Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Roborock S6 Max V čierny

Zobraziť katalóg
Roborock S6 Max V čierny
4,7 41 hodnotení
Robotický vysávač – s mopom, na zvieracie chlpy a na vodu, doba prevádzky 180min, doba nabíjania 6h, hlučnosť 64dB(A), objem nádoby na prach 0.46l, automatické dobíjanie, predvoľba miestností na upratovanie, pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, senzor proti pádu zo schodov, senzor proti nárazu, vysávanie viacerých miestností a prispôsobenie povrchu podlahy, ovládanie cez aplikáciu, počet bočných štetcov 5, prekoná prekážky do výšky 2 cm, čistenie pomocou programov, spôsob navigácie kamera a laserová, HEPA filter
Kód:  XIAROd14 Produktové číslo:  RSD0177CE Stránky výrobcu

Roborock S6 Max V čierny

Robotický vysávač Roborock S6 Max V čierny Lifestyle

Roborock S6 Max V čierny bude vašou oporou na čo najväčšie uľahčenie upratovania vášho domu či bytu. Ide o robotický vysávač s mopom, na zvieracie chlpy a na vodu. Vydrží upratovať až 180 min pri stopercentnom nabití vďaka lítium-iónovej batérii. A navyše sám diagnostikuje nutnosť dobitia batérie a vráti sa naspäť doplniť energiu v nabíjacej stanici. Nabíjanie do sto percent kapacity batérie trvá 6 h. Čistenie vzduchu prebieha cez hepa filter, ktorý zaistí, že sa z vysávača nebude víriť prach. Zberná nádoba s objemom 0,46 l pohodlne zvládne upratovanie vo väčších priestoroch. Robotický vysávač je vhodný na všetky druhy podláh, na koberce, na tvrdé podlahy, na mäkké povrchy, na linoleum, na drevené podlahy a na plávajúce podlahy.

Robotický vysávač Roborock S6 Max V čierny Lifestyle

Zásadné funkcie robotického vysávača Roborock S6 Max V čierny

  • Robotický vysávač s mopom
  • Robotický vysávač vhodný na všetky druhy podláh, na koberce, na tvrdé podlahy, na mäkké povrchy, na linoleum, na drevené podlahy a na plávajúce podlahy
  • S robotickým vysávačom ušetríte veľa času
  • Výdrž na jedno nabitie 180 min
  • Doba nabíjania robotického vysávača Roborock: 6 h
  • Ovládanie cez aplikáciu vo vašom mobile
  • Robot si uvedomí, že má vybitú batériu a zájde sa dobiť
  • Senzor, ktorý zabráni, aby robot spadol zo schodov
  • Filtrovanie robotického vysávača Roborock hepa filter
  • Zdolá aj 2cm zátarasy
  • Farba vysávača robota: čierna
  • Hlučnosť limitovaná na 64 dB(A)
  • Spôsob vysávania robotického vysávača: kefy, programy a mopovanie
  • Hmotnosť: 3,7 kg

Robotický vysávač a mop v jednom Roborock S6 Max V čierny

Dôležitou prednosťou je nielen automatické vysávanie, ale aj umývanie, čím ešte viac šetrí váš čas strávený upratovaním. Robotický vysávač sa výkonnostne prispôsobí povrchu, takže efektívnejšie využije energiu v batérii. Ak máte v miestnostiach prahy alebo iné nerovnosti tento robotický vysávač zvládne premôcť výšku až 2 cm. Tiež je Roborock S6 Max V čierny vybavený senzorom proti nárazu a tiež snímačom proti spadnutiu zo schodov.

Robotický vysávač Roborock S6 Max V čierny Bočný pohľad
Robotický vysávač Roborock S6 Max V čierny Bočný pohľad

Ďalšie príslušenstvo a funkcie robotického vysávača Roborock

V balení nájdete aj nabíjaciu stanicu. Dokonca ho budete môcť ovládať cez inteligentný mobilný telefón. Vďaka senzorom vysávač automaticky prispôsobí spôsob čistenia typu podlahy. Sami si budete môcť zvoliť, akú miestnosť má vysávač práve upratať.

Obsah balenia:

1x roboticky vysavač

1x dokovacia stanica

1x moisture-proof pad

1x vodna nádržka

1x mopping holder

1x mopping

1x kabel

1x manual

1x filter

Parametre a špecifikácia

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Spôsob navigácie
Laserová, Kamerová Hotovo!
Počet bočných kief
5 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
2 cm Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie
Laserová, Kamerová Hotovo!
Počet bočných kief
5 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
2 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie, Prispôsobenie povrchu podlahy Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!
Kompatibilita
WiFi Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjací adaptér, Nabíjacia stanica Hotovo!
Ďalšie príslušenstvo
Nádobka na vodu, Zásobník na nečistoty na vysávanie Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
66 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
64 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
35 cm Hotovo!
Výška
9,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,7 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

je pravda, ze S6max mopuje aj na koberci ? to znamena, ze elektronika nevie vyhodnotit, ze sa nachadza ma koberci ?

Včera jsem zakoupil Roborock S6 Max V. Dle návodu jsem si naskenoval QR kód a nainstaloval ROBOROCK app. Dle jejích pokynů jsem spustil scan na spárování vysavače, ale na popsaných místech jsem na vysavači, ani ve vysavači QR kód nenašel. Zkusil jsem tedy manuálně , na stránce v aplikaci by mělo být "+" nebo "add" (dle pokynů v ní), ale není. V aplikaci jsem zkusil nastvit regin náš i "Mainland China" (tady se musí vždy založit nový účet, v aplikaci a v jednom účtu to měnit nelze, alespoň jsem to nenašel). Jak jinak přihlásit a moci pak používat vysavač ?

Dobrý den Chtěl bych se zeptat jaký filtr vysavač používá HEPA nebo EPA?

Na tento produkt jsem našel lepší cenu na Odkaz do neznáma Ale napsali jste, že to není stejný produkt, Jaký je rozdíl mezi Roborock S6 Max V na stránkách XIAOMI a mezi Roborock S6 Max V na stránkách ALZA ?

Dobry den, jak prosim vas a zda vubec, funguje Roborock s6 maxv ve smart domacnosti pres Google? Jestli ano, umi rozeznat bud zakladni prikazy, typu "clean livingroom" nebo pomoci automatizaci v aplikaci, nasledne prevedenych do rutin v GH? Dekuji.

Dobrý den, jde prosím vypnout zvuk, který vysavač vydává při zapnutí a vypnutí kamery? Když vypnu zvuky. Tak se v kameře nevypnou. Děkuji

Dobrý den, mám dvoupatrový dům. Proto se chci zeptat jestli tento robot si umí zapamatovat 2 mapy a komunikovat s 2 nabíjecími stanicemi. Děkuji Lucie Urbanová

Je mozne pripojit na 4Ghz wifi? Pripadne ako postupovat, ked moj router ma aj 2,4Ghz a 5Ghz a vysavac sa s nim nechce sparovat?

Hci zapnout kameru na sledování. V návodu na internetu jsem našel, že kamera na sledování se zapne v menu Camera functions, Remote viewing. Používám aplikaci My home, ale volba Remote viewing tam chybí. Mám poslední verzi aplikace a poslední firmware. Obsahuje aplikace My home tuto funkcionalitu, nebo je nutné použít aplikaci Roborock?

Jak zapnout kameru na sledování? V anglickém obvodu píší, že stiskem tlačítka power a dock. Ale nejde to. Děkuji

123
Diskusia a poradňa k Roborock S6 Max V čierny
Príslušenstvo pre Roborock S6 Max V čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roborock S6 Max V černý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Roborock S6 Max V Saugroboter - schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Roborock S6 Max V fekete.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií