AD homeoffice PET

Xiaomi MiPad 2 64 GB Light Grey

Zobraziť katalóg
Xiaomi MiPad 2 64 GB Light Grey
1,0 1 hodnotení
Tablet - Intel Atom X5-Z8500 Quad Core 2,2 GHz, dotykový 7,9" 2048 x 1536 IPS, RAM 2 GB, interná pamäť 64 GB, WiFi, bluetooth, 2x kamera 8 MPx + 5 MPx, USB typ-C, 6010 mAh batéria, Android 5.0 MIUI v7
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  XI2002a Produktové číslo:  472237
Xiaomi MiPad 2 64 GB Light Grey 280,26 € Použité

Xiaomi MiPad 2 64 GB Light Grey

Xiaomi MiPad 2 64 GB Light Grey je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Čínska spoločnosť Xiaomi predstavuje novú generáciu tabletu MiPad 2 - novinka sa pýši hneď niekoľkými inováciami, je napríklad tenší o rovných 18 % a ľahší o 38 gramov. Okrem toho disponuje celokovovou konštrukciou, ktorá sa pýši ešte lepším vzhľadom. Pri leštení povrchu bola použitá špeciálna pieskovacia technika zachovávajúca kovovou textúru, pričom povrch je aj tak veľmi príjemný na dotyk. Tablet má nainštalovaný operačný systém Android 5.0 s grafickou nadstavbou MIUI 7.1.


vypnuté
Xiaomi MiPad - profil

Kľúčové vlastnosti

  1. Hrúbka len 7 mm
  2. Procesor Intel Atom (64-bit)
  3. Odolné celokovové telo
  4. Brilantný 7,9" IPS displej v pomere strán 4:3
  5. Operačný systém Android 5.0
  6. Batéria s kapacitou 6 010 mAh

Displej, z ktorého vás nerozbolia oči

Dominantou nového MiPad 2 je samozrejme displej. Vychutnajte si sledovanie filmov či hranie hier na perfektnom IPS displeji s uhlopriečkou 7,9", rozlíšením 2 048 × 1 536 pixlov a hustotou pixelov 326 PPI. Aj vďaka tomu je displej vhodný na čítanie elektronických kníh. Tablez disponuje aj špeciálnym nočným režimom na ochranu očí, ktorý výrazne znižuje riziko únavy očí.

 
vypnuté
Xiaomi MiPad - displej, ze kterého vás nerozbolí oči

vypnuté
Xiaomi MiPad 2 - skvělý fotoaparát

Skvelý fotoaparát

Na vyhotovovanie skvelých fotografií a nahrávanie 1080p videí slúži zadný fotoaparát s rozlíšením 8 Mpx. Nechýba ani široká paleta rôznych filtrov, vďaka ktorým budú vaše snímky mimoriadne krásne a nekonvenčné. Vďaka veľkému displeju a mnohých aplikáciám môžete fotografie aj ihneď upravovať či zdieľať s priateľmi na sociálnych sieťach. Prednú 5 Mpx kameru využijete najmä na internetové volanie alebo fotografovanie selfie.


Výkon aj výdrž

Tablet Xiaomi MiPad 2 poháňa štvorjadrový procesor Intel Atom X5-Z8500, pri ktorom bola použitá 14 nm výrobná technológia, ktorá umožňuje zlepšiť rovnováhu medzi energetickou účinnosťou a výpočtovou efektivitou. S integrovaným grafickým čipom Intel HD Graphics si bez problému zahráte aj najnovšie hry.

vypnuté
Xiaomi MiPad 2 - výkon i výdrž

vypnuté
Xiaomi MiPad 2 - vysokokapacitní baterie i USB-C

Vysokokapacitná batéria a USB-C

MiPad 2 vám ponúka skutočne veľké možnosti. Len posúďte sami. Vysokokapacitná batéria (6 190 mAh) umožňuje nepretržité prehrávanie hudby až 100 hodín alebo 12 hodín sledovania videa, čo už je slušná porcia pre milovníkov hudby a filmov. Celkovo sa výdrž v pohotovostnom režime pohybuje okolo 649 hodín. A aj keby sa vám podarilo batériu "vyžmýkať", nie je problém ju kedykoľvek nabiť pomocou nabíjačky s reverzibilným USB-C konektorom, ktorý okrem iného podporuje rýchle nabíjanie.

Čo sa týka konektivity, tak nechýba bluetooth a tradičné WiFi s podporou štandardu 802.11ac. Vysokorýchlostné pripojenie k akejkoľvek bezdrôtovej sieti zabezpečuje Dual-Band anténa a umožní vám tak jednoduché pripojenie na internet, voľne komunikovať s priateľmi, zdieľať vaše fotografie alebo sťahovať obľúbené aplikácie.


 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dne mi přišel Xiaomi MiPad 2 64GB Light Grey a mám problém se stahováním aplikací z google play. Nejde stahovat ani pře Wi-Fi ani přes mobilní data (mobilní hotspot), můžete mi poradit, jak postupovat? Tovární nastavení jsem už zkoušel a nic...

Mi Pad3 :bude dostupný? a kdy

Dobrý den, chtěla bych si pořídit tablet hlavně na pouštění filmů, seriálů a videí.... proto by mě zajímalo jak velké uložiště můžu využít a kolik z toho zabírá systém?..... Děkuji

Tento tablet je s OS windows alebo android kedze podla obrazkov to vyzera na win 10 ?

Dobrý den, bylo uvedené zboží rozbaleno na některé z prodejen nebo vráceno zákazníkem? Děkuji.

Dobrý den, prosím o zaslání termínu naskladnění uvedeného zboží.

Včera som si zakúpila tento výrobok a nejde mi na ňom sťahovať cez google store, stále mi tam vyhadzuje rôzne chyby, už som skúsila všetko! V pondelok ho idem reklamovať.

Príslušenstvo pre Xiaomi MiPad 2 64 GB Light Grey
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií