Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

XYZprinting da Vinci Junior 1.0 WiFi

Zobraziť katalóg
XYZprinting da Vinci Junior 1.0 WiFi
3D tlačiareň – tlačová plocha 150×150×150mm, celkový modelovací priestor 3375cm3, hrúbka vrstvy 0.1mm, tryska 0.4mm, tlačový materiál: struna 1.75mm PLA; technológia tlače FFF (FDM); displej, čítačka SDHC, USB 2.0, WiFi
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  DF449a1 Produktové číslo:  3F1JWXEU00D
XYZprinting da Vinci Junior 1.0 WiFi 422,17 € Rozbalené

XYZprinting da Vinci Junior 1.0 WiFi

XYZprinting da Vinci Junior 1.0 WiFi je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Zavolajte do služby svojou tvorivosť a dajte sa do výroby trojrozmerných modelov s 3D tlačiarňou. Dôvod k obľube nájdete v prípade da Vinci Junior 1.0 aj vďaka využitiu najrozšírenejšej technológie 3D tlače FDM, ktorá nanáša roztavený tlačový materiál v tenkej vrstve. Následne vytvára objekt, ktorý ste zadali s dôrazom na produkciu čo najnižšieho množstva odpadu. Rýchlo, bez rizika rozmazania a pri zachovaní celkom nízkych nákladov.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompletný 3D tlačový systém
  • Bezpečný dizajn
  • Ekologicky priateľská (netoxické materiály)
  • Výber zo širokého radu tlačových strún
  • Softvér pre modelovanie (aj pre začiatočníkov)
  • Rozrastajúca sa ponuka pripravených modelov pre tlač

Vynikajúci výsledok

Model pracuje s tryskou s priemerom 0,4 mm. Ponúka kompromis medzi rýchlosťou výroby vašich návrhov a apelom na jemné detaily spracovania. Ľahkú ovládateľnosť tlačiarni prepožičiava 2,6" displej a jednoducho inštalovateľné farebné kartridže, ktoré sa ľahko dopĺňajú a v prípade vyčerpania aj vymieňajú. Uzatvárateľný vršok tlačiarne vždy dbá na vašu 100 % bezpečnosť a ochranu pred vysokými prevádzkovými teplotami, ktoré k výrobnému procesu 3D tlačiarní neodmysliteľne patria.

Pre radosť druhých alebo vás samotných

Nič vám nebráni prekvapiť vašich blízkych nevšedným darčekom, vyrobeným pomocou neobvyklej metódy, alebo len tak pre radosť dať priechod vaším tvorivým ambíciám. Svojim poňatím je 3D tlačiareň vhodá pre zabavenie vašich detí, ktoré sa môžu doslova vyblázniť. Ak už nemáte inšpiráciu, múzu dokážu prebudiť aplikácia XYZ Cloud, kde môžete čerpať tisícky ďalších podnetov pre výrobu hračiek, módnych produktov alebo kancelárskeho príslušenstva. Za symbolický poplatok alebo zadarmo sa môžete o svoje návrhy podeliť s ostatnými používateľmi aj vy sami.

Zvládne to každý

Spoločne s nákupom tejto tlačiarne získate možnosť bezplatného stiahnutia veľmi užitočného softvéru XYZmaker. Tento softvér je navrhnutý s ohľadom na úplných začiatočníkov. Poskytuje používateľom knižnicu modelov a veľa jednoduchých nástrojov pre vytváranie nových objektov a tvarov s detailmi aké potrebujete. XYZmaker je úplne kompatibilný so všetkými tlačiarňami XYZprinting a tiež súbormi vo formáte .stl, .obj, .AMF, alebo .ply.

 
Poznámka:
» Všetky 3D tlačiarne

Chcete s nami diskutovať o 3D tlači a sledovať najnovšie trendy v odbore z prvej ruky? Pridajte sa do našej facebookovej skupiny!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den. v popisku u alza je napsáno ze i skenuje. Ale po otevření podrobnosti ani zmínka po skenu .

Príslušenstvo pre XYZprinting da Vinci Junior 1.0 WiFi
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií