Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

YAMAHA HTR-4068 čierny

Zobraziť katalóg
YAMAHA HTR-4068 čierny
4,9 11 hodnotení
AV receiver 5 kanálov, 5x 115 W, Dolby TrueHD a DTS-HD, 192 kHz/24-bit DAC, podpora 4K, DLNA, AirPlay, Internet Radio, FM/AM tuner, 6 + 1 HDMI, bluetooth, Wi-Fi, kompatibilný s výrobkami Apple
Kód:  YM615a1h1 Produktové číslo:  130212154555 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

YAMAHA HTR-4068 čierny

Vytvorte si špičkový zvuk s 5,1-kanálovým AV receiverom YAMAHA HTR-4068 s výkonom 115 W na kanál. Jeho prednosťou je flexibilita pripojenia, bohatá výbava a precízne dielenské spracovanie. Vďaka technológiám WiFi a bluetooth je pripravený na bezdrôtové streamovanie a jeho súčasťou je aj konektor HDMI aj s HDCP2.2 na podporu 4K Ultra HD.


Kľúčové vlastnosti:

  • Bluetooth a WiFi na bezdrôtový streaming
  • Podpora zobrazenia 4K Ultra HD
  • Spracovanie 3D
  • Dolby True HD a DTS-HD Master Audio
  • Funkcia AirPlay na prehrávanie z iTunes na iPhone či iPade

Energický zvuk

Receiver spracováva 4K aj 3D obraz a vybavený je štandardom ochrany proti kopírovaniu HDCP2.2, ktorý je potrebný na prenos 4K videa. K dispozícii je 7 HDMI konektorov (6 vstupných a 1 výstupný) vrátane funkcie ARC (Audio Return Channel) na odosielanie a prijímanie dát jedným káblom. Odpadá teda nutnosť prepájania TV a receivera viacerými káblami. Maximálny zvukový pôžitok receiver dosahuje využitím kodekov Dolby True HD a DTS-HD Master Audio. Oba tieto kodeky spracúvajú signál s 24-bitovou hĺbkou a 192 kHz vzorkovacej frekvencie. Systém na odrážanie zvuku YPAO navyše analyzuje akustiku miestnosti a charakteristiky reproduktorov a následne vykoná kalibráciu pre optimálny zvuk. Výsledkom je kvalita identická so štúdiovou nahrávkou.

Počúvanie internetových rádií

WiFi modul zabezpečuje pripojenie k routeru, takže môžete bezdrôtovo streamovať hudbu zo smartphonu, tabletu, PC či NAS. Počúvajte internetové rádiá alebo streamujte hudbu z obľúbených internetových služieb, ako je Spotify, Pandora alebo JUKE. V prípade, že nemáte router, poslúži funkcia Wireless Direct na streamovanie z mobilných zariadení. AirPlay umožní bezdrôtovo prehrávať hudbu z iTunes na vašom MAC, PC, iPhone, iPode či iPade. Stiahnite si aplikáciu AV Controller (iOS, Android) a ovládajte receiver okrem diaľkového ovládača aj svojim mobilným zariadením. Na prenos hudby z mobilného zariadenia môžete využiť aj technológiu bluetooth.

Parametre a špecifikácia:

Počet kanálov:
5,1

Audio:
Dolby True HD
DTS-HD Master Audio
Yamaha Compressed Music Enhancer
Virtual CINEMA DSP
Virtual Cinema Front
YPAO optimalizácia
Tuner FM, AM
Bluetooth
WiFi

Digitálne obvody:
24 bitov/192 kHz D/A prevodníky pre všetky kanály

Rozhranie:
6× HDMI vstup
1× HDMI výstup
1× Ethernet

Hmotnosť:
8,1 kg

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Šírka
435 mm Hotovo!
Výška
161 mm Hotovo!
Hĺbka
327 mm Hotovo!
Hmotnosť
8,1 kg Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Šírka
435 mm Hotovo!
Výška
161 mm Hotovo!
Hĺbka
327 mm Hotovo!
Hmotnosť
8,1 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, obsahuje balení i wifi antenu, nebo se musí dokoupit? Díky za info, abych včas případně zajistil.

Dobry den, ma tento avr prednastavene aj aplikacie ako napr youtube? Podobne ako niektore bluray prehravace. Dakujem za odpoved

Dobrý den, zakoupil jsem si u Vás tento AVR a chtěl jsem ostatní požádat o radu a doporučení vhodného bezdrátového reproduktoru. AVR mám v obývacím pokoji a rád bych hudbu poslouchal i v kuchyni. Je na trhu i bluetooth repro, které není na baterii, ale do sítě? Děkuji.

Děkuji...

Hezký den, mám filmy v HD kvalitě uloženy v NAS Synology, má televize Panasonic 620E bohužel nepodporuje prostorový zvuk DTS. Pokud tento receiver připojím do sítě a pomocí HDMI k TV, projde mi přes receiver obraz i zvuk? K receiveru samozřejmě pořídím 5.1 repro. Díky za radu případně jiný návrh, jak to zapojit, aby mi to hrálo v DTS. Děkuji

Prosím o info jestli 4k podporuje hdmi 2.0 a tedy 60 hz? Doufám že to je samozřejmost ale radši se ptám jelikož pc s tím stále je těžké sehnat.

Diskusia a poradňa k YAMAHA HTR-4068 čierny
Príslušenstvo pre YAMAHA HTR-4068 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA HTR-4068 černý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA HTR-4068 Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: YAMAHA HTR-4068 fekete.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií