Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C

Zobraziť katalóg
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C
4,5 69 hodnotení
Robotický vysávač s mopom a na čistenie kobercov, na všetky druhy podláh, automatické dobíjanie, predvoľba miestností na upratovanie, pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, senzor proti pádu zo schodov, senzor proti nárazu, vysávanie viacerých miestností, detekcia znečistených miest a prispôsobenie povrchu podlahy, navigácia: vSLAM, hepa filter, hlučnosť 60dB, mobilná aplikácia, nabíjacia stanica a nádobka na vodu na mokré čistenie, biela farba
Kód:  XIAROd09 Produktové číslo:  473723 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C


Výkonný robotický vysávač s funkciou mopovania

Robotický vysávač Mi Robot Vacuum Mop 1C sa postará o vysoko účinné vysávanie a umývanie povrchov v domácnosti bez nutnosti vašej asistencie. Pokročilá vizuálna navigácia vSLAM s dvojicou optických senzorov v reálnom čase mapuje okolitý priestor na zabezpečenie maximálne efektívneho upratovania. Vo výbave robota nechýbajú inteligentné senzory zabraňujúce zrážke s prekážkami či možnosť vzdialeného ovládania mobilnou aplikáciou Mi Home alebo hlasového asistenta.


Kľúčové vlastnosti robotického vysávača Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C

  • Robotický vysávač a mop v jednom spotrebiči
  • Sací výkon 2 500 Pa
  • Presná vizuálna navigácia vSLAM
  • Objem prachovej nádoby 600 ml
  • Nádobka na vodu s objemom 200 ml
  • Senzory proti pádu zo schodov a nárazu
  • Hlučnosť 60 dB
  • Podpora virtuálnych stien a zakázaných zón
  • Umývateľný filter
  • 2 400 mAh akumulátor s výdržou až na 120 m2
  • Dokovacia stanica s automatickým dobíjaním
  • Ovládanie mobilnou aplikáciou Mi Home (Android, iOS)
  • Podpora hlasových asistentov Google Assistant a Amazon Alexa

Vizuálny dynamický navigačný systém vSLAM

Vizuálny navigačný systém využíva dvojicu kamier, štvorjadrový procesor a pokročilý algoritmus vSLAM na precízne mapovanie priestoru v reálnom čase s aktualizáciou pôdorysu upratovanej plochy frekvenciou až 30 000 snímok za sekundu. Dvojica gyroskopov a 7 infračervených senzorov dopĺňa informácie o plánovanom smere pohybu, aby sa dosiahlo maximálne efektívne a bezpečné upratovanie.

Mopovacia funkcia

Funkcia mokrého utierania

Okrem klasického vysávania je k dispozícii aj režim mokrého utierania. Stačí vymeniť prachovú nádobku za nádržku na vodu a za chvíľku máte k dispozícii praktický robotický mop. Vďaka inteligentnému rozpoznaniu povrchu dokáže mop presne dávkovať výstup vody na dosiahnutie optimálnych podmienok upratovania na konkrétnom type podlahy.

Vysoký sací výkon

Účinné upratovanie na každom povrchu

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C je vybavený bezkefkovým elektromotorom s maximálnou sacou silou 2 500 Pa a špeciálne tvarovaným širokým ústím sacieho otvoru, takže si hravo poradí aj s veľkým znečistením či hĺbkovým vysávaním kobercov. Vďaka inovatívnej konštrukcii si robotický vysávač navyše zachováva veľmi tichý chod.

Mobilná aplikácia Mi Home

Ovládanie vysávača Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C mobilnou aplikáciou

Robotický vysávač Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C možno vzdialene ovládať pomocou hlasového asistenta alebo mobilnej aplikácie Mi Home, ktorá umožní sledovať pohyb robota v reálnom čase, zvoliť režim upratovania, naplánovať harmonogram čistenia v určený čas či aktivovať upratovanie na diaľku.

Virtuálna stena

Virtuálna stena

Pomocou mobilnej aplikácie môžete v priestore vymedziť virtuálne steny či definovať zakázané zóny pohybu robotického vysávača Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C. Vďaka tomu presne vymedzíte priestor upratovania a ochránite háklivé priestory domácnosti pred poškodením.

Inteligentné senzory

Inteligentné senzory

15 inteligentných senzorov v reálnom čase monitoruje okolitý priestor a zamedzí prípadnej zrážke robota s prekážkami alebo pádu zo schodov. Pokiaľ dôjde k poklesu kapacity batérie na úroveň 15 %, robot sa automaticky presunie do nabíjacieho doku a po doplnení energie pokračuje v upratovaní na mieste, kde bol prerušený.

kompaktné rozmery

Kompaktné rozmery

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C bez problému prekoná až 2 cm prekážky, takže mu nebude robiť problémy ani znížený prah, či lem koberca. Nízky 8,2 cm profil spotrebiča navyše umožní dôkladné upratovanie pod nábytkom či na iných, ťažko dostupných miestach.



Parametre a špecifikácia

Typ upratovania
Utieranie Hotovo!
Spôsob navigácie
vSLAM Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie, Prispôsobenie povrchu podlahy, Detekcia znečistených miest Hotovo!
Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!
Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Určenie

Typ upratovania
Utieranie Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie
vSLAM Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie, Prispôsobenie povrchu podlahy, Detekcia znečistených miest Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjacia stanica Hotovo!
Ďalšie príslušenstvo
Nádobka na vodu Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
35 cm Hotovo!
Výška
8,15 cm Hotovo!
Hĺbka
35,3 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,6 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, při prvním spuštění a instalace do aplikace Mi neustále hlásí chybu: Bylo detekováno silné magnetické pole. Znovu spusťte robotický vysavač v dostatečné vzdálenosti od virtuálních stěn. Nepomohl reset ani nové propojení na aplikaci, máte nějakou radu nebo produkt vrátím? Děkuji,

Dobrý den, zvládne tento model vysát plochu 70 m2 na jeden zátah? Porovnála jsem kapacitu tohoto modelu a modelu Tesla Robostar t60, který má velmi podobnou kapacitu baterie jako Xiaomi, avšak doba vysávání na jedno nabití se velmi liší - 110 min Tesla vs 40 min Xiaomi. Děkuji

dobrý den, mám koupený tento vysavač a přes noc začal křičet "turning on" každé 3 minuty a nereaguje vubec na žádné tlačítko, ani resetovací. v aplikaci mi home je vidět, ale nereaguje ani na příkazy přes aplikaci. co jsem hledal na netu tak k tomu dochazi po celem svete. z vysavacu se stavaji drahe cihly a nikdo nema odpoved co s tim....

Dobrý den, co je prosím vás lepší?? Tesla T60 nebo tento model xiaomi Vacuum Mop 1c?? Případně v čem. Děkuji

Dobrý deň ,kúpila som u vás mop Xiaomi mi robot Vacuum Mop pro...no nevšimla som si že už bol pouzity, tak ho chcem vrátiť. Zaujal ma xiaomi mi robot Vacuum Mop 1C.....je medzi nimi veľký rozdiel ?

dobrý den jaka je velikost nádoby ,nikde nemohu najit .. dekuji

Dobrý den. Zakoupil jsem u vás robot.vysavač Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C avšak v aplikaci Xiaomi není tento typ pro připojení uveden. Jaký typ se má použít pro připojení? Děkuji.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda lze připojit i k 5GHz Wifi, či pouze 2,4? Děkuji

Dobrý den. Lze prosím nastavit pouze vysávání ? A když tak nevíte jak ?

dobrý den, vysavač jsem pořídil mamce k Vánocům. Ovšem úplně nefunguje Podle představ. Zapnul jsem ho ať si zmapuje místnost. narazel snad do všeho. Vše co nemuselo být na zemí bylo odstraněno. Když mel místnost jakžtakž zmapovanou tak se ztratil a po opětovném spuštění neměl vůbec uloženou místnost (o celém bytě ani nemluvím) a začal jakoby od nuly.. jenže když začíná od nuly při každém úklidu tak už mě to nebaví. Co se dělá špatně? musí se něco nastavovat?

123...
Diskusia a poradňa k Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C
Príslušenstvo pre Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií