Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

YAMAHA RX-A3060 čierny

Zobraziť katalóg
YAMAHA RX-A3060 čierny
AV receiver 9 kanálov, 9 x 230 W, Dolby ATMOS, TrueHD, DTS: X, DTS-HD, 192 kHz/24-bit DAC ESS SABRE32, podpora 4K, HDR, HDCP 2.2, FM tuner, Bluetooth, WiFi, AirPlay, Spotify, Internet Radio, MusicCast, Zona B, 8 + 2 HDMI, USB, RS-232C, ECO mode, YPAO
Kód:  YM100j64k Produktové číslo:  ARXA3060BL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

YAMAHA RX-A3060 čierny

Elegantný a výkonný 11.2 kanálový receiver v atraktívnom dizajne prichádza od renomovaného výrobcu hudobnej elektroniky. AV receiver Yamaha patrí do domácností, kde to s prehrávaním kvalitných zvukových záznamov myslia skutočne vážne. Rad AVENTAGE je navrhnutá tak, aby poskytovala tú najlepšiu kvalitu filmových zvukových efektov a presnú reprodukciu hudobných súborov. Zariadenie disponuje podporou až 9 priestorových kanálov, každý s výstupným výkonom až 230 W. V prednom hliníkovom paneli sa nachádza rozhranie HDMI a USB pre pripojenie flash diskov.

Kľúčové vlastnosti

  • Prehrávanie zdrojov vysokej kvality vrátane najnovšieho Dolby Atmos a DTS: X
  • Bezdrôtové WiFi pripojenie k routeru alebo priamo k zariadeniu (WiFi Direct)
  • Špičkový audiofilný D/A prevodník ESS 192 kHz / 32-bit DAC
  • Moderné technológie Bluetooth pre streamovanie hudby
  • Pokročilá kalibrácia posluchovej miestnosti YPAO R.S.C
  • Podpora 4K (60 fps) videa pre najnovšie 4K televízie
  • TBC korekcia analógového a HDMI obrazu na rozlíšenie 4K
  • Kompatibilné s iPod/iPad/iPhone + aplikácie pre Apple a Android
  • Podpora internetových služieb a rádií
  • Bezdrôtový rozvod hudby po domácnosti (MusicCast)
  • HDMI Multizone

Formát zvuku vo vysokom rozlíšení

Zažite nový svet priestorového zvuku vo formáte Dolby Atmos a DTS: X. Premeňte obyčajný okamih do nevšedného zážitku s podmanivým, viacrozmerným zvukom, ktorý bohato vyplní priestor. Hudba, osoby a predmety ožívajú v dych vyrážajúcich detailoch. Kombinácia Dolby Atmos v receivere Yamaha naplní miestnosť multidimenzionálnym zvukom, ktorý vám dá pocit, ako keby ste boli priamo uprostred príbehu.

Dokonalý partner s vašou TV

HDMI 2.0 si poradí aj s 3D obrazom alebo Ultra HD rozlíšením a spätný audiokanál prenesie aj zvuk samotnej televízie. Znamená to, že nepotrebujete extra kábel z televízora. Tiež prevádza obraz na 4K, čím sa zvýši nižšie rozlíšenie obrazu na Ultra HD. Podporuje 4K 50/60p, čím zaisťuje kompatibilitu s najnovšími video formátmi vo veľmi vysokom rozlíšení. Pripojenie je kompatibilné s HDCP 2.2. Je tak úplne v súlade s najnovším štandardom pre ochranu autorských práv.

Centrum hudobného pokrytia

Systém s mobilnou aplikáciou MusicCast vám sprístupní digitálnu hudobú knižnicu, streamovanie hudby z online služieb, internetové rádiá, zariadenia s Bluetooth, televízny zvuk aj externé zdroje pripojené k prijímaču, ako sú Blu-ray alebo diskové prehrávače. MusicCast tiež privedie hudbu bezdrôtovo do každej miestnosti vo vašej domácnosti. K receiveru stačí pridať MusicCast reproduktory, soundbar alebo iné komponenty HiFi a môžete začať. Užívateľov určite poteší aj nízka hmotnosť, ktorá nepresiahla hodnotu 19,6 kg.

 

Parametre a špecifikácia

Šírka
435 mm Hotovo!
Výška
192 mm Hotovo!
Hĺbka
474 mm Hotovo!
Hmotnosť
19,6 kg Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Šírka
435 mm Hotovo!
Výška
192 mm Hotovo!
Hĺbka
474 mm Hotovo!
Hmotnosť
19,6 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre YAMAHA RX-A3060 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA RX-A3060 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YAMAHA RX-A3060 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA RX-A3060 Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: YAMAHA RX-A3060 Fekete.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií