Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Xiaomi Power Bank 20000 mAh Dual Quick Charge White

Zobraziť katalóg
Xiaomi Power Bank 20000 mAh Dual Quick Charge White
4,8 33 hodnotení
Powerbank pre smartphony a tablety, 2 výstupy, podpora rýchlonabíjania (5 V/ 2,4 A, 9 V/2 A, 12 V/1,5 A)
Kód:  XI3000d1 Produktové číslo:  472596 Stránky výrobcu
Xiaomi Power Bank 20000 mAh Dual Quick Charge White Predaj skončil

Xiaomi Power Bank 20000 mAh Dual Quick Charge White

Moderný a zároveň elegantné power banka má vysokú kapacitu 20 000 mAh. Využijete ju tak k niekoľkonásobnému nabitie vašich zariadení. Novo model podporuje rýchle nabíjanie Quick Charge 3.0, ktoré je stvorené pre zariadenia s procesormi Qualcomm Snapdragon 430, 617, 618, 620, 820 a 821. Tento externý zdroj môžete využívať pre nabíjanie mobilných telefónov, iPodov, GPS navigáciou, MP3 prehrávačov, fotoaparátov alebo digitálnych kamier. Veľkú kapacitu batérie oceníte hlavne na dlhších cestách, výletoch, na dovolenke a všade, kde nebudete mať dlhší čas a prístup k el. sieti.

kľúčové vlastnosti

  • Dvojica USB umožní nabíjať dve zariadenia súčasne
  • Vysoká kapacita stačí pre viacnásobné dobitie telefónu
  • Podpora rýchleho dobíjania Quick Charge 3.0 (DC 5V / 2,4A 9V / 2A 12V / 1,5A)
  • LED indikujúce stav batérie
  • Kompatibilný so všetkými USB zariadeniami
  • Li-Ion batéria s kapacitou 20 000 mAh

Elegantný vzhled s praktickými funkciami

Integrovanou Li-Ion batériu možno jednoducho nabiť prostredníctvom micro USB konektora. O stave nabitej batérie vás informujú LED diódy. Bezpečnú ochranu proti prepätiu, prehriatiu, vybitia a prebitie obstarajú moderné riadiace čipy. Power banka má elegantné biele puzdro s podlhovastým tvarom, ktorý sa pohodlne uchopuje. S touto skvelou záložnou batériou sa vám už nikdy nestane, že budete mať vybitú batériu vašich prístrojov.

  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Šírka
10 mm (1 cm) Hotovo!
Výška
180 mm (18 cm) Hotovo!
Hĺbka
40 mm (4 cm) Hotovo!
Kapacita
20 000 mAh Hotovo!
Výstupy
USB-A Hotovo!

Rozmery

Šírka
10 mm (1 cm) Hotovo!
Výška
180 mm (18 cm) Hotovo!
Hĺbka
40 mm (4 cm) Hotovo!

Kapacita

Kapacita
20 000 mAh Hotovo!

Výstupy

Výstupy
USB-A Hotovo!
Celkový počet výstupov
2 Hotovo!

Výkon a nabíjanie

Max. výstupný prúd
2,4 A Hotovo!
Max. výstupné napätie
9 V Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti a funkcie
Rýchlonabíjanie, LED indikácia stavu Hotovo!

Určenie

Určené pre
Mobilné telefóny a tablety Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
330 g Hotovo!
Viac parametrov

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prečo na slovenskom oficialnom xiaomi eshope mi-store bodka sk stoji 33,9? a to nieje fejk (fake). Kamenna predajna v Bory Mall. A nepíšte mi sem "cena je tvorená mnoha faktory". Nerozmýšľali ste prehodnotiť menežérov tvorby cien? Robia vám hambu. :D

Dobrý den.Je možné touto power bankou nabíjet HTC U Ultra nebo HTC U11 a taktéž starší telefony,které nemají USB-C?

toto je v popisu zavádějící: Platí, že čím větší proud, tím rychlejší nabíjení. Neboť na rychlost má vliv i napájecí napětí. Pokud budu nabíjet 5V při 2A nebo 12V při 1,5A, tak byť je proud nižší, dodávaná energie bude vyšší (12V*1,5A=18W) kdežto (5Vx2A=10W).

Dobrý den, z popisku je patrné že tato powerbanka je schopná mi nabít mobil s technologii QCH 3.0 tzn 12V a 1,5A.....ale mně by zajímalo, zda lze tato powerbanka i takto nabíjet....z textu si opravdu nejsem jist,zda tuto powerbanku mohu nabíjet 12V a 1,5A. Děkuji za ujasnění.

Dobrý den, Když je powerbanka zcela nabita a je stále připojena k nabíjecímu adaptéru a zároven z powerbanky nabíjím telefon tak ničí se baterie v powerbance nebo nabíjecí proud jde z nabíjecího adaptéru přes powerbanku (mimo baterie) do telefonu?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat když připojím do obou portů mobili s rychlí nabíjením tak jestli bude furt aktivní v obou portech nebo se přepne na normální. Děkuji za odpověď

Dobrý den, chci se ujistit: opravdu se jedná o powerbanku s hmotností 330 g (2. generace, PLM05ZM), anebo o novější, větší a těžší model (PLM06ZM)? Uvedené rozměry nesedí ani k jednomu z nich, těmi se tedy řídit nemůžu. Díky, Kamila

Dobrý den,chtěl bych se zeptat,zda-li power banka funguje i na Huawei P10.Předem děkuji za odpověď.Tomáš

Dobry den. Je mozne pouzit tuto powerbanku aj pre dobijanie Gopro Hero 6? Dakujem

Bude podporovat rychlo nabijení u samsung galaxy s7 edge (SM-G935F) ?

123...
Diskusia a poradňa k Xiaomi Power Bank 20000 mAh Dual Quick Charge White
Príslušenstvo pre Xiaomi Power Bank 20000 mAh Dual Quick Charge White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Power Bank 20000 mAh Dual Quick Charge White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Power Bank 20000 mAh Dual Quick Charge White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Power Bank 20000 mAh Dual Quick Charge White. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xiaomi Power Bank 20000 mAh Dual Quick Charge 3.0.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií