Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Yeelight Crystal Ceiling Light Pro (star trail)

Zobraziť katalóg
Yeelight Crystal Ceiling Light Pro (star trail)
LED svietidlo – stropné, inteligentné, nastaviteľný jas a teplota farby 2700K – 6500K, aplikácia na iOS/Android, WiFi 2.4GHz, Bluetooth, kompatibilné s Amazon Alexa, Google Assistant, veľký displej, 6000lm, 90W
Kód:  YeeLa12 Produktové číslo:  XD201
Yeelight Crystal Ceiling Light Pro (star trail) Predaj skončil

Yeelight Crystal Ceiling Light Pro (star trail)

Úspora ale vôbec nemá vplyv na množstvo vyžarovaného svetla. A ešte k tomu chladnějšia farebnosť zdroja s hodnotou chromatickosti 6500 K poskytuje osvetlenie ako cez deň.

Iste vás tiež LED svetlo Yeelight Crystal Ceiling Light Pro (star trail) prekvapí svojím premysleným vzhľadom, ktorý akcentuje s plast a hliník. Biela, sivá farba už len celkový dojem završuje.

  • Produktové balenie obsahuje zdroj svetla
  • Chromatickosť: 6500 K

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Yeelight Crystal Ceiling Light Pro (star trail)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Yeelight Crystal Ceiling Light Pro (star trail). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Yeelight Crystal Ceiling Light Pro (star trail). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Yeelight Crystal Ceiling Light Pro (star trail). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Yeelight Crystal Ceiling Light Pro (star trail).
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií