Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

YAMAHA RX-A860 čierny

Zobraziť katalóg
YAMAHA RX-A860 čierny
AV receiver 7 kanálov, 7x160 W, Dolby ATMOS, TrueHD, DTS:X, DTS-HD, 192 kHz/24-bit Burr Brown D/A, podpora 4K, HDR, HDCP 2.2, FM tuner, bluetooth, WiFi, LAN, DLNA, Internet Radio, AirPlay, Spotify, MusicCast, Zona B, 2 + 2 HDMI, MHL, USB, ECO mode, YPAO
Kód:  YM100j63a Produktové číslo:  ARXA860BL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

YAMAHA RX-A860 čierny

AV receiver Yamaha patrí do domácností, kde to s prehrávaním kvalitných zvukových záznamov myslia vážne. Rad AVENTAGE je navrhnutý tak, aby poskytoval presnú reprodukciu hudobných súborov a tú najlepšiu kvalitu filmových efektov najnovších formátov DTS:X a Dolby ATMOS. Nové kinosálové zvuky rozšíria pôžitok o ďalší rozmer - o výšku. Rovnako tak si rozumie s najmodernejšími štandardmi pre video, ako je aj pôsobivým zobrazením HDR, kedy vám nič neunikne v svetlej ani tmavej časti scény. Najvyšší model vyniká okrem iného pokročilým ladením zvuku YPAO. To analyzuje kompletnú akustiku miestnosti niekoľkými meraniami v rôznych častiach, aby bol zážitok dokonalý, nech sa posadíte kamkoľvek.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičkový 7.2-kanálový AV receiver s hliníkovým čelným panelom
  • Prehrávanie zdrojov vysokej kvality vrátane najnovšieho Dolby Atmos a DTS:X
  • Špičková konštrukcia na zvuk najvyššej kvality (Total Purity Concept)
  • S pokročilou viacbodovou kalibráciou YPAO na zaistenie optimálneho výkonu v ľubovoľnej miestnosti
  • Upscalling na 4K Ultra HD, kompatibilný s HDCP 2.2, s vysokým dynamickým rozsahom (HDR) a gamutom BT.2020
  • Aj pre milovníkov vinylových pokladov (gramofónový vstup)
  • Grafické používateľské rozhranie na ľahkú navigáciu v menu
  • Ozvučenie celej domácnosti (oddelené audio výstupy 2. zóny + dva HDMI výstupy)
  • Bezdrôtové rozvedenie hudby po domácnosti (MusicCast)

Zvuk ako žiadny iný

AV receiver disponuje množstvom moderných a efektívnych technológií a funkcií, ktoré vám umožnia zažiť jedinečné zážitky počas počúvania obľúbenej muziky či filmov s dokonalými zvukovými efektmi, ktoré vás vtiahnu do deja. A to všetko bez najmenších rušivých efektov. To zaisťuje napríklad technológia Anti-Resonance Technology, ktorá vďaka špeciálnemu klinu (piatej nohe) umiestneného uprostred zariadenia, tlmí všetky rezonancie, ktoré by mohol receiver produkovať. Technológia YPAO dokáže automaticky analyzovať akustiku miestnosti a nastaviť optimálne parametre reproduktorov.

Centrum domácej multimediálnej zábavy

HDMI 2.0 si poradí aj s 3D obrazom alebo Ultra HD rozlíšením, spätný audiokanál následne prenesie aj zvuk samotného televízora. Znamená to, že nepotrebujete extra kábel z televízora. Tiež môže prevádzať obraz na 4K, čím sa zvýši rozlíšenie obrazu na Ultra HD. Podporuje 4K 60p a zabezpečuje kompatibilitu s najnovšími video formátmi vo veľmi vysokom rozlíšení. USB konektor poslúži na rýchle pripojenie Apple iPodu a iPhonu, ale aj tabletov a telefónov s Androidom. Receiver má rad sieťových funkcií, ktoré vám umožnia prístup k viacerým zdrojom. AirPlay umožňuje jednoduché bezdrôtové streamovanie hudby do receiveru priamo z vášho iPodu, iPhonu či iPadu.

 

Parametre a špecifikácia

Šírka
435 mm Hotovo!
Výška
171 mm Hotovo!
Hĺbka
382 mm Hotovo!
Hmotnosť
10,5 kg Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Šírka
435 mm Hotovo!
Výška
171 mm Hotovo!
Hĺbka
382 mm Hotovo!
Hmotnosť
10,5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Chápu správně, že tahle jinak nadupaná mašina neumí přijímat DAB rádia?

Diskusia a poradňa k YAMAHA RX-A860 čierny
Príslušenstvo pre YAMAHA RX-A860 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA RX-A860 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YAMAHA RX-A860 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA RX-A860 Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: YAMAHA RX-A860, fekete.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií