Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

XFX HSF100 Blue LED

Zobraziť katalóg
XFX HSF100 Blue LED
Chladič — 2×90mm ventilátor, modré LED osvetlenie
Kód:  XFX990b Produktové číslo:  MA-AP01-BLED
XFX HSF100 Blue LED Predaj skončil

XFX HSF100 Blue LED

Vylaďte si svoju grafickú kartu, aby zvýraznila štýl vášho nadupaného herného stroja. Výmenné ventilátory pre grafiky XFX radu RX disponujú LED podsvietením hneď v troch farebných prevedeniach. S technológiou Swap Hard XFX ich vymeníte v jedinom okamihu a to bez použitia náradia. Navyše vďaka ľahkému vybratiu ventilátora môžete perfektne vyčistiť chladič od prachu behom chvíľky.

Kľúčové vlastnosti

  • Dva vymeniteľné ventilátory s modrým LED podsvietením
  • Pre grafické karty XFX Radeon RX
  • Jednoduchá a rýchla výmena bez použitia náradia
  • Automatická regulácia otáčok závislá na zaťažení grafiky

Ticho pri práci, výkon pri hraní

Dva 90 mm ventilátory majú patentovanú konštrukciu, vďaka ktorej účinne chladia celú grafickú kartu. Automatická regulácia otáčok sleduje zaťaženie grafickej karty, kedy pri nízkom zaťažení zníži otáčky pre minimalizáciu nepríjemného hluku. Naopak pri intenzívnom hraní ventilátory chladia na plný výkon.

 

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XFX HSF100 Blue LED. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XFX HSF100 Blue LED. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XFX HSF100 Blue LED. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: XFX HSF100 - kék LED.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií