AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

XYZprinting da Vinci 1.0 AiO

Zobraziť katalóg
XYZprinting da Vinci 1.0 AiO
3D tlačiareň - multifunkčná, tlačiareň/skener/kopírka, tlačová plocha 200 x 200 x 190 mm, celkový modelovací priestor 7600 cm3, hrúbka vrstvy 0,1 mm, tryska 0,4 mm, tlačový materiál: struna 1,75 mm ABS, PLA; technológia tlače FFF (FDM); LCD displej, USB 2.0
Kód:  DF451 Produktové číslo:  3S10AXEU00E

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

XYZprinting da Vinci 1.0 AiO

Nasledujte rýchlo stúpajúci trend 3D tlačiarní s ekonomicky výhodným modelom XYZprinting da Vinci 1.0 AiO. Multifunkčný prístroj vám umožní klasickú výrobu vami navrhnutých modelov, navyše však funguje aj ako kopírka alebo skener, s pomocou ktorého môžete skenovať vzorky iných predmetov a meniť ich podľa vlastných predstáv. Pánom finálnej podoby výtvoru tak nie je nikto iný, ako práve vy a vaša fantázia.

Nekonečná inšpirácia

XYZprinting da Vinci 1.0 AiO pracuje s technológiou tlače FDM, ktorá je založená na báze nanášania roztaveného materiálu v tenkých vrstvách. Pomocou inteligentne riešenej trysky s priemerom 0,4 mm je materiál vytláčaný nad tlačový stôl, kde vám pred očami po jednotlivých vrstvách a s minimom odpadu postupne vzniká váš model. S návrhmi jednotlivých predlôh môžete ľubovoľne obchodovať v XYZ online galérii, kde je k dispozícii široká paleta vzoriek. Alebo ju obohaťte o vlastné vzorky. Môžete siahnuť aj po návrhoch, ktoré sú k dispozícii zadarmo a doprajte si nevyčerpateľný zdroj inšpirácie pri vytváraní nových či pri úprave existujúcich modelov.

Originálnejšie ako kupované

Práve úprava naskenovaných predlôh je kľúčovým prvkom tejto 3D tlačiarne. Na tento účel je prístroj vybavený skenerom s moderným laserovým senzorom, ktorý dokáže naskenovať takmer akýkoľvek objekt v prvotriednom rozlíšení v priebehu piatich minút. Následná editácia je v rukách intuitívneho a ľahko ovládateľného XYZscan softvéru, s ktorým môžete vzorky naskenovaných predmetov upravovať podľa vlastnej predstavivosti a vytvárať tak vysoko osobité predmety všetkého druhu. Vyrábajte hračky, drobné kancelárske potreby alebo praktické doplnky pre vašu domácnosť. Oproti tým nakupovaným v sebe ponesú originalitu, ktorá je odrazom vašej individuality.

Parametre a špecifikácia:

Rozmery tlačovej plochy:

200 x 200 x 190 mm

Celkový modelovací priestor:
7600 cm3

Hrúbka vrstvy:
0,1 mm

Tlačový materiál:
ABS struna 1,75 mm/PLA

Konektivita:
USB 2.0

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
USB Hotovo!
Výška
558 mm Hotovo!
Hĺbka
510 mm Hotovo!
Šírka
468 mm Hotovo!
Hmotnosť
27,5 kg Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB Hotovo!

Rozmery

Výška
558 mm Hotovo!
Hĺbka
510 mm Hotovo!
Šírka
468 mm Hotovo!
Hmotnosť
27,5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky 3D tlačiarne

Chcete s nami diskutovať o 3D tlači a sledovať najnovšie trendy v odbore z prvej ruky? Pridajte sa do našej facebookovej skupiny!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dají se v této tiskárně bez problémů použít i struny jiných výrobců?

Zdravím, chtěl bych se zeptat zda budete mít někdy v nabídce náhradní komponenty této tiskárny. Například Single Nozzle nebo da Vinci 1.0 AiO Print Bed ?

Vazeni, koupil jsem si u Vas 3D tiskarny fy. Xyzprinting DaVinci 1.0AiO. Rad bych na ni tisknul materialem PLA, nejlepe bezbarvym (prirodnim). Budete mit tuto kazetu s filamentem v nabidce - a pokud ano, pak kdy? Zbynek Skvor

Diskusia a poradňa k XYZprinting da Vinci 1.0 AiO
Príslušenstvo pre XYZprinting da Vinci 1.0 AiO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XYZprinting da Vinci 1.0 AiO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XYZprinting da Vinci 1.0 AiO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XYZprinting da Vinci 1.0 AiO. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: XYZprinting da Vinci 1.0 AiO.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií