Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Xiaomi headphone Piston Fresh Edition blue

Zobraziť katalóg
Xiaomi headphone Piston Fresh Edition blue
4,5 519 hodnotení
Slúchadlá s mikrofónom, štuple, uzatvorená konštrukcia, 3.5mm Jack, prijímanie hovorov, frekvenčný rozsah 20Hz–20000Hz, citlivosť 98 dB/mW, impedancia 32 Ohm, kábel 1.25m
Kód:  XIAhe01 Produktové číslo:  472796 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Xiaomi headphone Piston Fresh Edition blue

Slúchadlá Xiaomi Piston Earphones Fresh Edition v príjemnej modrej farbe sú presne tým typom zariadenia, ktoré môže veľmi ľahko zaujať široké spektrum používateľov. Vďaka svojej konštrukcii sú vhodné nielen ako príručné slúchadlá k mobilnému telefónu, ale ľahko sa stanú aj príjemným spoločníkom pri športe. Náročnejších poslucháčov potešia svojim kvalitným zvukovým podaním. Tých používateľov, ktorí dbajú na vzhľad nadchnú moderným, výrazným dizajnom, ktoré vaše okolie určite neprehliadne. Nechajte sa uniesť na modrých vodách hudby.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel Xiaomi Piston Fresh Edition

  • Výrazné slúchadlá, ktoré okolie rozhodne neprehliadne
  • Akustická komora slúchadiel Xiaomi je vyrobená z hliníka pre dosiahnutie čo najlepšieho zvukového podania
  • Slúchadlá Xiaomi sú vybavené klasickým konektorom jack 3,5 mm
  • Široký dynamický rozsah od 20 Hz do 20 kHz pre dokonalé hudobné zážitky

Slúchadlá Xiaomi - kompaktné v rozmeroch, veľké vo zvukovom podaní

Slúchadlá Piston Earphones Fresh Edition príjemne prekvapia aj náročnejších poslucháčov. Aj napriek svojim kompaktným, takmer vreckovým, rozmerom je ich zvukové podanie veľmi kvalitné a prekreslené. Majú dynamický rozsah od 20 Hz do 20 kHz a citlivosť až 98 dB. Táto kombinácia zaistí verné, hutné podanie aj tých najhlbších tónov, ale s prehľadom si poradí aj s výškami, ktoré budú kryštalicky čisté a vzdušné. Prečo by sme sa mali pri počúvaní z rozmerovo menších slúchadiel nudiť nevýrazným zvukovým podaním? Počúvať s Xiaomi je zábava!

Moderné slúchadlá, ktoré skvele hrajú

Xiaomi Piston Earphones Fresh Edition sú slúchadlá, ktoré spĺňajú náročné parametre nielen pokiaľ ide o kvalitu zvuku, ale aj svojim vzhľadom. Sú moderné, kompaktné a veľmi skladné. A vďaka modrej farbe ich vaše okolie rozhodne neprehliadne. Zvuková kvalita išla často na úkor moderného a zaujímavého vzhľadu. In-Ear slúchadlá Xiaomi Piston Fresh Edition spájajú obe zložky dohromady do vysoko funkčného celku. Sú moderné a so skvelým zvukovým podaním.

Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá Hotovo!
Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
3,5 mm Jack Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
3,5 mm Jack Hotovo!
Dĺžka prívodného kábla
1,25 m Hotovo!
Vedenie kábla
Obojstranné (do oboch mušlí) Hotovo!
Odnímateľný kábel
Nie Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Prijímanie hovorov Hotovo!
Ďalšie vlastnosti
Vymeniteľné štuple Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
98 dB/mW Hotovo!
Impedancia
32 Ohm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
14 g Hotovo!
Viac parametrov

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den jak to je z dopravou? Kolik stojí a jakou mám záruku?

Dobrý den, do kdy můžu zboží vrátit ?

Dobrý den, rozhoduji se mezi těmito sluchátky a sluchátky Sony MDR-EX155AP, akorát mi přijdou dráhy na to, že není mezi nimi takový rozdíl. Doporučí te mi jaký ?

Dobrý den, jak přesně funguje ten mikrofon? Chtěl jsem mikrofon použít na TeamSpeaku, kde mikrofon detekuje, i je detekován v zařízeních pro záznam, ale jak dám poslouchat toto zařízení tak je jenom ticho. Jedná se o vadný mikrofon nebo jsem něco pochopil špatně? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli tyto sluchátka fungují s telefonem Honor 9 lite děkuji předem za odpověď

maji jack se 4 kontakty nebo dva dělené jacky?

Dobry den, upadl mi jeden ten nasaditelny gumovy spunt a ty zbyle samozrejme uz nemam. Lze nekde sehnat nahradni?

Dobrý den, jdou Vámi nabízená sluchátka použít na mobil typ xiaomi redmi note 10. Děkuji za odpověď Pavel

Je u sluchátek slyšet tiché šumění ikdyž není puštěný žádný zvuk? Když sluchátka používám na xiaomi telefonu který z těch "módu" v nastavení mám použít? Při poslechu hudby mám takový dunivý/ozvěnový efekt. Děkuji

Dobrý den.Tyto sluchátka mám už po 3. a chci se zeptat.Asi před měsícem jsem si zakoupil tyto sluchátka,šly bezvadně!Asi před týdnem-2. týdny jsem je šel reklamovat za to,že nefungoval zvuk.Dneska se mi stala taková zajímavá věc.V mobile mi fungují ty slcuhátka úplně po másle,ale když je zapojím do ntbku tak zvuk někde v háji a jde slyšet malinko :( Mohu se zeptat co s tím?Děkuji Sali

123
Diskusia a poradňa k Xiaomi headphone Piston Fresh Edition blue
Príslušenstvo pre Xiaomi headphone Piston Fresh Edition blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Mi In-Ear Headphones Basic Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Headphone Piston Fresh Edition Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Headphone Piston Fresh Edition Blue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xiaomi Piston Fresh Edition fülhallgató - kék.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií