šírka
394 mm Hotovo!
Hmotnosť
10,9 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke „balenie obsahuje“ spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.


» Všetky laserové farebné tlačiarne s WiFi

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, rád bych se zeptal zdali je na trhu podobná kompatní barevná laserová tiskárna. Potřebujeme tiskárnu s max. šířkou 420 mm, hloubkou 310 mm a výškou 280 mm. Nejblíže je asi HP 150nw, ale ta je pro naše účely poměrně vysoká (309 mm). Děkuji.

Dobrý den, nikde jsem nenašel, zda tiskárna podporuje tiskové protokoly PCL6 nebo Postscript a zda je kompatibilní se systémem Linux.

Dobrý den, v lednu 2016 jsem u Vás zakoupila laserovou tiskárnu Xerox. Barvy, které byly uvnitř vydržely celkem dlouho a ve chvíli, kdy bylo třeba zakoupit nové jsem zjistila, že tato tiskárna má problém s jejich přijetím. Před nedávnem jsem zkusila zakoupit barvy i u Vás a bohužel mám pořád doma tiskárnu, která netiskne. Proto bych Vás touto cestou chtěla požádat, zda byste mi mohli dát informace o tom jaké barvy byly uvntiř a kde jsou k dostání, abych mohla svou tiskárnu opět zprovoznit. Předem děkuji za Vaši odpověď. S pozdravem Tereza Tesařová

Podla oficialnej dokumentacie ma len 600dpi a tlaci 10 ppm farebne a 12 ppm ciernobielo. Doba prvej tlace 28s. Tak neviem od kial ste nabrali tie vase hodnoty.

Dobrý večer, zakoupil jsem na Alza tiskárnu Xerox Phaser 6000 B,před třemi roky. Teď se porouchala, prosím o doporučení na seriozní opravnu po záruce.Mám několik náhradních tonerů do této tiskárny, v případě že bych kupoval novou tiskárnu, prosím o sdělení, která tiskárna, která je v současné době v prodeji je má kompatibilní jako xerox phaser 6000 ? Děkuji za odpověď. Zdraví Ladislav Hunyadi

Dobrý den, prosím o informaci, zda-li jsou k tiskárně Xerox Phaser 6020V na 100% dodávány v balení i tonery. Děkuji. S pozdravem Blanka Pokorná

Diskusia a poradňa k Xerox Phaser 6020V
Príslušenstvo pre Xerox Phaser 6020V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xerox Phaser 6020V.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií