AD homeoffice Xiaomi Fan Festival

Xiaomi Redmi Note 10

Zobraziť katalóg
Xiaomi Redmi Note 10
4,5 61 hodnotení
Mobilný telefón – 6.43" AMOLED 2400 × 1080, procesor Qualcomm Snapdragon 678 8-jadrový, RAM 4GB, zadný fotoaparát 48Mpx (f/1.8)+8Mpx (f/2.2)+2Mpx (f/2.4)+2Mpx (f/2.4), predný fotoaparát 13Mpx, GPS, Glonass, IrDA, LTE, Jack (3.5mm) a USB-C, čítačka odtlačkov prstov, vodoodolný podľa IP53, dual SIM + pamäťová karta, neblokovaný, rýchle nabíjanie 33W, batéria 5000mAh, Android 11
Kód:  XI228ax

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Xiaomi Redmi Note 10

Xiaomi Redmi Note 10 je možné už na prvý pohľad označiť ako smartfón. Vďaka nemu budete môcť aktívne využívať sociálne siete, fotografovať aj natáčať fotoaparátom so štyrmi snímačmi, ale tiež využívať množstvo užitočných aplikácií alebo si zahrať hry. RAM je vybavená kapacitou 4 GB. Taký výkon dovoľuje spúšťať viac aplikácií naraz. Smart mobilu Xiaomi Redmi Note 10 poskytuje energiu batéria, ktorá má dlhšiu výdrž vďaka veľkorysej kapacite 5000 mAh. Nevyhnutným bodom je rovnako aj konektorová výbava, tvorí ju Jack (3,5mm) a USB-C. Veľkou výhodou je vodoodolnosť tohto mobilného telefónu. Jeho stupeň krytia dosahuje totiž hodnotu IP53. Smart telefón Xiaomi má nadstavbu MIUI.

Podstatné funkcie smartfónu Xiaomi Redmi Note 10

  • Konfigurácia SIM kariet dual SIM + pamäťová karta
  • Zvýšená ochrana proti vode
  • RAM 4 GB a procesor Qualcomm Snapdragon 678
  • Grafický akcelerátor Adreno 612
  • Zadný fotoaparát s rozlíšením 48 Mpx
  • Na chrbte telefónu nájdete 4 snímače fotoaparátu
  • 33 W rýchleho nabíjania
  • Odomykanie telefónu pomocou rozpoznania tváre
  • Mobil Xiaomi má hlavný slot pre SIM kartu typu Nano SIM, pokiaľ ide o vedľajší, ten je typu Nano SIM

Obrazovka a fotovýbava smartfónu Xiaomi Redmi Note 10

displej mobilu s okrúhlym výrezom získal Full HD rozlíšenie. Je postavený na prémiovej AMOLED technológii s mimoriadne ostrými farbami a nižšou spotrebou batérie. Výbavu na fotenie zastupuje v smartfóne Xiaomi Redmi Note 10 pokročilý fotoaparát so štyrmi objektívmi, 8Mpx širokouhlý objektív (f/2,2), 2Mpx makro objektív (f/2,4), 2Mpx hĺbkový objektív (f/2,4 ks ) a hlavný 48Mpx objektív (f/1,8). Fotografovanie značne zjednoduší veľmi presné ostrenie fázovým posunom. Samozrejmou súčasťou je šikovná dióda na prisvietenie. Pre nadšencov selfie momentiek má mobilný telefón predný snímač s rozlíšením 13 Mpx.

Smartfón Xiaomi Redmi Note 10 s bohatou výbavou

Smartfón umožňuje vložiť dvojicu SIM kariet, a to bez obsadenia slotu na pamäťovú kartu. O ochranu smartfónu pred neoprávneným vniknutím do Xiaomi Redmi Note 10 sa stará obľúbená čítačka odtlačkov prstov umiestnená na tele zariadenia. Variant rýchleho odomknutia zariadenia bez nutnosti zadávania hesiel či kódov sprístupňuje spoľahlivé rozpoznávanie podoby tváre. Zariadeniu, samozrejme, nechýba ani podpora na rýchle pripojenie k sieti a senzory dôležité pre funkčnosť všetkých aplikácií.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Xiaomi Redmi Note 10 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Redmi Note 10. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Redmi Note 10. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Redmi Note 10. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xiaomi Redmi Note 10.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií