Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Xiaomi 14 Ultra bundle

Xiaomi Redmi (Hongmi) Black Dual SIM

Zobraziť katalóg
Xiaomi Redmi (Hongmi) Black Dual SIM
4,7 21 hodnotení
Mobilný telefón 4.7" IPS 720x1280 Gorilla Glass II, Procesor Media Tek MTK6589T Quad core 1.5 GHz Cortex A7, RAM 1GB, interná pamäť 4GB, MicroSD až 32GB, Fotoaparát 8 Mpix LED blesk, GPS, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 , 3G, FM rádio, Micro USB, Android 4.2 MIUI v5 CZ
79,94 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  XI004 Produktové číslo:  6954176847638 Stránky výrobcu
Xiaomi Redmi (Hongmi) Black Dual SIM 79,94 € Použité

Xiaomi Redmi (Hongmi) Black Dual SIM

Xiaomi Redmi (Hongmi) Black Dual SIM je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Čínsky výrobca Xiao sa stáva v posledných mesiacoch fenoménom naprieč celým svetom. Ambiciózny model Red Rice je toho absolútnym dôkazom. Veľmi kvalitná konštrukcia prekvapí svoju precíznosťou a špičkovým prevedením. V ruke sa drží priamo báječne. Medzi jeho ďalšie výhody menujme podporu dvoch SIM kariet naraz, 4 GB vnútornej pamäte a rozmernú 4,7" obrazovku. Dotykový IPS displej hrá všetkými farbami a má výborné pozorovacie uhly. Nechýba ani kvalitná čitateľnosť na priamom slnku. Využijete ho napríklad pri sledovaní videa v HD kvalite. Pred poškodením panelu chráni tvrdené sklo Gorilla Glass II, báť sa nemusíte ani rušivých odtlačkov od prstov.

Vďaka štvorjadrovému procesoru a 1 GB operačnej pamäte zvládne tento telefón spustiť bez problémov aj tie najnáročnejšie hry. Kvalitný 8-megapixelový fotoaparát s autofokusom a LED bleskom prekvapí celým množtvomn nadštandardných funkcií vrátane natáčania videa v rozlíšení 1080p. Veľkou pýchou spoločnosti Xiao je premakané grafická nadstavba MIUI v5, ktorá beží na operačnom systéme Android 4.2. Pustiť si samozrejme môžete aj hudbu v MP3, AAC a ďalších formátoch, k dispozícii je 3,5 mm slot na vaše slúchadlá.

V hardvérovej výbave nechýba predné kamerka, ktorú využijete napríklad pri videohovoroch. V prírode alebo na cestách sa vám bude hodiť aj osvedčený GPS modul. Lítiová batéria dostala do vienka štedrú kapacitu 2000 mAh. Bezdrôtová prepojiteľnosť pomocou Wi-Fi a Bluetooth je potom úplnou samozrejmosťou.

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
1,3 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2,2 Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,5 GHz (1 500 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Mini SIM Hotovo!
Typ vedľajšej SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.2 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, u tohoto telefonu mám rozbité sklo (pád na zem :( ) lze sklo vyměnit?

Dobrý den, mám nově tento telefon. Nemám s ním žádné zkušenosti. Návod jsem si stáhla z internetu. Při zkoušení telefonu (zatím jsem si nic neztahovala, jen vložila svou sim a přehrála telefonní čísla) jsem chtěla vyzkoušet foťák, ale píše mi to, že Dochází volné místo na SD kartě. Snižte kvalitu nebo vymažte nepotřebné soubory :( Telefon mi nebude fungovat bez toho, aniž bych do něj koupila paměŤovou kartu????

Mám trochu zmatek ohledně tohoto mobilu. Když dám vyhledat normálně mobily, tak je k prodeji, ale když ho mám v porovnání s jiným mobilem, tak píše, že prodej skončil. Tak nevím zda je ještě k dispozici nebo ne... Děkuji

Príslušenstvo pre Xiaomi Redmi (Hongmi) Black Dual SIM
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií