Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

YAMAHA RX-A1070 čierny

Zobraziť katalóg
YAMAHA RX-A1070 čierny
Doručenie na
predajňu zadarmo
AV receiver – 7 kanálov, 7×170W, Dolby ATMOS, DTS: X ™, 8 + 2 HDMI, HDCP2.2, 4K/60p, WiFi, SABRE9006A DAC, Analog video a 4K Ultra HD upscalling, FM tuner, Multipoint YPAO R.S.C., HDMI Zona B, Bluetooth, ECO mode
1 129,27 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  YM100j63m Produktové číslo:  ARXA1070BL Stránky výrobcu
YAMAHA RX-A1070 čierny 1 129,27 € Rozbalené

YAMAHA RX-A1070 čierny

YAMAHA RX-A1070 čierny je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Vybavte sa tým najlepším. Tento elegantný a výkonný AV receiver v klasickom čiernom dizajne od renomovaného výrobcu hudobnej elektroniky patrí do domácností, kde to s prehrávaním kvalitných zvukových záznamov myslia naozaj vážne. Rad AVENTAGE je navrhnutý tak, aby poskytoval tú najlepšiu kvalitu filmových zvukových efektov a presnú reprodukciu hudobných súborov. Zariadenie disponuje podporou 7 kanálov, každý s výstupným výkonom až 170 W. AV receiver YAMAHA RX-A1070 zvláda navyše pokročilú optimalizáciu akustiky YPAO R.S.C. a vylepšený systém CINEMA DSP HD3.

Kľúčové vlastnosti čierneho AV receivera YAMAHA RX-A1070

  • High-Endový 7.2-kanálový AV receiver s podporou Dolby Atmos a DTS: X
  • Špičkové zhotovenie pre plnohodnotné prehrávanie zvuku vo vysokom rozlíšení
  • Moderná technológia Bluetooth pre streamovanie hudby z telefónu a ďalších zariadení
  • Vylepšená kalibrácia YPAO R.S.C. (Reflected Sound Control) podľa akustiky miestnosti
  • Bezdrôtové WiFi pripojenie k routeru alebo priamo k zariadeniu (WiFi Direct)
  • Kompatibilný so 4K Ultra HD s HDCP 2.2, s HDR, HLG, Dolby Vision a gamutom BT.2020
  • Podpora internetových rádií a služieb (Spotify, Pandora, Tidal, Deezer, Qobuz)
  • Príjem digitálneho rádia prostredníctvom tunerov DAB/DAB+
  • Bezdrôtové rozvedenie hudby po domácnosti (MusicCast)

Priestorový zvuk so CINEMA DSP HD3

AV receiver YAMAHA RX-A1070 podporuje prehrávanie Dolby Atmos a DTS: X systémom CINEMA DSP HD3, ktorý prináša priestorový zvuk na vyššiu úroveň. CINEMA DSP HD3 obsahuje nové algoritmy pre spracovanie signálu a tri súpravy vysoko výkonných procesorov, aby sa maximalizovali zvukové efekty a bohatá reprodukcia presiahla dimenziu realizmu. Pôsobivé zvukové pole dáva pocit ako kine a skutočne vás ponorí do filmovej atmosféry.

Bezdrôtový prenos s WiFi aj Bluetooth

K dispozícii budete mať aj integrovaný WiFi adaptér, s ktorým je použiteľnosť prístroja YAMAHA RX-A1070 rozšírená aj na internetový obsah. Systém s mobilnou aplikáciou MusicCast vám sprístupní digitálnu hudobnú knižnicu, streamovanie hudby z online služieb, internetové rádiá, zariadenia s Bluetooth, televízny zvuk aj externé zdroje pripojené k prijímaču, ako sú Blu-ray alebo diskové prehrávače. MusicCast tiež privedie hudbu bezdrôtovo do každej miestnosti vo vašej domácnosti. K receiveru stačí pridať MusicCast reproduktory, soundbar alebo iné komponenty HiFi. 

Nezameniteľný zvukový prednes s A.R.T. a YPAO-R.S.C.

AV receiver YAMAHA RX-A1070 disponuje množstvom moderných a efektívnych technológií a funkcií, ktoré vám umožnia zažiť jedinečné zážitky pri počúvaní obľúbenej muziky či filmov s dokonalými zvukovými efektmi, ktoré vás vtiahnu do deja. A to všetko bez najmenších rušivých efektov. To zaisťuje napríklad technológia Anti-Resonance Technology (A.R.T.), ktorá vďaka špeciálnemu klinu (piatej nohe) umiestnenej uprostred zariadenia, tlmí všetky rezonancie, ktoré by mohol receiver produkovať. Technológia YPAO-R.S.C. automaticky analyzuje akustiku miestnosti a nastaví optimálne parametre reproduktorov v ľubovoľnej z ôsmich pozícií počúvania.

Centrum zábavy ako sa patrí

HDMI 2.0 si poradí aj s 3D obrazom alebo Ultra HD rozlíšením. Spätný audiokanál potom prenesie aj zvuk samotného televízora. Znamená to, že nepotrebujete extra kábel z televízora. Tiež môže prevádzať obraz na 4K, čím sa zvýši rozlíšenie obrazu na Ultra HD. Podporuje 4K 60p a zaisťuje kompatibilitu s najnovšími video formátmi vo veľmi vysokom rozlíšení. USB konektor poslúži pre rýchle pripojenie Apple iPod a iPhone, ale aj tabletov a telefónov s Androidom. AV receiver YAMAHA RX-A1070 má rad sieťových funkcií, ktoré vám umožnia prístup k viacerým zdrojom. AirPlay umožňuje jednoduché bezdrôtové streamovanie hudby do receivera priamo z vášho iPodu, iPhonu alebo iPadu.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Šírka
435 mm Hotovo!
Výška
182 mm Hotovo!
Hĺbka
439 mm Hotovo!
Hmotnosť
14,9 kg Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Šírka
435 mm Hotovo!
Výška
182 mm Hotovo!
Hĺbka
439 mm Hotovo!
Hmotnosť
14,9 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre YAMAHA RX-A1070 čierny
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií