AD homeoffice AD homeoffice

Xtorm Ring Pad (Qi)

Zobraziť katalóg
Xtorm Ring Pad (Qi)
5 1 hodnotení
Nabíjačka – štýlová a kompaktná, bezdrôtová s technológiou Qi, možnosť zabudovania do nábytku pomocou skrutkovacieho systému, ochrana pred nadmerným nabíjaním a prehriatím, výstup 10W fast charging
Kód:  BEU809ba7j Produktové číslo:  BU108
Xtorm Ring Pad (Qi) Predaj skončil

Xtorm Ring Pad (Qi)

Predstavujeme štýlovú bezdrôtovú nabíjačku Xtorm Ring Pad. Vďaka tejto nabíjačke už nebudete musieť používať žiadne káble. Váš mobilný telefón len položíte na nabíjaciu stanicu a nabíjanie automaticky začne. Výhodou je tiež možnosť zabudovania do nábytku pomocou skrutkovacieho systému. Týmto spôsobom ušetríte miesto a získate originálny a jednoduchý doplnok. Aby ste mohli využívať bezdrôtové nabíjanie, musí váš telefón podporovať technológiu štandardu Qi. Nabíjačka Qi Pad má vysokovýkonný výstup, ktorý zaručuje najrýchlejšie možné nabíjanie.

Kľúčové vlastnosti nabíjačky Xtorm Ring Pad (Qi)

  • Xtorm Ring Pad (Qi) podporuje bezdrôtové nabíjanie
  • Nabíjačka zaručuje najnižšie možné straty pri nabíjaní
  • 10 W výstup zaručí rýchle bezdrôtové nabitie
  • Možnosť zabudovania do nábytku
  • Technológia štandardu Qi a APM čip
  • Originálny a štýlový dizajn

APM čip

Auto Power Management čip automaticky vyrovnáva správny nabíjací prúd. Súčasťou je tiež ochrana proti prebitiu batérie mobilného zariadenia a teplotná kontrola, ktorá zas bráni voči prehriatiu.

Technológia Qi

Qi je štandard pre bezdrôtové nabíjanie pomocou elektrickej indukcie. Qi sa skladá z napájacej podložky a z kompatibilného zariadenia, u ktorého je možné indukčne prenášať elektrickú energiu. Jedná sa o veľmi šikovné riešenie nabíjania inteligentných zariadení. Po nabití prístroja potom technológia Qi sama spozná, že je prístroj už nabitý a zníži tak svoj výkon na minimum, aby ušetril elektrickú energiu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je vhodná pro Samsung Galaxy S9+ ?

Dobrý den, Je tato nabíječka i pro Iphone SE. Děkuji za odpověď.

na obrazcich jsou dve rozdilne nabijecky, jak to prosim je?

Diskusia a poradňa k Xtorm Ring Pad (Qi)
Príslušenstvo pre Xtorm Ring Pad (Qi)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xtorm Ring Pad (Qi). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xtorm Ring Pad (Qi). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xtorm Ring Pad (Qi). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xtorm Ring Pad (Qi).
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií