AD homeoffice AD homeoffice

YAMAHA R-N402 (D) čierny

Zobraziť katalóg
YAMAHA R-N402 (D) čierny
AV receiver 2.0, výkon 100 W/kanál, minimálna impedancia 8 Ohm, 2× reproduktorový výstup, RCA/Cinch 4× vstup a 1× výstup, 1× optický vstup, 2× anténny vstup, 1× vstup LAN, 1× vstup koaxiálne audio, 1× vstup USB, 1× slúchadlový výstup, USB, WiFi, Bluetooth, DLNA a AirPlay, DAB tuner, FM Tuner a RDS, ovládanie pomocou inteligentného zariadenia, diaľkové ovládanie
Kód:  YM300b1a Produktové číslo:  ARN402DBL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

YAMAHA R-N402 (D) čierny

Sieťový Hi-Fi receiver od obľúbenej značky Yamaha, nesúci označenie R-N402 dokáže reprodukovať hudbu zo širokej palety zdrojov. Pomocou portu RJ-45 ho ľahko včleníte do domácej siete LAN a následne budete môcť priamo prehrávať hudobné súbory z vášho počítača alebo NAS. K dispozícii je dokonca voľne stiahnuteľná aplikácia Network player controller pre iOS a Android, ktorá vám umožní prechádzať hudobné knižnice, zobrazovať informácie o skladbách a obsluhovať prehrávanie zo siete. Receiver je tiež plne kompatibilný s AirPlay na bezdrôtové prehrávanie hudby z vášho počítača Mac, iPod, iPhone, alebo iPadu. S týmto receiverom si tak moderné vychytávky môžete dopriať naozaj na plno.

Kľúčové vlastnosti

  • Stereo receiver od spoločnosti YAMAHA s výkonom 2 × 100 W s veľmi vydareným dizajnom
  • Univerzálne použitie (pre počítač, domáce kino, inteligentné telefóny alebo napríklad herné konzoly)
  • Moderné technológie (WiFi, bluetooth, AirPlay, LAN, DLNA, USB, DAB +)
  • Vzorkovanie 192 kHz / 24 bitov podpora formátov FLAC a WAV
  • Výrobok vhodný aj pre zarytých fanúšikov Applu
  • Funkcia MusicPlay umožní jednoduché streamovanie obľúbenej hudby

Precízna konštrukcia

Základom zariadenia je však dokonale odladené konštrukcia s minimálnymi signálovými cestami a nezávislými zdrojmi pre analógovú aj digitálnu časť. Šasi je precízne odtienené od okolitého rušenia a prispôsobené k minimalizácii vibrácií. Na prehrávanie z prenosných flash diskov je pripravený čelný port USB, ktorý je schopný aj priameho digitálneho spojenia a prehrávania z iPodu, iPhonu a iPadu. To všetko so špičkovými dekodérmi, maximálnym vzorkovaním 192 kHz/24 bitov a prehrávaním beztrôtových formátov FLAC a WAV.  

Moderné funkcie MusicCast

Pýchou je pokročilá technológia MusicCast, ktorá umožňuje ovládať všetky zariadenia v rámci vašej domácej siete s podporou tejto funkcie pomocou intuitívnej aplikácie MusicCast App. Využíva WiFi pripojenie na prepojenie napríklad bezdrôtového reproduktora, AV receiver či HiFi systému a umožňuje prenášať digitálne hudobný obsah z telefónu, notebooku, sieťového disku NAS alebo zo služieb pre streaming hudby k iným MusicCast zariadeniam v rámci vašej domácnosti.

Ďalším plusom je, že všetky zariadenia s MusicCast zároveň podporujú bluetooth, ktorú využijete na pohodlný streaming hudby napríklad zo smartfónu. Jednoduché ovládanie aplikácie MusicCast vás jednoducho dostane. Vyberte si v aplikácii miestnosť, napríklad vašu obývaciu miestnosť a vyberte si hudbu, ktorú chcete počúvať. Ovládanie je návykovo jednoduché a zábavné a celkovo obohatí váš zážitok z použitia samotného zariadenia.

Bezdrôtový prenos hudby

Receiver je tiež plne kompatibilný s AirPlay na bezdrôtové prehrávanie hudby z vášho počítača Mac, iPod, iPhone, alebo iPadu. Vďaka vTuneru si užijete aj počúvanie rádio staníc po celom svete, podcastov alebo nekonečného streamingu hudby. Chýba vám pripojenie na internet? Potom na streamovanie hudby zo smartfónu alebo tabletu využite bluetooth, zariadenia stačí jednoducho prepojiť a svoje playlisty v mobile začujete z poriadnej reprosústavy. Používateľov určite poteší aj diaľkový ovládač, ktorý je súčasťou balenia. 

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Anténny vstup
2 × Hotovo!
Ethernet LAN
1 × Hotovo!
Koaxiálne digitálne audio
1 × Hotovo!
Optické digitálne audio
1 × Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Vstupy

Anténny vstup
2 × Hotovo!
Ethernet LAN
1 × Hotovo!
Koaxiálne digitálne audio
1 × Hotovo!
Optické digitálne audio
1 × Hotovo!
RCA/Cinch
4 × Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Výstupy

RCA/Cinch
1 × Hotovo!
Reproduktorový výstup
2 × Hotovo!
Slúchadlový výstup
1 × Hotovo!
Zóna 2 (reproduktorový výstup)
2 × Hotovo!

Rozmery

Šírka
435 mm Hotovo!
Výška
141 mm Hotovo!
Hĺbka
340 mm Hotovo!
Hmotnosť
7,2 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Charakteristika

Počet kanálov
2.0 Hotovo!
Výkon na kanál
100 W Hotovo!
Impedancia
8 Ohm, 16 Ohm Hotovo!
Prehrávané formáty cez sieť
MP3, WMA, FLAC, WAV, DSD Hotovo!
Prehrávané formáty z USB
MP3, WMA, FLAC, WAV, AAC, AIFF, ALAC (Apple Lossless), DSD Hotovo!

Konektivita

Konektivita
USB, WiFi, Bluetooth, DLNA, AirPlay Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky stereo receivery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, můžete mi napsat zásadní rozdíly mezi receivery YAMAHA R-N303D a R-N402D. Děkuji

Dobrý den, umí toto zařízení přehrávat Fm rádio?

Dobrý den, lze připojit receiveru subwoofer YAMAHA YST-SW012 (nevidím na zadním panelu zdířku) a gramofon?

Ak má AV recaiver impendaciu 8 ? kolko ? majú mať reproduktory? Musia mať rovnako, môžu mať menej alebo nie?

Dobrý den, zvažuji nákup tohoto stereo receiveru jak k poslouchání hudby přes Spotify, lepšího zvuku z TV nebo filmů. Kolik a jaké bezdrátové reproduktory / subwoofer byste mi k tomuto receiveru doporučili? Příp. jaký jiný stereo/AV receiver/domácí kino/bezdrátové repro byste mi doporučili? Děkuji moc za odpoveď a pomoc. RD

je mozno pripojit dvd ci blu rey

Dobrý den, o jaký model se přesně jedná? Je to YAMAHA R-N402 nebo YAMAHA R-N402D? Tyto dvě verze se odlišují použitím DAB+ nebo klasického FM, tak by mě zajímalo jako verzi prodáváte. Děkuji.

Dobrý den, zvažuji nákup tohoto receiveru a nevím, zda k němu lze připojit stávající bedny systémem A+B, abych nepoškodil samotný receiver. Zaráží mě na zadním panelu receiveru uváděná impedance (A/B 8 ohm, A+B 16 ohm). Jde o součet nebo každá z beden musí být 16 ohmová? Bedny 1 - https://www.alza.cz/magnat-monitor-supreme-1002-kavove-d2167218.htm Bedny 2 - https://www.alza.cz/magnat-monitor-supreme-102-kavove-d2167212.htm Děkuji moc odpověď, Zd.

Obsahuje baleni i cesky navod k obsluze, vcetne navodu parovani. ladeni, atd. ?

je možnost připojení gramo Lenco L-400

Diskusia a poradňa k YAMAHA R-N402 (D) čierny
Príslušenstvo pre YAMAHA R-N402 (D) čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA R-N402 (D) černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YAMAHA R-N402 (D) schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA R-N402 (D) schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: YAMAHA R-N402 (D) fekete.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií