Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Xiaomi Watch S1 Black

Zobraziť katalóg
Xiaomi Watch S1 Black
4,0 2 hodnotení
Smart hodinky – pre mužov aj ženy,, AMOLED displej, GPS, NFC platby cez Mi Pay, meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, oxymeter, barometer, hľadanie mobilu, režim spánku/nerušiť a navigácia, vhodné na beh, cyklistiku, plávanie, vodotesnosť 50 m (5 ATM), max. výdrž batérie 288 h, SOS tlačidlo, materiál puzdra nehrdzavejúca oceľ
Kód:  SKXIMiwS1b1 Produktové číslo:  0725765333087

Xiaomi Watch S1 Black

Štýlové a dostupné smart hodinky Xiaomi s množstvom fitness funkcií

Zaobstarajte si na zápästie smart hodinky od Xiaomi a získajte prehľad o vašej aktivite, a po spárovaní s inteligentným telefónom aj o prichádzajúcich notifikáciách. Vďaka zabudovanému mikrofónu a reproduktoru môžete cez váš spárovaný telefón prijať a vybaviť handsfree hovory. Inteligentné hodinky zaujmú svojím elegantným dizajnom s kovovým rámčekom, v ktorom je usadený 1,43" AMOLED displej s vynikajúcou čitateľnosťou aj na priamom slnku. Výdrž batérie smartwatch Xiaomi Watch S1 sa pohybuje pri bežnom používaní na skvelých 12 dňoch a v GPS režime dosahuje približne 30 hodín. Športoví nadšenci určite ocenia 117 športových režimov, z ktorých je 19 profesionálnych. Vodoodolnosť do 5 ATM vám umožní s hodinkami bez problémov chodiť plávať. Prostredníctvom Mi Pay a technológie NFC je možné využiť bezkontaktné platby. O presné určenie polohy sa stará viacsystémová GPS s podporou GPS, Beidou, GLONASS, Galileo a QZSS.

Kľúčové vlastnosti smart hodiniek Xiaomi Watch S1 Black

  • Smart hodinky Xiaomi Watch S1 osadené 1,43" AMOLED displejom s rozlíšením 466 × 466 px, ktorý je kryt odolným zafírovým sklíčkom
  • Čip s podporou viacsystémovej GPS zahŕňa GPS, Beidou, GLONASS, Galileo a QZSS pre presné určenie polohy
  • Smartwatch spárujete s inteligentným telefónom cez Bluetooth
  • Vďaka zabudovanému reproduktoru a mikrofónu môžete cez spárovaný smartfón vybaviť telefónne hovory
  • Technológie NFC a Mi Pay vám umožnia vykonávať bezkontaktné platby
  • Dotykové hodinky obsahujú viac ako 117 športových režimov (z toho 19 profesionálnych režimov)
  • Vodoodolnosť do 5 ATM vám umožní s hodinkami bez problémov plávať
  • Inteligentné hodinky ponúkajú na výber viac ako 200 ciferníkov hodiniek
  • Výdrž pri bežnom používaní je až 12 dní (približne 30 hodín v režime GPS)
  • Celodenné sledovanie tepovej frekvencie a okysličenia krvi cez modernizovaný PPG biosenzor
  • Tromi stlačeniami dolného tlačidla začnete volať núdzovému kontaktu v prípade potreby (je nutné mať Xiaomi hodinky spárované s telefónom)
  • Presnejšie meranie dĺžky a fáz spánku
  • Užitočné funkcie ako Detekcia stresu, Dýchacie cvičenia, Index zdravia aj Zdravie žien

Inteligentné hodinky Xiaomi Watch S1 ponúknu celý rad fitness režimov

Nebojte sa byť aktívni a pustite sa do cvičenia či iných aktivít. Inteligentné hodinky Xiaomi Watch S1 presne zmerajú parametre vášho výkonu – tepovú frekvenciu, priemerné teplo alebo spálené kalórie. Na výber budete mať z viac ako 117 športových režimov, z ktorých 19 je profesionálnych. Samozrejmosťou je vodoodolné vyhotovenie do 5 ATM, takže sa môžete bez obáv pustiť do plávania a merať váš plavecký výkon.

Dotykové hodinky Xiaomi Watch S1 využívajú viacsystémovú GPS

Dotykové hodinky Xiaomi Watch S1 sú vybavené dvojpásmovým čipom GNSS s podporou všetkých piatich kľúčových systémov na určovanie polohy: GPS, Beidou, GLONASS, Galileo a QZSS. Čip tiež disponuje vylepšenými pokročilými algoritmami, ktoré slúžia na rýchlejšie a presnejšie určenie vašej polohy.

Veľký AMOLED displej a precízne spracovaný kovový rámček

Inteligentné hodinky na platenie Xiaomi Watch S1 sú osadené AMOLED displejom, na ktorý bude radosť pozerať. Na 1,43" displeji bude všetko skvele viditeľné a vďaka použitej AMOLED technológii sa môžete tešiť na farebnejšie a plynulejšie zobrazenie. Hodinky s GPS Xiaomi Watch vynikajú rovnako skvelou čitateľnosťou aj na priamom slnku, takže vám neunikne žiadna prichádzajúca notifikácia. Displej hodiniek je usadený v precízne spracovanom kovovom rámčeku. Aj napriek tomu sa váha smartwatch Xiaomi Watch S1 zastavila na iba 36,3 g, takže ich na ruke aj pri cvičení ťažko ucítite.

Rýchly prístup k športovým režimom

Hodinky na plávanie Xiaomi Watch S1 je možné nastaviť tak, aby ste jediným kliknutím mohli prejsť k vášmu obľúbenému športovému režimu. Inteligentné hodinky disponujú aj automatickou detekciou aktivity, ktorá sa týka napríklad behu na bežeckom páse, vonkajšieho behu a chôdze.

Smart hodinky s NFC majú skvelú výdrž na batériu

Smart hodinky s NFC Xiaomi Watch S1 majú vnútri umiestnenú batériu s kapacitou 470 mAh, ktorá využíva algoritmy AI na optimalizáciu spotreby energie. Športové hodinky opäť ľahko dobijete prostredníctvom magnetického kábla už za 2,5 hodiny.

Typický režim používania: asi 12 dní
Režim úspory batérie: asi 24 dní
Režim GPS: približne 30 hodín

Vybavujte hovory zo spárovaného telefónu z vášho zápästia

Pripojte hodinky na beh Xiaomi Watch S1 k vášmu telefónu pomocou Bluetooth a môžete vybavovať prichádzajúce hovory z vášho zápästia. Hodinky na meranie tepu sú totiž vybavené mikrofónom aj reproduktorom. Ten je možné využiť aj pri krízovej situácii, pretože trojitým stlačením bočného tlačidla v pravom dolnom rohu vytočíte núdzový kontakt. Pre fungovanie tejto funkcie je potrebné pripojiť dotykové hodinky Xiaomi Watch S1 k mobilnému telefónu pomocou Bluetooth a v aplikácii nastaviť núdzový kontakt.

Prepracovaný biosenzor PPG

Hodinky s pulzmetrom Xiaomi Watch S1 vykonávajú 24-hodinové monitorovanie srdcovej frekvencie a vedia monitorovať hladinu kyslíka v krvi SpO₂. PPG biosenzor s vylepšeným hardvérom aj algoritmom zaistí presnejšie meranie tepovej frekvencie pri aktivitách s nízkou i veľmi vysokou intenzitou. Smart hodinky Xiaomi automaticky ukladajú krivku pokojovej tepovej frekvencie za posledných 30 dní a sledujú tak možné zlepšenie dosiahnutých cvičení. Interval merania okysličenia krvi si môžete upraviť – ponechať celodenný alebo nastaviť vami preferovaný interval.

GPS hodinky Xiaomi Watch S1 monitorujú dĺžku a kvalitu spánku

Inovovaná funkcia monitorovania spánku má teraz až o 35 % lepšiu presnosť ako tomu bolo pri predchádzajúcich modeloch. GPS hodinky Xiaomi Watch S1 tak presnejšie zaznamenajú váš nočný spánok aj so všetkými jeho fázami a zároveň zachytia aj občasné krátke zdriemnutie počas dňa. So Smart Watch Xiaomi tak môžete identifikovať váš spánkový vzorec a zlepšiť tak vaše spánkové návyky.

Celý rad užitočných funkcií

V hodinkách Xiaomi Watch S1 sú integrované zaujímavé funkcie, ktoré vám pomôžu docieliť lepší prehľad o vašom zdraví alebo vám pomôžu sa upokojiť.

Detekcia stresu – sledujte stresové stavy, denné aj 30-dňové trendy a dosiahnite tak lepšiu rovnováhu medzi prácou a pokojom
Dychové cvičenia – sledujte zobrazené rytmy na displeji hodiniek Xiaomi Watch S1 a vykonávajte dychové cvičenia (1 až 5 minút), čím sa môžete zbaviť fyzického i psychického stresu
Index zdravia – dostal zlepšenie v tom, aby podporoval nastavenie cieľov dĺžky trvania a státia pre stredne a vysoko intenzívne aktivity 
Zdravie žien – prostredníctvom aplikácie Mi Fitness je možné sledovať menštruáciu. Cyklus sa následne automaticky zobrazí v hodinkách synchronizovane s vašim telefónom.

Sprievodná aplikácia Mi Fitness

Aby ste mali všetky informácie o vašej aktivite a zdraví vždy po ruke, stačí synchronizovať hodinky na šport Xiaomi Watch S1 s vašim mobilným telefónom s nainštalovanou aplikáciou Mi Fitness. V nej potom uvidíte prehľadné štatistiky a grafiky, je možné si vytvárať zdravotné plány a rozvíjať sebadisciplínu. Aplikácia podporuje synchronizáciu dát so službami Strava a Apple Health.

Hodinky s NFC Xiaomi Watch S1 umožnia bezkontaktné platby

Vďaka technológii NFC môžete využiť bezkontaktné platby Mi Pay a platiť hodinkami Xiaomi u platobných zariadení Mastercard®.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Outdoor, Plávanie, Tenis, Triatlon, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
288 h (12 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, iOS 9, Android 12.0 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, iOS 9, Android 12.0 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
45,6 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Nehrdzavejúca oceľ Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Vodotesnosť
50 m (5 ATM) Hotovo!
Spôsob ovládania
Kombinované Hotovo!
Hmotnosť
52 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
NFC, Bluetooth, WiFi, GPS Hotovo!
Typ NFC platby
Mi Pay Hotovo!
Senzory a hardvér
Mikrofón, Reproduktor, Oxymeter, Barometer, Galileo, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop, Intenzita svetla Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Outdoor, Plávanie, Tenis, Triatlon, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Detekcia začatia aktivity, Výpočet kalórií Hotovo!
Zdravotné funkcie
Meranie saturácie kyslíku v krvi, Monitoring spánku, Upozornenie na srdcové problémy, Dychové cvičenia, Sledovanie menštruačného cyklu Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Pomocou GPS v hodinkách Hotovo!
Hlasový asistent
Alexa (nie je podporované CZ, SK, HU) Hotovo!

Notifikácie a volania

Notifikácie z telefónu
Prichádzajúci hovor, Odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, E-mail Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Francúzština Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Francúzština Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Čierna Hotovo!
Materiál remienka
Silikón Hotovo!
Min. obvod zápästia
16 cm Hotovo!
Max. obvod zápästia
22 cm Hotovo!
Typ zapojenia
22mm Quick Release Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
288 h (12 d) Hotovo!
Interné úložisko
Nie Hotovo!

Súčasť balenia

Súčasť balenia
Dobíjací kábel, Remienok navyše Hotovo!
Viac parametrov

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, majú prosím hodinky slovenčinu?

vymenitelny naramok?

Diskusia a poradňa k Xiaomi Watch S1 Black
Príslušenstvo pre Xiaomi Watch S1 Black
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií