AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Roborock S6 Pure White

Zobraziť katalóg
Roborock S6 Pure White
5,0 30 hodnotení
Robotický vysávač – s mopom a na zvieracie chlpy, doba prevádzky 180min, doba nabíjania 3h, hlučnosť 60dB, objem nádoby na prach 0.48l, automatické dobíjanie, predvoľba miestností na upratovanie, pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, senzor proti pádu zo schodov, odolnosť kief proti namotávaniu vlasov, senzor proti nárazu, vysávanie viacerých miestností, detekcia znečistených miest a prispôsobenie povrchu podlahy, ovládanie na tele aj cez aplikáciu, prekoná prekážky do výšky 1.5 cm, čistenie pomocou programov, spôsob navigácie základná a VSLAM, HEPA filter
Kód:  XIAROd10 Produktové číslo:  473763 Stránky výrobcu

Roborock S6 Pure White

Robotický vysávač Xiaomi Roborock S6 Pure nadchne aj tých najnáročnejších používateľov

Nechcete vôbec riešiť upratovanie podláh vo vašej domácnosti? V tom prípade si nutne musíte zaobstarať robotický vysávač Xiaomi Roborock S6 Pure, ktorý sa o všetko postará za vás. A to vrátane utierania podláh.

Laserové mapovanie

Navigačné technológie

Až o 20 %

Zvýšenie rýchlosti vysávania

2,5 hodiny

Prevádzková doba

Automatické rozpoznanie kobercov

Po nabehnutí na koberec vysávač Xiaomi Roborock S6 Pure automaticky aktivuje režim vysoko výkonného sania, vďaka čomu efektívne odstráni všetky nečistoty. Po opustení koberca sa výkon sania opäť prepne do normálneho režimu.

Uprace aj ťažko prístupné miesta

Vďaka prekvapivo malým fyzickým rozmerom (350 × 350 × 96,5 mm) sa robotický vysávač Xiaomi Roborock S6 Pure dostane aj na ťažko prístupné miesta, ako napríklad pod gauč alebo konferenčný stolík. Robotický vysávač sa o všetko postará za vás. A to vrátane utierania podláh. Využívaním špeciálneho senzora si vysávač Xiaomi Roborock S6 Pure udržuje odstup od steny vo vzdialenosti 10 mm na bezpečný a plynulý pohyb. Pomocou rýchlo rotujúcej bočnej kefy dôkladne vymetá priestor pozdĺž steny a odstraňuje všetky nečistoty.

Podpora inteligentných asistentov

Robotickému vysávaču Xiaomi Roborock S6 Pure navyše pribudla funkcia, kedy možno pre každú miestnosť nastaviť iný typ upratovania. Zároveň poteší vstavaná podpora inteligentných asistentov. Konkrétne ide o Google Assistant alebo Alex od Amazonu.

Nová verzia systému vysávača Xiaomi Roborock S6 Pure zlepšuje pohyb v priestore

Softvérová výbava robotického vysávača Xiaomi Roborock S6 Pure sa dočkala badateľného zlepšenia. Vďaka tomu je samotné upratovanie zvereného priestoru až o 20 % rýchlejšie.

Xiaomi Roborock S6 Pure

Xiaomi Roborock S6 Pure vysáva aj utiera

Doprajte svojim podlahám lesk a hygienickú čistotu. Stačí zapojiť mopovaciu jednotku, doplniť vodu do 180 ml nádobky a Xiaomi Roborock S6 Pure za okamih premeníte na pomocníka, ktorý dokáže vysávať a mopovať súčasne.

Xiaomi Roborock S6 Pure

Tichá prevádzka vysávača Xiaomi Roborock S6 Pure

Aj napriek vysokému výkon disponuje vysávač nízkou hladinou hlučnosti, ktorá sa pohybuje v rozmedzí 50 až 60 dB pri maximálnom výkone. Takže pri správnej voľbe prevádzkového režimu vás Xiaomi Roborock S6 Pure nebude rušiť pri práci alebo odpočinku.

Xiaomi Roborock S6 Pure

Automatické dobíjanie v dokovacej stanici

V prípade nízkej kapacity batérie vysávač Xiaomi Roborock S6 Pure automaticky preruší upratovanie a pomocou senzorov lokalizuje najbližšiu dokovaciu stanicu, kde dobije akumulátor na 80 %. Potom pokračuje v upratovaní presne tam, kde predtým prestal a po dokončení práce sa automaticky vráti do stanice.

Xiaomi Roborock S6 Pure

Ovládanie Xiaomi Roborock S6 Pure na diaľku pomocou mobilnej aplikácie

S mobilnou aplikáciou Mi Home môžete Xiaomi Roborock S6 Pure ovládať na diaľku, regulovať sací výkon, naplánovať upratovanie či sledovať aktuálnu trasu čistenia. Funkcia Floor Plan umožňuje uložiť až 3 pôdorysy na maximálne zjednodušenie upratovania vášho bytu či domu. Taktiež môžete v pôdorysnej mape definovať upratovacie zóny s presným naplánovaním času ich čistenia.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Typ upratovania
Utieranie Hotovo!
Spôsob navigácie
Základná, vSLAM Hotovo!
Počet bočných kief
1 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
1,5 cm Hotovo!

Určenie

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Typ upratovania
Utieranie Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie
Základná, vSLAM Hotovo!
Počet bočných kief
1 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
1,5 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie, Prispôsobenie povrchu podlahy, Detekcia znečistených miest Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Na tele, Mobilná aplikácia Hotovo!
Vlastnosti
Odolnosť kief proti namotávaniu vlasov Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
58 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
60 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
35 cm Hotovo!
Výška
9,62 cm Hotovo!
Hĺbka
35 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,6 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia
Áno Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
60 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
9,62 cm Hotovo!
Šírka
35 cm Hotovo!
Hĺbka
35 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,6 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jak vysoký vlas koberce tento vysavač zvládne? Děkuji

Aká je, prosím, výška dockovacej stanice? Dakujem

Je možné vypnúť mopovanie pre jednotlivé miestnosti?(tam kde je koberec)

Zdravím,vie mi niekto popísať presné nastavenie spracovania s ďalším používateľom.Dakujen

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi Xiaomi Roborock S6 Pure White a Xiaomi Roborock S6 White? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, lze tento typ vysavače opravit někde v Ceských Budějovicích??

Dobrý deň. Chcel by som sa opýtať ci sa dá vysávač ovládať aj manuálne pri výpadku siete alebo ak ho chcem zobrať napr.na chatu a tam nieje internetové pokrytie?

Dobrý deň. Chcel by som sa opýtať ci sa dá vysávač ovládať aj manuálne pri výpadku siete alebo ak ho chcem zobrať napr.na chatu a tam nieje internetové pokrytie?

Dobrý deň prajem, chcem sa spýtať dve veci, po prvé robot zanecháva za sebou také chumače a po druhé aj keď si nadstavim teda prepnem aby uvoľnil viacej vody, neviem ako to napísať, tak neumyva, iba také tenké, mokré čiarky zanecháva, ďakujem za odpoveď.

kde nájdem návod na obsluhu?

12
Diskusia a poradňa k Roborock S6 Pure White
Príslušenstvo pre Roborock S6 Pure White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roborock S6 Pure White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Roborock S6 Pure White. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Roborock S6 Pure White.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií