AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Xiaomi Amazfit GTR 47 mm Aluminum Alloy

Zobraziť katalóg
Xiaomi Amazfit GTR 47 mm Aluminum Alloy
4,6 51 hodnotení
Smart hodinky – pánske, hodnota vodotesnosti 50 m (5 ATM) s meraním tepu na zápästí, monitoring spánku IPx8, Amazfit OS, kompatibilné s iOS a Android, telefonovanie odmietnutie a/alebo prijatie hovoru na spárovanom telefóne, gorilla Glass sklíčko, materiál remienka: koža, materiál puzdra: hliník
Kód:  XI300i07a Produktové číslo:  473621 Stránky výrobcu

Xiaomi Amazfit GTR 47 mm Aluminum Alloy

Smart hodinky Xiaomi Amazfit GTR 47 mm Aluminium Alloy

Chcete sa pustiť do športovania, ale stále vám chýba nejaká motivácia? Kúpte si osobného kouča v podobe inteligentných hodiniek Xiaomi Amazfit GTR Aluminium Alloy. Za veľmi slušnú cenu totiž disponujú pestrou škálou funkcií, ale hlavne majú posilnenú výdrž na batériu a navyše vyzerajú na ruke mimoriadne elegantne. Vďaka tomu sú skvelým doplnkom nielen pre dobrodružne založených mužov, ktorí napríklad často vyrazia na putovanie do hôr alebo sa vydajú splaviť rieku, ale aj pre tých mužov, ktorí sa vydávajú do spoločnosti.

Veľký AMOLED displej

Hodinky Xiaomi Amazfit GTR Aluminium Alloy sa pýšia skvele čitateľným displejom s uhlopriečkou 1,39". Displej je navyše chránený proti poškodeniu krycím sklom Corning Gorilla Glass 3. Dotykový AMOLED displej je vďaka vernej čiernej, nízkej spotrebe a ďalšiemu radu výhod v podstate najlepším typom zobrazovacieho panela.

Výdrž batérie vás ohromí

Neustále máte súčasné inteligentné hodinky vybité? To sa vám s Xiaomi Amazfit GTR Aluminium Alloy nemôže stať. Vydržia totiž až 24 dní pri typickom používaní (zapnutá notifikácia, občasné športovanie s GPS). V režime hodiniek potom vydržia dokonca viac ako 2 mesiace. A ak sa vydáte na dlhý horský pretek, tak počítajte s výdržou na úrovni 40 hodín so zapnutou GPS.

Zmerajte svoje športové výkony so smart hodinkami Xiaomi Amazfit GTR

Smart hodinky Xiaomi Amazfit GTR Aluminium Alloy spoľahlivo zmerajú údaje vašich aktivít, ako je napríklad beh, cyklistika, fitness alebo chôdza. Odolnosť proti vode a prachu je garantovaná štandardom 5 ATM.

Meranie tepu

Na zlepšenie vašich športových výkonov je dobré počúvať svoje telo prostredníctvom tepovej frekvencie. Jej meranie prebieha priamo zo zápästia, čo je mimoriadne pohodlné.

Sledovanie spánku

Súčasťou zdravotných ukazovateľov je aj sledovanie spánkovej aktivity. Prebieha nielen meranie dĺžky spánku, ale aj jeho kvalita v troch stupňoch.   Všetky informácie potom môžete analyzovať v sprievodnej mobilnej aplikácii.

Notifikácia a prispôsobenie

Prostredníctvom mobilnej aplikácie možno ľahko zmeniť ciferníky a hodinky si tak lepšie prispôsobiť svojmu štýlu aj vďaka možnosti vymeniť remienok. Tiež môžete povoliť notifikácie zo svojho telefónu alebo napríklad ovládať hudobný prehrávač.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Lezenie, Lyžovanie, Outdoor, Plávanie, Triatlon Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
1 776 h (74 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
47,2 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Hliník Hotovo!
Farba puzdra
Čierna, Sivá Hotovo!
Spôsob ovládania
Kombinované Hotovo!
Hmotnosť
40 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth, GPS Hotovo!
Senzory a hardvér
Barometer, Vibrácie, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop, Intenzita svetla Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Lezenie, Lyžovanie, Outdoor, Plávanie, Triatlon Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Vyjdené poschodia, Intervalový tréning, Tempo Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku, Pripomenutie pohybu Hotovo!
Smart funkcie
Hľadanie mobilu, Prehrávač hudby v hodinkách, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Budík, Dátum, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Pomocou GPS v hodinkách Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Amazfit OS Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Francúzština Hotovo!
Jazyk rozhrania
Angličtina, Francúzština Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
1 776 h (74 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
576 h (24 d) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Nechci nikoho urazit, ale cvičená opice by ty produkty zvládla vystavovat líp, vždy, když je novinka, tak je tam vždy x chyb a nesmyslů, to opravdu nevypadá pak jako profesionální jednání. A dost to snižuje váhu vaší ostatní práce.

No jo,Alzak rve a jeci v reklamach,ale jak ma odpovedet kdy bude zbozi na sklade,tak drzi h...u.😀

Vobec sa mi nedari sparovat ich s mojim iphonom 7. Prosim poradte. Zariadenia su obe nabite, hend vedla seba a telefon nic nenajde.

Dobry den. Bude mozne zakoupit i vezi 42mm? Dekuji koc

Dobrý den, čemu mám věřit víc, planému slibu na stránkách o dodání 9.8, aktuálnímu slibu na stránkách o dodání 13.8 a nebo e-mailu tvrdícímu cosi o 31.8? Přijde mi, že si z nás coby svých zákazníků děláte vyloženě legraci!

Dobrý den. Ty datumy si cucáte z prstu? Už jste to měnili 3x během týdne. Ve schránce už mám 9 emailů se změnou a už mě to přestává bavit :(

Dobrý deň. Počítajú hodinky aj zdolané poschodia? Nikde som v popise nenašiel výškomer aj keď to vy uvádzate. Ďakujem

Parametry samá nesrovnalost, prodáváte čím dál víc kravin a pak to tak vypadá.

Dobrý den, mají hodinky nějakou vnitřní paměť třeba na hudbu? A v případě, že ano jak velka paměť je? A dá se z hodinek vyřídit hovor nebo odepsat na zprávu?

Zdravím. hodinky mám cca týden a super! ale mám problém s notifikacemi od snapchatu asi 2 dny zpátky tak mi to vždy ukázalo ikonku a jméno ale teď mj to je ohlásí abych se podíval na mobil. neví někdo co s tím? děkuji všem za rady!

123...
Diskusia a poradňa k Xiaomi Amazfit GTR 47 mm Aluminum Alloy
Príslušenstvo pre Xiaomi Amazfit GTR 47 mm Aluminum Alloy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amazfit GTR 47mm Aluminum Alloy. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Amazfit GTR 47mm Aluminum Alloy. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Amazfit GTR 47mm Aluminum Alloy. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xiaomi Amazfit GTR 47 mm Aluminum Alloy.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií