Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

XFX Radeon RX 480 8 GB RS Dual Fan

Zobraziť katalóg
XFX Radeon RX 480 8 GB RS Dual Fan
4,5 9 hodnotení
Grafická karta 8 GB GDDR5 (8 000 MHz), AMD Radeon Polaris 10 (1 288 MHz), PCIe x16, crossfire, 256-bit, DVI-D, HDMI, 3x DisplayPort
Kód:  XFX113c3 Produktové číslo:  RX-480P8LFB6 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

XFX Radeon RX 480 8 GB RS Dual Fan

Vysoký herný výkon za solídnu cenu

Herná grafická karta XFX s čipom AMD Radeon RX 480 je založená na zbrusu novej architektúre Polaris 10 a 14 nm výrobnej technológii, ktorá redukuje energetickú náročnosť čipu a dosahuje strhujúci grafický výkon. Jadro tejto hernej karty poháňa 2 304 stream procesorov, ktoré pracujú na frekvencii 1 226 MHz a v spojení s 8 GB GDDR5 pamäte zaručujú extrémnu výkonnosť.


Výmenné ventilátory

Aj pri použití najlepšieho ventilátora na trhu jeho životnosť postupom času klesá a často jeho výmena nie je príliš jednoduchá. XFX prichádza s novou technológiou Swap Hard, vďaka ktorej môžete veľmi ľahko vymeniť starý vetráčik za nový, ktorý stačí jednoducho zacvaknúť.


Hliníkový backplate

XFX RX 480 RS je vybavená pevným hliníkovým krytom, ktorý účinne eliminuje jej ohýbanie a vyžarujúce teplo, čím ochráni nielen samotnú grafickú kartu, ale aj okolité komponenty. 14 nm výrobná technológia umožňuje na menší priestor umiestniť väčší počet tranzistorov, čo vedie k nárastu výpočtového výkonu a k vysokej energetickej účinnosti.


Výkon podľa vašich preferencií

Vďaka zabudovanému Dual BIOSu optimalizujete výkon grafickej karty podľa vašich preferencií. Ak dávate prednosť tichšiemu chodu počítača, je možné ľahko znížiť výkon karty a teda aj otáčky ventilátorov. Pokiaľ naopak chcete z karty vyžmýkať maximum, jednoducho sa prepnete do performance módu.


Optimalizácia výkonu

Hardvérová technológia XFX True Clock kontroluje frekvenciu grafických procesorov a vždy zaistí optimálnu hodnotu výkonu s ohľadom na aktuálnu situáciu. Oproti softvérovému riešeniu je určenie kmitočtu presnejšie a zbytočne nezaťažuje systém.


Úplná plynulosť obrazu

Plynulé hranie bez sekania a trhania obrazu je snom každého gamera. S technológiou AMD FreeSync sa tento sen stáva skutočnosťou. Aj u najnáročnejších hier zaistí maximálne plynulý obraz bez artefaktov. Získajte 4K filmový zážitok s najvyšším výkonom bez ohľadu na frekvenciu snímok. FreeSync pracuje s rýchlosťou vašej hry s neuveriteľnou citlivosťou a plynulosťou.


AMD Eyefinity

AMD RX 470 je vybavená jedným DVI-D, jedným HDMI a troma DisplayPort portami s podporou pripojenia až šiestich displejov. Vďaka tomu rozšírite svoje zorné pole a získate tak úplne realistický zážitok, ktorý vás doslova vtiahne do herného sveta.


Podpora API Vulkan

Vďaka podpore grafického API Vulkan môžu herní vývojári maximálne využívať potenciál grafickej karty priamym prístupom ku GPU. Aplikácie tak získavajú priamu kontrolu nad grafickou akceleráciou na maximalizáciu jej výkonu.


4. generácia architektúry GCN

Grafické jadro s GCN architektúrou prináša ohromujúce detaily a pohlcujúcu VR s mimoriadnym grafickým výkonom a nízkou spotrebou energie. 4. generácia grafického jadra disponuje asynchrónnymi shadery s vylepšenou geometriou, takže si môžete vychutnať výnimočne plynulé hranie aj u najnovších titulov s podporou DirectX 12 a API Vulkan.


Zapojenie viacerých kariet

Technológia AMD CrossFire vám umožňuje zapojiť viacero grafických kariet s čipom AMD do kompatibilnej základnej dosky, čím radikálne zvýšite grafický výkon na ešte plynulejšie hranie. Podporované je zapojenie až 4 grafických kariet do jedného systému.


Široká škála farieb

Premium HDR na kompatibilných displejoch významne rozširuje škálu farieb a kontrastného pomeru. Hry a filmy vďaka tejto technológii ponúkajú prekvapivo ostrý, farebný a živý obraz so zvýšeným kontrastom, ktorý vás úplne pohltí.


Virtuálna realita na dosah

S technológiou AMD LiquidVR s podporou HMD (náhlavných VR displejov) zažijete tú pravú virtuálnu realitu. Pre väčšiu autentickosť pri prechádzaní virtuálnym svetom je pridaná podpora HDR (High Dynamic range), ktorá zabezpečí, že renderované scény budú živšie s väčším kontrastom a plné verných farieb.

  • Neviete, ako si vybrať správnu grafickú kartu? Záleží predovšetkým na požadovanom výkone grafickej karty. Dôležitý je tiež typ rozhrania, ktorým sa pripája k základnej doske. Pre pomoc s výberom zadajte požadované parametre grafickej karty.

Parametre a špecifikácia

Šírka
240 mm Hotovo!
Výška
40 mm Hotovo!
Hĺbka
121 mm Hotovo!
Modelové označenie
RX 480 Hotovo!
Počet stream procesorov
2 304× Hotovo!

Rozmery

Šírka
240 mm Hotovo!
Výška
40 mm Hotovo!
Hĺbka
121 mm Hotovo!

Čip

Modelové označenie
RX 480 Hotovo!
Počet stream procesorov
2 304× Hotovo!
Výrobné technológie
14 nm Hotovo!

Výkon a použitie

Použitie
Hranie hier Hotovo!

Pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Typ pamäte
GDDR5 Hotovo!
Šírka zbernice
256-Bit Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia jadra
1 288 MHz Hotovo!
Frekvencia pamäte
8 000 MHz (8 GHz) Hotovo!

Rozhranie

Na pripojenie k PC
PCI Express x16 3.0 Hotovo!
Na pripojenie monitora
DisplayPort, DVI, HDMI Hotovo!
Počet výstupov
5 Hotovo!

Technológia

Špeciálne funkcie grafickej karty
Radeon VR-Ready Hotovo!
Podpora zapojenia viacerých kariet
Dual CrossFireX Hotovo!
Verzia DirectX
12 Hotovo!

Chladenie

Typ chladiča
Aktívny Hotovo!
Veľkosť chladiča
Dvojslotový Hotovo!

Spotreba

Prídavné napájanie
1× 8-pin Hotovo!
Odporúčaný výkon zdroja
550 W Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, v tuto chvíli se standardně dodává ke všem kartám RX 480 hra Civilizace VI. Proč u ALZY.CZ tato hra (kupon) není součásti výrobku ??!! Na Steamu tato hra stojí 60 Eur !! U CZC.CZ také tuto hru dávají ke kartám RX 480... Na AMD.COM je to uváděno jako bonus k této kartě. Kde mizí tyto kupony u ALZA.CZ ?? Bez kuponu na hru si u vás kartu RX 480 nekoupim. Ti co koupili, tak projeli 60 Eur !!! Díky za info Jírka

s akou graficku kartou nvidia geforce gtx sa to da porov bat ps. pls nech mi odpovie porofesionali v alze dik

Dobrý den, Zakoupil jsem na Alze dvě grafické karty XFX rx480 8GB RS, v Crossfire jsou dle ATI catalystu upgradovaném na nejnovější verzi v crossfire sloučeny. Při hraní her ve full rozlišení se mi obě přehřejí, hlavně ta, ze které je výstup do monitoru a PC se mi vypne. Odzkoušeno na Crysis 3, Project CARS. Pokaždé cca po 10 minutách hraní dosáhnou cca75-80 stupňů a vypne se PC. Když pustím samostatnou kartu bez crossfire je to v pohodě. Tak už nevím co dál.... Konfigurace je > Motherboard: M5A99FX Pro R2.0 > DDR3: 32GB RAM 1866Mhz > CPU: AMD FX8350 > Zdroj: Approx 900W Gaming a již zmíněné > 2x XFX RX480 8GB RS

Dobrý den. Koupil jsem si tuto kartu. Chci se zeptat zda je normální že teploty dosahuji až 73°C. Mám základní desku GIGABYTE B75M, zdroj Approx Gaming APP800PSV2, 800W. Intel Core i3-2120, 3,30GHz. 16GB RAM. Děkuji za odpověď.

Hmm mam objednanou kartu tak to asi zrusim a pockam az bude civka k tomu

Teď jsem zjistil, že na ALZA.CZ se hra Civilizace VI prodává samostatně za 1.399,-Kč.

Je součástí této karty ještě kupón se hrou nebo ta akce už skončila?

Dobry neviem ci to je mojim kusom ale, akonahle spustim hru tak karta hučí ze sa to neda zniesť, teda vetraky na karte?

Je to sleva na hru BF1 500kč nebo to je celá hra zdarma???

DObry den, chtel sem se zeptat, kde nebo jak dostanu poukazku na Battlefield 1 kterou mam dostat k produktu ? Prijde elektronicky ? Dekuji

Diskusia a poradňa k XFX Radeon RX 480 8 GB RS Dual Fan
Príslušenstvo pre XFX Radeon RX 480 8 GB RS Dual Fan Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XFX Radeon RX 480 8GB RS Dual Fan. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XFX Radeon RX 480 8 GB RS Dual Fan. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XFX Radeon RX 480 8 GB RS Dual Fan. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: XFX Radeon RX 480 8 GB RS Dual Fan.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií