Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

YAMAHA BD-S681 titán

Zobraziť katalóg
YAMAHA BD-S681 titán
5 3 hodnotení
Blu-ray prehrávač Blu-ray 3D ™, DVD / SACD / CD, Pure Direct, CD mode, 192kHz / 32-bit Audio DAC, BD-R / RE, MP3, WMA, FLAC, ALAC, JPEG, AVI, AVCHD, MKV, WMV, DIVX + HD, WiFi, LAN, DLNA, Miracast, 4K Upscaling, USB
Kód:  YM200b81 Produktové číslo:  ABDS681TI Stránky výrobcu

YAMAHA BD-S681 titán

Prehrávač Yamaha ponúka okrem prehrávania 3D Blu-ray a sieťových funkcionalít, ako je Miracast, tiež mnoho pokročilých technológií pre vysoko kvalitné audio a video zábavu, vrátane zvýšenia rozlíšenia na 4K alebo priamy výstup Pure Direct. Vychutnáte si celý rad formátu na čele s priestorovým zvukom vo vysokom rozlíšení Dolby True HD a DTS-HD Master Audio a bezproblémovo zvládne po sieti aj 5,6MHz DSD alebo FLAC a ALAC v kvalite 192 kHz / 24bit.

Kľúčové vlastnosti

  • Prehrávanie 3D Blu-ray a dodatočné informácie BD-Live
  • 4K upscaling pre ešte vyššiu kvalitu obrazu
  • Režim CD a Pure Direct mód pre vyššiu zvukovú čistotou
  • Digitálne analógový prevod 192 kHz / 32 bit
  • Kompatibilný s vysokým rozlíšením (DSD 5,6 MHz, FLAC, ALAC 192 kHz / 24bit)
  • Miracast pre prenášanie rôznych médií z inteligentného telefónu alebo tabletu
  • Ovládacie aplikácie AV Controller a bezproblémová spolupráca s receivery Yamaha

Sofistikovaný CD prehrávač

Majitelia zbierky kompaktných diskov uvítajú špeciálny režim pre prehrávanie hudobných CD s maximálnou precíznosťou. Dôjde k zlepšeniu citlivosti čítania, stabilné otáčky výrazne znižujú vibrácie a tiež vypne výstup HDMI a ďalšie obvody, ktoré nie sú nevyhnutné pre prehrávanie zvuku vysokej kvality.

Komfortná konektivita

S bezdrôtovou konektivitou WiFi sa ihneď pripojíte k domácemu routeru, a následne sa môžete tešiť zo streamovania hudby z najrôznejších zdrojov. Prehrávanie môžete ovládať pomocou aplikácie AV Controller alebo MusicCast. Pokiaľ nie je k dispozícii WiFi router, funkcia WiFi Direct umožňuje odosielať hudbu a filmy priamo z vášho mobilného zariadenia.

Moderné bezdrôtové služby

Prístroj tiež podporuje bezdrôtový štandard Miracast. Ten zrkadlí displej kompatibilného smartfónu alebo tabletu na televíznu obrazovku. Prehrávanie videa alebo zobrazovanie fotografií tak uvidí celá vaša rodina bez toho, aby bolo nutné niečo niekam kopírovať. Samozrejmosťou je aj prenos sprievodného zvuku.

Parametre a špecifikácia:

Kompatibilita médií:
DLNA, USB, BD-Video, BD-R / RE (BD-MV), DVD-Video, DVD-R / -RW (DVD-Video, DVD-VR), DVD + R / + RW (Video and VR mode ), SACD, CD-DA, CD-R / -RW

Kompatibilita súborov:
Video: MKV s H.264, MPEG PS, MPEG TS, MPEG-4, VOB, AVI, ASF, WMV, AVCHD
Audio: MP3, WMA, AAC, WAV, FLAC, ALAC, DSD
Foto: JPEG, GIF, PNG

Konektivita:
HDMI výstup (480i, 576i, 480p, 576p, 720p, 1080i, 1080p, 1080p @ 24Hz, 4K (2160p) @ 24Hz)
2 × USB (čelný panel / zadný panel)
2 × Výstup digitálneho zvuku (optický / koaxiálny)
2-kanálový RCA audio výstup
Ethernet
WiFi

Rozmery:
435 × 86 × 257 mm

hmotnosť:
2,7 kg

 
Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Typ prehrávača
Stolný Hotovo!
Rozhraní
S ethernetom, S HDMI, S koaxiálnym audio výstupom, S optickým audio výstupom, S RCA audio výstupom, S USB, S WiFi Hotovo!
Video formáty
AVCHD, AVI, JPEG, MKV, MPEG, MPEG4, VOB, WMV Hotovo!
Audio formáty
AAC, ALAC, DSD, FLAC, MP3, WAV, WMA Hotovo!

Typ

Typ prehrávača
Stolný Hotovo!

Pripojenie a prehrávanie

Rozhraní
S ethernetom, S HDMI, S koaxiálnym audio výstupom, S optickým audio výstupom, S RCA audio výstupom, S USB, S WiFi Hotovo!
Video formáty
AVCHD, AVI, JPEG, MKV, MPEG, MPEG4, VOB, WMV Hotovo!
Audio formáty
AAC, ALAC, DSD, FLAC, MP3, WAV, WMA Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, ľudia sa pýtajú či dokáže prehrať Avi, mňa by zaujímalo či ich nevie prehrať iba z CD alebo vôbec ani z HDD. Ďalšia vec ktorá ma zaujíma či nemá problém s 3TB externým diskom ktorý mám a rád by som ho pripojil buď to k s681 alebo Yamaha A1060.

Dobrý den, jak se bude přehrávač chovat když bude zapojen současně RCA kabelem do stereo receiveru (např. Yamaha R-S202D) a HDMI kabelem do televize? Bude při přehrávání DVD vycházet zvuk pouze z televize nebo i přes receiver do reproduktorů? Při přehrávání audio CD bude zvuk pouze přes receiver do reproduktorů?

Opravdu neumí přehrávat Blu-ray UHD(4K) ?

Dobrý den, měl jsem za to, že je to multi region DVD přehravač, ale podle recenze to nepřehrává DVD disky v NTSC z USA. Jak to tedy je?

Diskusia a poradňa k YAMAHA BD-S681 titán
Príslušenstvo pre YAMAHA BD-S681 titán Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA BD-S681 titan. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: YAMAHA BD-S681 titán.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií