Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Amazfit GTR 42mm Black

Zobraziť katalóg
Amazfit GTR 42mm Black
4,5 19 hodnotení
Smart hodinky – pre mužov aj ženy, AMOLED displej, GPS, meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, barometer, hľadanie mobilu, prehrávač hudby v hodinkách a ovládanie prehrávača hudby v mobile, vhodné na beh, cyklistiku, plávanie, vodotesnosť 50 m (5 ATM), max. výdrž batérie 864 h, materiál puzdra hliník
Kód:  XI300i07f Produktové číslo:  473635

Amazfit GTR 42mm Black

Smart hodinky Xiaomi Amazfit GTR 42 mm Black

Chcete sa pustiť do športovania, ale stále vám chýba nejaká motivácia? Kúpte si osobného kouča v podobe inteligentných hodiniek Xiaomi Amazfit GTR 42 mm Black. Za veľmi slušnú cenu totiž disponujú pestrou škálou funkcií, ale hlavne majú posilnenú výdrž na batériu a navyše vyzerajú na ruke mimoriadne elegantne. Vďaka tomu sú skvelým doplnkom do spoločnosti, ale tiež sú vhodné na športové a outdoorové aktivity.

Veľký AMOLED displej

Hodinky Xiaomi Amazfit GTR 42 mm Black sa pýšia skvele čitateľným displejom s uhlopriečkou 1,2". Displej je navyše chránený proti poškodeniu vďaka prítomnosti krycieho skla Corning Gorilla Glass 3. Dotykový AMOLED displej je vďaka vernej čiernej, nízkej spotrebe a ďalšom rade výhod v podstate najlepším typom zobrazovacieho panela.

Výdrž batérie Xiaomi Amazfit GTR vás ohromí

Neustále máte súčasné inteligentné hodinky vybité? To sa vám s Xiaomi Amazfit GTR nemôže stať. Vydržia totiž až 12 dní pri typickom používaní (zapnutá notifikácia, občasné športovanie s GPS). V režime hodiniek potom vydržia dokonca viac ako 1 mesiac. A ak sa vydáte na dlhé horské preteky, tak počítajte s výdržou na úrovni 30 hodín so zapnutou GPS.

Zmerajte svoje športové výkony

Smart hodinky Xiaomi Amazfit GTR 42 mm Black spoľahlivo zmerajú údaje vašich pohybových aktivít. Môžete vyberať z 12 rôznych športov, ako je napríklad beh, cyklistika, fitness alebo chôdza. Odolnosť proti vode a prachu je garantovaná štandardom 5 ATM.

Meranie tepovej frekvencie

Na zlepšenie vašich športových výkonov je dobré počúvať svoje telo prostredníctvom tepovej frekvencie. Jej meranie prebieha pomocou optického senzora priamo zo zápästia, čo je mimoriadne pohodlné.

Sledovanie kvality spánku pomocou smart hodiniek Xiaomi Amazfit GTR

Súčasťou zdravotných ukazovateľov smart hodiniek Xiaomi Amazfit GTR je aj funkcia na sledovanie spánkovej aktivity. Prebieha nielen meranie dĺžky spánku, ale aj jeho kvalita v troch stupňoch. Všetky získané informácie potom môžete analyzovať v sprievodnej mobilnej aplikácii.

Notifikácia a prispôsobenie

Prostredníctvom mobilnej aplikácie možno ľahko zmeniť ciferníky a hodinky tak lepšie prispôsobiť svojmu štýlu aj vďaka možnosti vymeniť si remienok. Tiež môžete povoliť prijímanie notifikácií zo svojho telefónu alebo napríklad vzdialene ovládať hudobný prehrávač priamo z vášho zápästia.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Lezenie, Lyžovanie, Outdoor, Plávanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
864 h (36 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
30,5 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Hliník Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Vodotesnosť
50 m (5 ATM) Hotovo!
Spôsob ovládania
Kombinované Hotovo!
Hmotnosť
25,5 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth, GPS Hotovo!
Senzory a hardvér
Barometer, Vibrácie, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop, Intenzita svetla Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Lezenie, Lyžovanie, Outdoor, Plávanie Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Intervalový tréning, Tempo Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku, Pripomenutie pohybu Hotovo!
Smart funkcie
Hľadanie mobilu, Prehrávač hudby v hodinkách, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Budík, Dátum, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Pomocou GPS v hodinkách Hotovo!

Notifikácie a volania

Notifikácie z telefónu
Prichádzajúci hovor, Odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, Kalendár, E-mail Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Amazfit OS Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Francúzština Hotovo!
Jazyk rozhrania
Angličtina, Francúzština Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Čierna Hotovo!
Materiál remienka
Silikón Hotovo!
Vymeniteľný remienok
Áno Hotovo!
Min. obvod zápästia
14 cm Hotovo!
Typ zapojenia
20mm Quick Release Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
864 h (36 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
288 h (12 d) Hotovo!

Súčasť balenia

Súčasť balenia
Dobíjací kábel Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, Mozno trochu hlupa otazka ale zaujimalo by ma podla coho zistim ci mi bude lepsie sediet 42mm alebo 47mm verzia? Mam trochu mensie zapastie tak neviem do akej hranice je vhodna 47ka. Vopred vdaka.

Dobrý den, mám tyto hodinky od ledna 2020 a v posledním měsíci se mi snížila výdrž baterie z 11 dnů na 5. Hodinky používám stále stejně. Už jsem zkusil tovární nastavení či vypnout bluetooth na telefonu a výdrž je stále malá. Poradíte mi co s tím nebo hodinky zkusit reklamovat?

dobrý den chtěl bych se zeptat jestli se dá měnit ciferník u hodinek nebo ne ?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli tyto hodinky podporují bezkontaktní placení? Popřípadě jaké banky? Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, půjdou spárovat s Xiaomi Redmi Note 9?

Dobrý den, zhasnout pokaždé hodinky? Děkuji

Dobrý den, baterie u těchto nových hodinek mi bez zapnutí GPS vydrží pouze 3 dny. Reklamace mi nebyla uznána, z důvodu, že test výdrže vadu neshledal, podrobnosti testu nedodány. Kupovala jsem je právě z důvodu výdrže 12 dní, které uvádíte v popisu. Obracím se na ČOI.

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli jsou mezi aktivitami fotbal

Dd, umi hodinky pocitat bazeny a upozornovat vibracemi, kdyz budu mimo pasmo vybrane tepove frekvence?

Jaké možnosti budíku - lze měnit hlasitost vyzvánění, měnit zvuk, intenzitu vibrací? Kolik buzení-upozorneni/den se dá nastavit? Lze párovat s Google kalendářem? Díky

123
Diskusia a poradňa k Amazfit GTR 42mm Black
Príslušenstvo pre Amazfit GTR 42mm Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amazfit GTR 42mm Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amazfit GTR 42mm Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amazfit GTR 42mm Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Amazfit GTR 42mm Black.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií