Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Xiaomi Mi Band 4

Zobraziť katalóg
Xiaomi Mi Band 4
4,8 921 hodnotení
Fitness náramok , meranie tepu, dotykový displej, monitoring spánku, krokomer, vhodné na aktivity: beh, cyklistika, plávanie, vodotesnosť 50 m (5 ATM), materiál puzdra: plast
Kód:  XI2900f5i Produktové číslo:  473608

Xiaomi Mi Band 4

Osobný fitnesový asistent na vašom zápästí

Xiaomi Mi Band 4 je už štvrtou generáciou obľúbeného pomocníka na monitoring a optimalizáciu vášho tréningu a pohybových aktivít. Vďaka nepretržitému sledovaniu vašej tepovej frekvencie a monitoringu spánku pomocou snímača PPG bude všetka vaša snaha maximálne efektívna. S jedným nabitím bude pre vás Xiaomi náramok Mi Band 4 športovým partnerom až 20 dní.

Kľúčové vlastnosti fitnesového náramku Xiaomi Mi Band 4

  • Senzor PPG tepovej frekvencie, monitoring spánku
  • Funkcia krokomera, výpočet spálených kalórií, meranie vzdialenosti
  • Farebný dotykový 0,95" displej AMOLED
  • Vodotesnosť hodiniek Xiaomi Mi Band 4 do 50 m (5 ATM)
  • Stopky, dátum, budík s vibráciami
  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth 5.0
  • Príjem notifikácií a ovládanie hudby z telefónu
  • Výdrž batérie až 20 dní s jedným nabitím
  • Mobilná aplikácia Mi Fit (iOS, Android)
  • Praktický remienok z polykarbonátu

Xiaomi Mi Band 4 zaujme dotykovým displejom AMOLED

Inteligentný náramok Xiaomi Mi Band 4 na prvý pohľad zaujme minimalistickým dizajnom s vylepšeným farebným dotykovým displejom AMOLED, ktorý je jasnejší než v predchádzajúcich verziách Mi Band. Displej je navyše chránený 2,5D tvrdeným sklom opatreným vrstvou proti odtlačkom prstov. Smart náramok Xiaomi Mi Band 4 má k dispozícii veľký výber ciferníkov, pomocou ktorých môžete vzhľad náramku prispôsobiť na mieru vášho štýlu.

Xiaomi Mi Band 4 – vodotesný fitnesový náramok na obľúbené športy

Inteligentný náramok Xiaomi Mi Band 4 je vodotesný do hĺbky 50 m, takže, okrem klasickej aktivity, ako je beh, chôdza alebo cyklistika, ho plne využijete aj pri plávaní. Fitnesový náramok Xiaomi Mi Band 4 dokáže rozoznať 5 rôznych plaveckých štýlov. Dáta o spotrebovaných kalóriách, počtu nachodených krokov, prejdenej vzdialenosti alebo o nameraní tepovej frekvencie môžete následne analyzovať a porovnávať v mobilnej aplikácii Mi Fit.

Xiaomi Mi Band 4 náramok disponuje optickým senzorom srdcového tepu

Optický snímač PPG srdcovej frekvencie neustále sleduje vašu aktivitu a upozorní vás, ak je nameraná tepová hodnota príliš vysoká. Okrem toho vás inteligentný náramok Xiaomi Mi Band 4 v prípade detekcie dlhšej nečinnosti informuje a motivuje k pohybu, čo je praktická funkcia, napr. ak máte sedavé zamestnanie.


Monitoring kvality spánku

Fitness náramku Xiaomi Mi Band 4 nechýba ani obľúbená funkcia sledovania spánku, ktorá detekuje plytké a hlboké fázy vrátane celkovej dĺžky spánku, vďaka čomu zistíte, či spíte dostatočne dlho a kvalitne. Vo výbave náramku Xiaomi Mi Band 4 nechýba ani tichý budík, ktorý vás ohľaduplne prebudí jemnými vibráciami.

Spárovanie hodiniek Xiaomi Mi Band 4 s inteligentným mobilným telefónom

Na spárovanie smart náramku Xiaomi Mi Band 4 s inteligentným telefónom využijete bezdrôtové rozhranie Bluetooth 5.0. Vďaka tomu môžete priamo na vašom zápästí prijímať mobilné notifikácie o prichádzajúcich správach a hovoroch či diaľkovo ovládať prehrávanie hudby alebo spúšť fotoaparátu.

Analyzujte vašu dennú aktivitu mobilnou aplikáciou Mi Fit

V mobilnej aplikácii Mi Fit môžete prehľadne zobraziť namerané údaje o vašej dennej aktivite a kvalite spánku, porovnávať hodnoty so staršími záznamami a ďalej ich analyzovať. Vďaka smart náramku Xiaomi Mi Band 4 tak získate dokonalý prehľad o vašej aktuálnej kondícii, zdravotnom stave a postupoch pri plnení stanovených cieľov.


Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Plávanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
360 h (15 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9, Android 12.0, Android 4.4 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9, Android 12.0, Android 4.4 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
24,13 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Plast Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Vodotesnosť
50 m (5 ATM) Hotovo!
Spôsob ovládania
Dotykový displej Hotovo!
Hmotnosť
10,6 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Plávanie Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Tempo Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku, Pripomenutie pohybu Hotovo!
Smart funkcie
Hľadanie mobilu, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Budík, Dátum, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Cez GPS spárovaného telefónu Hotovo!

Notifikácie a volania

Notifikácie z telefónu
Prichádzajúci hovor, Odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, Kalendár, E-mail Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Amazfit OS Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina, Francúzština Hotovo!
Jazyk rozhrania
Angličtina, Francúzština Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Čierna Hotovo!
Materiál remienka
Silikón Hotovo!
Vymeniteľný remienok
Áno Hotovo!
Min. obvod zápästia
15,5 cm Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
360 h (15 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
360 h (15 d) Hotovo!
Interné úložisko
Nie Hotovo!

Súčasť balenia

Súčasť balenia
Dobíjací kábel Hotovo!
Viac parametrov

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, také by mě zajímaly barevné verze náramků, zda a kdy budou k dispozici? Děkuji 🙂

Budou u nás i jiné barevné varianty??

Zdravím, budou k hodinkám také jiné (kovové) řemínky jako u Mi Band 3 nebo na ně budou pasovat právě ty z Mi Band 3? Díky!

Zdravím chcem sa opýtať keď som si kupoval mi band 3 dokúpil som si aj k tomu okamzitu výmenu a predávajúci mi povedal, že ak vyjdu mi band 4 tak ja môžem vrátiť mi band 3 a s doplatkom dostanem mi band 4 funguje to tak naozaj? prosím odpoveď od odbornika

Bude sa u nas predavat aj s NFC verziou?

Mňa by zaujímalo či sa ním budú dať prepínať skladby v mobile a ovládať hlasitosť. Už som si zvykol, že nemusím vyťahovať mobil keď chcem vedieť dátum a čas a bol by som rád keby som ho nemusel vyťahovať (Alebo keď som od mobilu vzdialený a počúvam cez BT) keď budem chcieť prepnúť skladbu alebo stíšiť.

Dobrý den, je možné propojit aktivity s aplikací Strava?

Dobrý den, ukazuje se, že doprava je zdarma,ale když přejdu k platbě pořád to chce peníze za dopravu.

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli by bylo možné aby se tento náramek spároval s mím telefonem xiaomi redmi 7 (https://m.alza.cz/xiaomi-redmi-7?dq=5574778) který podporuje pouze bluetooth 4.2 Předem děkuji za odpověď a přeji hezký zbytek dne.

Majú hodinky aj merač prejdenej vzdialenosti?

123...
Diskusia a poradňa k Xiaomi Mi Band 4
Ďalšie informácie

Fitness náramky Xiaomi: Návody

Moderná nositeľná elektronika v podobe fitnes náramkov sa stala trendom poslednej doby a mnoho používateľov si už zvyklo na monitorovanie svojej každodennej pohybovej aktivity. Okrem počítania krokov, spálených kalórií či záznamu spánkovej aktivity však ponúkajú súčasné modely fitness náramkov aj ďalšie pokrokové funkcie, ku ktorých správnemu nastaveniu iste príde vhod prehľadný manuál.

Xiaomi Mi Band 4 (RECENZIA) – Najlepší náramok svojho druhu?

Nová, vylepšená verzia populárneho fitness náramku je na svete – predstavujeme Xiaomi Mi Band 4! Dočkáme sa väčšieho a farebnejšieho displeja a tiež mnohých nových funkcií! Viac sa dozviete v našom článku.

Xiaomi Mi Band 5 (RECENZIA) – šampión fitness náramkov po piate

Piata generácia najpopulárnejšieho fitness náramku na trhu prináša veľa lákavých inovácií, ktorým je stále ťažšie odolať. Stane sa Xiaomi Mi Band 5 tohtoročným hitom?

Xiaomi Redmi Band (NOVINKA) – 4 farby, 14-dňová výdrž a cena pod 15 €

Mimoriadne nízka cena, ohromujúca výdrž, športové aj inteligentné funkcie. Xiaomi Redmi Band je prvým fitness náramkom tejto značky, ktorý svojím pomerom cena/výkon možno zaujme aj vás.

Výdrž batérie inteligentných hodiniek: jeden deň aj pár týždňov

Výdrž batérie je téma, ktorá sa často objavuje nielen pri výbere smartfónu, ale aj v prípade inteligentných hodiniek. Aký je rozdiel medzi bežnou a maximálnou výdržou, zohráva svoju úlohu aj použitý operačný systém a ako predĺžiť výdrž vašich inteligentných hodiniek?

Xiaomi Mi Band 4 (NÁVOD)

Pokiaľ zháňate návod k fitness náramku Xiaomi Mi Band 4,  ste na správnej ceste. Prinášame vám prehľadný Xiaomi Mi Band 4 manuál, v ktorom sa dozviete všetko potrebné o inštalácii, nosení, nabíjaní, pripojení a nastavení fitness náramku Xiaomi Mi Band 4.

Fitness náramky vs. smart hodinky (POROVNANIE)

Kadencia krokov, VO2max aj napríklad možnosť bezkontaktných platieb. Toto je malý zoznam toho, čo dostanete so smart hodinkami navyše oproti športovému náramku. Ten ale zase ponúka pozitíva v podobe jednoduchého používania, výdrži a ceny. Oba varianty sú dobré. Záleží na tom, čo od inteligentného zariadenia na zápästí očakávate.

Inline korčule, tenis, volejbal: ako na letné chudnutie?

Viete, aký šport si vybrať, aby ste v lete zhodili pár kíl? A aké pri športovaní dodržiavať zásady? Prinášame vám tipy na letné športy, ktoré sú nielen efektívne pri spaľovaní tukov, ale tiež zábavné.
Recenzie Xiaomi Mi Band 4
Príslušenstvo pre Xiaomi Mi Band 4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Mi Band 4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Band 4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Band 4. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xiaomi Mi Band 4 Global.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií