Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro White

Zobraziť katalóg
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro White
4,5 82 hodnotení
Robotický vysávač – s mopom, hlučnosť 60dB, objem nádoby na prach 0.55l, automatické dobíjanie, predvoľba miestností na upratovanie, pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, senzor proti pádu zo schodov, senzor proti nárazu, vysávanie viacerých miestností, detekcia znečistených miest a prispôsobenie povrchu podlahy, čistenie pomocou programov, HEPA filter
Kód:  XIAROd07 Produktové číslo:  473724 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro White

Výkonný robotický vysávač s funkciou mopovania

Robotický vysávač Mi Robot Vacuum Mop Pro 2 v 1 sa postará o vysoko účinné vysávanie a vytieranie povrchov v domácnosti bez nutnosti vašej asistencie. Pokročilá laserová navigácia LDS v reálnom čase mapuje okolitý priestor na zaistenie maximálne efektívneho upratovania. Vo výbave robota nechýbajú inteligentné senzory zabraňujúce zrážke s prekážkami či možnosť vzdialeného ovládania cez mobilnú aplikáciu Mi Home alebo hlasového asistenta.


Kľúčové vlastnosti robotického vysávača Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro White

  • Robotický vysávač a mop v jednom zariadení
  • Sací výkon 2 100 Pa
  • Presný laserový navigačný systém LDS
  • Objem prachovej nádoby 550 ml
  • Kombinovaná nádoba 2 v 1 – 300 ml prachová nádoba a 200 ml vodná nádržka
  • Senzory proti pádu zo schodov a nárazu
  • Hlasitosť 60 dB
  • Nastavenie zakázaných zón
  • 3 200 mAh akumulátor s výdržou 110 minút
  • Dokovacia stanica s automatickým dobíjaním
  • Bezdrôtové WiFi rozhranie
  • Ovládanie cez mobilnú aplikáciu Mi Home (Android, iOS)
  • Podpora hlasových asistentov Google Assistant a Amazon Alexa

Laserový navigačný systém LDS

Vďaka pokročilému systému laserovej navigácie LDS robotický vysávač Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro v reálnom čase automaticky mapuje a aktualizuje pôdorys čistenej plochy s presnosťou snímania 6× 360° za sekundu, vďaka čomu naplánuje najefektívnejšiu trasu a celkový priebeh upratovania. Laserové senzory disponujú dosahom až na vzdialenosť 8 metrov, takže robot okamžite získa dokonalý prehľad o svojom okolí a bezpečne sa vyhne prekážkam.

Robotický vysávač s mopom

Robotický vysávač s mopom 2 v 1

K dispozícii sú 2 kontajnery na zaistenie upratovania širokého spektra podlahových plôch. Robot disponuje 3 režimami na vytieranie, vysávanie a kombinované upratovanie 2 v 1. Mop je vybavený funkciou presného dávkovania vody na dosiahnutie optimálnych podmienok upratovania na konkrétnom povrchu.

Vysoký sací výkon

Účinné upratovanie na každom povrchu

Bezkefový elektromotor dosahuje maximálnu saciu silu 2 100 Pa, takže si hravo poradí aj s veľkým znečistením či hĺbkovým vysávaním kobercov. Vďaka inovatívnej konštrukcii si navyše zachováva veľmi tichý chod.

Mobilná aplikácia Mi Home

Ovládanie vysávača Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro cez mobilnú aplikáciu

Robotický vysávač Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro možno vzdialene ovládať pomocou hlasového asistenta alebo mobilnej aplikácie Mi Home, ktorá umožní nastaviť pokročilé funkcie, zvoliť režim upratovania, naplánovať harmonogram čistenia v určený čas či spustiť robota na diaľku.

Výber zóny upratovania

Výber zóny upratovania

Po prvom upratovaní je automaticky uložená mapa miestnosti do mobilnej aplikácie, takže môžete ľahko zvoliť oblasť upratovania. Jednotlivé zóny možno pomenovávať, zlučovať, alebo naopak vymedziť zakázané zóny. Navyše môžete pre jednotlivé zóny nastaviť rôzny čas upratovania.

Inteligentné senzory

Inteligentné senzory

Inteligentné senzory v reálnom čase monitorujú okolitý priestor a zamedzia prípadnej zrážke robota s prekážkami alebo pádu zo schodov. Pokiaľ dôjde k poklesu kapacity batérie na úroveň 15 %, robot sa automaticky presunie do nabíjacieho doku a po doplnení energie pokračuje v upratovaní v mieste, kde bol prerušený.

Kompaktné rozmery

Kompaktné rozmery

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro bez problému prekoná až 2 cm prekážky, takže mu nebude robiť problémy ani znížený prah, či lem koberca. Nízky profil zariadenia navyše umožní dôkladné upratovanie pod nábytkom, či na iných ťažko dostupných miestach.


Parametre a špecifikácia

Typ upratovania
Utieranie Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie, Prispôsobenie povrchu podlahy, Detekcia znečistených miest Hotovo!
Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!
Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Určenie

Typ upratovania
Utieranie Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie, Prispôsobenie povrchu podlahy, Detekcia znečistených miest Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjacia stanica Hotovo!
Ďalšie príslušenstvo
Nádobka na vodu Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
35 cm Hotovo!
Výška
9,45 cm Hotovo!
Hĺbka
35 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,6 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den, dá se mop vícekrát použít ? je pratelný ? děkuji za odpověď .Richard

Mám otázku dasa pripojit aj do Google Home

Dobry den chcem sa spytat starsie modely ponukali v aplikaci moznost kontrolovat svav opotrebovania kefy a plnosti zasobnika na smeti...v tomto modely v aplikacii som to nenasiel... viete mi povedat ci pride notifikacna sms alebo ma to inak upozorni?Dakujem za odpoved

Dobry den, prosim opravte si rozmery vysky tohto zariadenia. Myslim, ze urcite nema 94,5cm na vysku. Dakujem

Dobrý den, jak vysoké prahy zvládne vysavač spolehlivě přejet? Máme v bytě celkem vyšší prahy a byl bych nerad, kdyby se chudák někde sekl. Děkuji Vám.

dobrý den, lze do vody na vytíraní přidat i čisticí prostředek na podlahu?

Dobry den.Po vypadku siete mi nejde sparovat vysavac s aplikaciou. Uz aj predtym nepracoval podla zadanej poziadavky z aplikacie mobilu.Router, mobil aj vysavac sme restartovali a stale nic.Dakujem

Dobrý deň, chcel by som Vás poprosiť o radu. Zakúpili sme si vysávač na Vianoce, zhruba 2 mesiace fungoval úplne v poriadku a teraz posledné 2 týždne sú s ním samé problémy. Keď sme zadali hocijaký proces, tak začal robiť a hneď po začatí procesu sa len pootáča pár krát okolo nabíjacej stanice a povie že je hotovo a vráti sa späť na nabíjanie. Poprípade začne upratovať izbu, prejde len snáď 10 metrov a znova povie že je hotovo a vracia sa späť na stanicu. Skúšal som snáď už všetko čo som našiel na internete, obnovenie výrobných nastavení, celkovo ho znova vymazať a pripojiť ako nové zariadenie a bohužiaľ nič nepomohlo. Jediná rozumná možnosť mi už snáď príde len reklamácia, no predtým som sa chcel ešte skúsiť poradiť s Vami. Ďakujem za skorú odpoveď a želám pekný deň.

Dobrý deň, chcem sa opýtať či viem pridať miestnosť do už existujúcej mapy alebo si musí vysávač načítať odznova celý dom. Ďakujem

Hci mokré čištění plovoucí podlahy. Na mokro jí stírám mopem. Umí to i tenhle ? Píše to na mokro prý umí ? Má to silný výkon ? Tlačí to a setře to pořádně drhne pořádně? Aby to nebla slabá...slabá věc ? Je to silné dře to ?

123...
Diskusia a poradňa k Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro White
Príslušenstvo pre Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro White.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií