Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

YAMAHA RX-A2060 čierny

Zobraziť katalóg
YAMAHA RX-A2060 čierny
AV receiver 9 kanálov, 9 x 220W, Dolby ATMOS, TrueHD, DTS: X, DTS-HD, 192 kHz / 24-bit DAC, podpora 4K, HDR, HDCP 2.2, FM tuner, Bluetooth, WiFi, AirPlay, Spotify, MusicCast, Zona B, 8 + 2 HDMI, USB, RS-232C, ECO mode, YPAO
Kód:  YM100j64a Produktové číslo:  ARXA2060BL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

YAMAHA RX-A2060 čierny

Elegantný a výkonný AV receiver v atraktívnom dizajne prichádza od renomovaného výrobcu hudobnej elektroniky. AV receiver Yamaha patrí do domácností, kde to s prehrávaním kvalitných zvukových záznamov myslia skutočne vážne. Rad AVENTAGE je navrhnutá tak, aby poskytovala tú najlepšiu kvalitu filmových zvukových efektov a presnú reprodukciu hudobných súborov. Zariadenie disponuje podporou až 9 priestorových kanálov, každý s výstupným výkonom až 230 W. V prednom hliníkovom paneli sa nachádza rozhranie HDMI a USB pre pripojenie flash diskov.

Kľúčové vlastnosti

  • Moderné technológie Bluetooth pre streamovanie hudby
  • Prehrávanie zdrojov vysokej kvality vrátane najnovšieho Dolby Atmos a DTS:X
  • Virtual CINEMA FRONT pre virtuálny priestorý zvuk
  • Podpora 4K (60 fps) videa pre najnovšie 4K televízie
  • Technologia vylepšenia reprodukcie v nízskom pásme
  • Bezdrôtové WiFi pripojenie k routeru alebo priamo k zariadeniu (WiFi Direct)
  • Podpora internetových služieb a rádií
  • Bezdrôtový rozvod hudby po domácnosti (MusicCast)
  • HDMI Multizone

Centrum hudobného pokrytia

Systém s mobilnou aplikáciou MusicCast vám sprístupní digitálnu hudobnú knižnicu, streamovanie hudby z online služieb, internetové rádiá, zariadenia s Bluetooth, televízny zvuk aj externé zdroje pripojené k prijímaču, ako sú Blu-ray alebo diskové prehrávača. MusicCast tiež privedie hudbu bezdrôtovo do každej miestnosti vo vašej domácnosti. K receiveru stačí pridať MusicCast reproduktory, soundbar alebo iné komponenty HiFi.

Dokonalý partner s vašou TV

HDMI 2.0 si poradí aj s 3D obrazom alebo Ultra HD rozlíšením a spätný audiokanál prenesie aj zvuk samotnej televízie. Znamená to, že nepotrebujete extra kábel z televízora. Tiež prevádza obraz na 4K, čím sa zvýši nižšie rozlíšenie obrazu na Ultra HD. Podporuje 4K 50/60p, čím zaisťuje kompatibilitu s najnovšími video formátmi vo veľmi vysokom rozlíšení. Pripojenie je kompatibilné s HDCP 2.2. Je tak úplne v súlade s najnovším štandardom pre ochranu autorských práv.

Špičkový formát zvuku

Zažite nový svet zvuku vo formáte Dolby Atmos a DTS: X. Premeňte obyčajný okamih do nevšedného zážitku s podmanivým, viacrozmerným zvukom, ktorý bohato vyplní izbu. Hudba, osoby a predmety ožívajú v dych vyrážajúcich detailoch. Kombinácia Dolby Atmos v receiveru Yamaha naplní miestnosť multidimenzionálnym zvukom, ktorý vám dá pocit, ako keby ste boli priamo uprostred príbehu.

 

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
17 kg Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Hmotnosť
17 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre YAMAHA RX-A2060 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA RX-A2060 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YAMAHA RX-A2060 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA RX-A2060 Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: YAMAHA RX-A2060 fekete.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií