Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Xiaomi Redmi 3S 16GB Grey

Zobraziť katalóg
Xiaomi Redmi 3S 16GB Grey
4,1 30 hodnotení
Mobilný telefón 5,0" IPS 1280 x 720, procesor Qualcomm Snapdragon 430 Octu Core, RAM 2 GB, interná pamäť 16 GB, microSDXC až 128 GB, fotoaparát 13 Mpx + 5 Mpx, GPS, WiFi, bluetooth, 3G/LTE, microUSB, Dual SIM (2x Micro SIM), batéria 4000 mAh , Android 6.0
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  XI123c Produktové číslo:  472547 Stránky výrobcu
Xiaomi Redmi 3S 16GB Grey 156,44 € Rozbalené

Xiaomi Redmi 3S 16GB Grey

Xiaomi Redmi 3S 16GB Grey je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

vlastnosti telefónu

139,3 mm

vypnuté
front

69,6 mm

vypnuté
side

8,5 mm

Hmotnosť telefónu: 144 g

Úhlopříčka displeje

5"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 6.0

typ operačného systému

Výdrž baterie

4100 mAh

kapacita batérie

MicroSim

micro SIM + nano SIM

typ SIM karty

Rozměry

69,6 × 139,3 × 8,5

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

16 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

13 + 5 Mpx

fotoaparát

Připojení

4G LTE

najrýchlejší internet

SD karta

microSDXC

slot pre pamäťové karty

Váha

144 g

hmotnosť telefónu

Xiaomi Redmi 3S je spoľahlivý telefón výnimočného dizajnu. Veľká porcia operačnej pamäte, moderná verzia systému Android, rýchly a neúnavný procesor alebo hliníkové telo vkusných farebných kombinácií s nádychom luxusu, to všetko sú prednosti tohto všestranného krásavca.

Kľúčové vlastnosti

  • 5" displej s rozlíšením 1280 × 720 pixelov
  • Rýchly procesor Snapdragon 430
  • Podpora rýchlych sietí 4G LTE
  • Podpora 2 SIM kariet
  • Systém Android 6.0

Prémiový 5" HD IPS displej

Xiaomi Redmi 3S je vybavený 5" displejom s HD rozlíšením a technológiou ošetrujúcou kvalitu obrazu tak, aby podával vždy perfektné a sýte farby. Displej je ľahko zapustený, vďaka tomu nedôjde k poškriabaniu displeja, keď položíte telefón displejom dolu. Veľkou prednosťou telefónu je režim na čítanie, ktorý sa zameriava na ochranu zraku a správnym nastavením šetrí vaše oči pred nežiadúcimi vplyvmi elektronického obrazu.

Fascinujúci 13 Mpx fotoaparát

Zadný fotoaparát na okamžité vyhotovenie snímok ponúka rozlíšenie 13 Mpx. Fotoaparát sa spúšťa takmer okamžite - za iba 0,1 sekundy je pripravený na fotografovanie. Svetelnosť objektívu je f/2.0, vďaka tomu sú fotografie jasnejšie. Pre ešte zaujímavejšie fotky je k dispozícii 12 filtrov a niekoľko režimov vrátane režimu panorámu. Skvelé vlastnosti fotoaparátu oceníte aj pri natáčaní HD videí. Predný fotoaparát disponuje 5 Mpx snímačom a svetelnosťou objektívu f/2.2. Pohodlnému foteniu pomôže funkcia rozpoznania tváre i profilov.

Podpora LTE a Dual SIM

Získajte rýchly dátový prenos prostredníctvom siete LTE, ktorá vám umožní okamžite streamovať hudbu a videá s vysokou rýchlosťou. Xiaomi Redmi 3S je vybavený operačným systémom Android 6.0. Navyše už nemusíte spájať svoj osobný a profesionálny život. Vďaka dvom slotom na kartu SIM môžete telefón rozdeliť na dve zariadenia - jedno používať na prácu a druhé na zábavu.

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Hĺbka
8,5 mm Hotovo!
Hmotnosť
144 g Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
1920 × 1080 (Full HD) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
128 GB Hotovo!
Značka procesora
Qualcomm Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!

Komunikácia a sieť

Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 6.0 Marshmallow Hotovo!
Viac parametrov

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jedná se o verzi global s českým LTE? Děkuji za odpověď

Jedná se prosím o CZ Distribuci? Odborník z Alzy na telefonu netuší, prý mám položit písemný dotaz a tady to píše, že se jedná o komunikaci mezi zákazníky navzájem. :-) Já bych tedy uvítal potvrzení informace z Alzy, pokud se tam někdo takový najde, kdo umí odpovědět. Děkuji

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda má mobil v 16 GB variantě čtečku otisku prstů a je v češtině? Děkuji

Dobrý den, vlastním tento telefon ve verzi 3/32 GB. U operátora Vodafone při pokrytí LTE na frekvenci 800 MHz se telefon připojí pouze na 2G EDGE. Chyba SIM je vyloučena, pokud do telefonu dám jinou SIM, taktéž nejede LTE, zatímco moje SIM v jiném telefonu Xiaomi 4G jede.

Dobry den chci se zeptat zda podporuje frekvenci LTE 800 MHz? Diky

Dobrý den, koupil jsem si tento telefon "rozbalený skladem" a nejde mi jej spustit. Nedokáži se dostat přes připojení k účtu Gmail. Chce se spárovat s již zadaným účtem(předchozí uživatel) v telefonu, ale ten neznám. Je možné se dostat zpět k továrnímu nastavení? Poradíte mi jak?

Dobrý den, jaký typ Dual SIM je v telefonu? Potřebuji mít dvě plnohodnotné SIM karty (pokaždé volit, ze které SIM se odešle SMS nebo ze které budu volat) a mít na obou SIM kartách využívat data. Moje očekávání splňoval např. Lenovo P70, bohužel se rozbil. Dále prosím o info, jaký je rozdíl mezi Redmi 3, Redmi 3s a Redmi Note 3s? Děkuji, ZR

Zdravím, chcela by som sa opýtať ako dlho trvá dodanie na pobočku. Telefón som si objednala v piatok večer 27.10. Vopred ďakujem za odpoveď.

Dobry den, chcem sa opytat ci smartfon 3s s 32 GB uloziskom ma velkost RAM 2 alebo 3 GB. A ci podporuje LTE frekvencie, ktore sa pouzivaju v nasich koncinach? Dakujem

Zdravím, odešel mi asi po 14 dnech napájecí adaptér. Musím poslat i telefon na reklamaci?

12
Príslušenstvo pre Xiaomi Redmi 3S 16GB Grey
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií