Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Xiaomi Redmi Note Pro Black

Zobraziť katalóg
Xiaomi Redmi Note Pro Black
3,0 1 hodnotení
Mobilný telefón 5.5" IPS 720x1280 Gorilla Glass II, Procesor MT6592 Octa core 1.7 GHz, RAM 2GB, interná pamäť 8GB, MicroSD až 32GB, Fotoaparát 13 Mpix LED blesk, GPS, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 LE, 3G, FM rádio, Micro USB, Android 4.2 MIUI v5 CZ
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  XI005a1 Produktové číslo:  XIAOMINOTEBK Stránky výrobcu
Xiaomi Redmi Note Pro Black 129,82 € Použité

Xiaomi Redmi Note Pro Black

Xiaomi Redmi Note Pro Black je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Výkonný telefón

Perfektná výbava

Vysoká výdrž

Veľa aplikácií

Výkonný telefón

Mobilný telefón Redmi Note v elegantnej čiernej farbe od známej čínskej značky Xiao. Ponúka veľký IPS displej s uhlopriečkou 5,5 palca s rozlíšením 1280x720 pixelov a môže sa pochváliť veľmi dobrou čitateľnosťou na priamom slnku. Je poháňaný unikátnym 8-jadrovým procesorom MediaTek 6592, ktorý je taktovaný na 1,7 GHz. Spoločne s operačnou pamäťou o veľkosti 2 GB zaručuje plynulý chod operačného systému Android, ktorý je vo verzii 4.2 Jelly Bean. Užívateľské prostredie priamo od výrobcu MIUI v5 podporuje slovenčinu.

Veľká pamäť

Svoje dáta môžete uložiť priamo v zariadení. Interná pamäť je veľká 8 GB, ak by vám vyhradený priestor nestačil, je možné ho rozšíriť o pamäťové karty typu microSD a to až do veľkosti 32 GB. Dáta možno preniesť cez pribalený USB kábel alebo bezdrôtovou technológiou Bluetooth 4.0. Na zadnej strane je vyhradený priestor pre fotoaparát s automatickým zaostrovaním, ktorý má rozlíšenie 13 megapixelov a za zlých svetelných podmienok možno využiť LED blesk, ktorý môže slúžiť aj ako svietidlo. Na prednej strane sa nachádza kamera (5 megapixelov) na videohovory alebo na vytváranie autoportrétov. Samozrejmosťou je možnosť natáčať video v rozlíšení Full HD.

Veľká pamäť

Svoje dáta môžete uložiť priamo v zariadení. Interná pamäť je veľká 8 GB, ak by vám vyhradený priestor nestačil, je možné ho rozšíriť o pamäťové karty typu microSD a to až do veľkosti 32 GB. Dáta možno preniesť cez pribalený USB kábel alebo bezdrôtovou technológiou Bluetooth 4.0. Na zadnej strane je vyhradený priestor pre fotoaparát s automatickým zaostrovaním, ktorý má rozlíšenie 13 megapixelov a za zlých svetelných podmienok možno využiť LED blesk, ktorý môže slúžiť aj ako svietidlo. Na prednej strane sa nachádza kamera (5 megapixelov) pre videohovory alebo pre tvorenie autoportrétov. Samozrejmosťou je možnosť natáčať video v rozlíšení Full HD.

Vysoká výdrž

Na pripojenie na internet je možné využiť integrované WiFi alebo klasická mobilné dáta. Na prehliadanie webu využijete predinštalovaný webový prehliadač alebo pomocou obchodu Google Play ľahko stiahnete ďalšie aplikácie. Aj cez veľký displej poskytuje batéria s kapacitou 3200 mAh dostatočnú výdrž. Telefón podporuje dve SIM.

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,7 GHz (1 700 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.2 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Xiaomi Redmi Note Pro Black
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií