PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

YAMAHA R-N402 (D) strieborný

Zobraziť katalóg
YAMAHA R-N402 (D) strieborný
AV receiver 2.0, výkon 100 W/kanál, minimálna impedancia 8 Ohm, 2× reproduktorový výstup, RCA/Cinch 4× vstup a 1× výstup, 1× optický vstup, 2× anténny vstup, 1× vstup LAN, 1× vstup koaxiálne audio, 1× vstup USB, 1× slúchadlový výstup, USB, WiFi, Bluetooth, DLNA a AirPlay, DAB tuner, FM Tuner a RDS, ovládanie pomocou inteligentného zariadenia, diaľkové ovládanie
Kód:  YM300b1b Produktové číslo:  ARN402DSI Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

YAMAHA R-N402 (D) strieborný

Sieťový HiFi receiver od obľúbenej značky Yamaha, nesúci označenie R-N402 dokáže reprodukovať hudbu zo širokej palety zdrojov. Pomocou portu RJ-45 ho ľahko včleníte do domácej siete LAN a následne budete môcť priamo prehrávať hudobné súbory z vášho počítača alebo NAS. K dispozícii je dokonca voľne stiahnuteľná aplikácia Network player controller pre iOS a Android, ktorá vám umožní prechádzať hudobné knižnice, zobrazovať informácie o skladbách a obsluhovať prehrávanie zo siete. Receiver je tiež plne kompatibilný s AirPlay na bezdrôtové prehrávanie hudby z vášho počítača Mac, iPod, iPhone, alebo iPadu. S týmto receiverom si tak moderné vychytávky môžete dopriať naozaj naplno.

Kľúčové vlastnosti

  • Stereo receiver od spoločnosti YAMAHA s výkonom 2× 100 W s veľmi vydareným dizajnom
  • Univerzálne použitie (pre počítač, domáce kino, smartfóny alebo napríklad herné konzoly)
  • Moderné technológie (WiFi, Bluetooth, AirPlay, LAN, DLNA, USB, DAB+)
  • Vzorkovanie 192 kHz/24 bitov podpora formátov FLAC a WAV
  • Výrobok vhodný aj pre zarytých fanúšikov Applu
  • Funkcia MusicPlay umožní jednoduché streamovanie obľúbenej hudby

Precízna konštrukcia

Základom zariadenia je však dokonale odladená konštrukcia s minimálnymi signálovými cestami a nezávislými zdrojmi pre analógovú aj digitálnu časť. Šasi je precízne odtienené od okolitého rušenia a prispôsobené k minimalizácii vibrácií. Pre prehrávanie z prenosných flash diskov je pripravený čelný port USB, ktorý je schopný aj priameho digitálneho spojenia a prehrávania z iPodu, iPhonu a iPadu. To všetko so špičkovými dekodérmi, maximálnym vzorkovaním 192 kHz/24 bitov a prehrávaním beztrôtových formátov FLAC a WAV.  

Moderná funkcia MusicCast

Pýchou je pokročilá technológia MusicCast, ktorá umožňuje ovládať všetky zariadenia v rámci vašej domácej siete s podporou tejto funkcie pomocou intuitívnej aplikácie MusicCast App. Využíva WiFi pripojenie k prepojeniu napríklad bezdrôtového reproduktora, AV receiveru či HiFi systému a umožňuje prenášať digitálne hudobný obsah z telefónu, notebooku, sieťového disku NAS alebo zo služieb pre streaming hudby k iným MusicCast zariadeniam v rámci vašej domácnosti.

Ďalším plusom je, že všetky zariadenia s MusicCast zároveň podporujú Bluetooth, ktoré využijete pre pohodlný streaming hudby napríklad zo smartfónu. Jednoduché ovládanie aplikácie MusicCast vás jednoducho dostane. Vyberte si v aplikácii miestnosť, napríklad vašu obývaciu izbu a vyberte si hudbu, ktorú chcete počúvať. Ovládanie je návykovo jednoduché a zábavné a celkovo obohatí váš zážitok z použitia samotného zariadenia.

Bezdrôtový prenos hudby

Receiver je tiež plne kompatibilný s AirPlay na bezdrôtové prehrávanie hudby z vášho počítača Mac, iPodu, iPhonu, alebo iPadu. Vďaka vTuner si užijete aj počúvanie rádio staníc po celom svete, podcastov alebo nekonečného streamingu hudby. Chýba vám pripojenie k internetu? Potom k streamovaniu hudby zo smartfónu alebo tabletu využite Bluetooth, zariadenia stačí jednoducho prepojiť a svoje playlisty v mobile začujete z poriadnej reprosústavy. Používateľov určite poteší aj diaľkový ovládač, ktorý je súčasťou balenia. 

 

Parametre a špecifikácia

Anténny vstup
2 × Hotovo!
Ethernet LAN
1 × Hotovo!
Koaxiálne digitálne audio
1 × Hotovo!
Optické digitálne audio
1 × Hotovo!
RCA/Cinch
4 × Hotovo!

Vstupy

Anténny vstup
2 × Hotovo!
Ethernet LAN
1 × Hotovo!
Koaxiálne digitálne audio
1 × Hotovo!
Optické digitálne audio
1 × Hotovo!
RCA/Cinch
4 × Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Výstupy

RCA/Cinch
1 × Hotovo!
Reproduktorový výstup
2 × Hotovo!
Slúchadlový výstup
1 × Hotovo!
Zóna 2 (reproduktorový výstup)
2 × Hotovo!

Rozmery

Šírka
435 mm Hotovo!
Výška
141 mm Hotovo!
Hĺbka
340 mm Hotovo!
Hmotnosť
7,2 kg Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Charakteristika

Počet kanálov
2.0 Hotovo!
Výkon na kanál
100 W Hotovo!
Impedancia
8 Ohm, 16 Ohm Hotovo!
Prehrávané formáty cez sieť
MP3, WMA, FLAC, WAV, DSD Hotovo!
Prehrávané formáty z USB
MP3, WMA, FLAC, WAV, AAC, AIFF, ALAC (Apple Lossless), DSD Hotovo!

Konektivita

Konektivita
USB, WiFi, Bluetooth, DLNA, AirPlay Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky stereo receivery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaké kodeky Bluetooth jsou podporovány do sluchátek ?

Dobrý den, lze tento přijímač propojit se zesilovačem? Cestou RCA line out? Děkuji za odpověď.

dobry den , mel bych zajem o tento výrobek ale mám pár dotazu 1) dá se k tomu pripojit gramofon kdyz Yamaha nema Phono vstup? 2) jaké regálové repro by jste k Yamaze doporucil? menší místnost a budu prevázne poslouchat instrumentální hudbu a občas David Bowie atd. náhrávky mám ve FLAC na externím HDD 3) podporuje USB ext HDD s kapacitou 2TB, děkuji za odpoved s pozdravem Petr

Dobrý den. Má tento model DAB+ tuner? Výrobce uvádí na svých stránkách, že ho má, vy ho v popisu nemáte uveden. Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k YAMAHA R-N402 (D) strieborný
Príslušenstvo pre YAMAHA R-N402 (D) strieborný Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA R-N402 (D) stříbrný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YAMAHA R-N402 (D) silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA R-N402 (D) silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: YAMAHA R-N402 (D) Ezüst.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií