Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Yeelight Galaxy Ceiling Light 650 (white)

Zobraziť katalóg
Yeelight Galaxy Ceiling Light 650 (white)
LED svietidlo – stropné, inteligentné, stmievacie, farebné, aplikácia na iOS/Android, teplota farieb 2700K – 6500K, kompatibilné s Amazon Alexa, Google Assistant, Bluetooth
Kód:  YeeLa08 Produktové číslo:  XD181
Yeelight Galaxy Ceiling Light 650 (white) Predaj skončil

Yeelight Galaxy Ceiling Light 650 (white)

Úspora ale rozhodne nemá vplyv na množstvo svetla. Pritom chladnějšia farebnosť svetelného zdroja s chromatickosťou 6500 K poskytuje osvetlenie ako cez deň.

Stupeň krytia IP60 zaručuje možnosť inštalácie LED svetla aj tam, kde je vysoké vlhko. V neposlednom rade vás LED svetlo Yeelight Galaxy Ceiling Light 650 (white) prekvapí svojím do detailu premysleným dizajnom, v ktorom vyniká plast. Biela farba je už iba čerešničkou na torte.

  • Predajné balenie obsahuje zdroj svetla
  • Chromatickosť: 6500 K

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Yeelight Galaxy Ceiling Light 650 (white)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Yeelight Galaxy Ceiling Light 650 (white). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Yeelight Galaxy Ceiling Light 650 (weiß) Deckenleuchte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Yeelight Galaxy Ceiling Light 650 (weiß) Deckenleuchte. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Yeelight Galaxy Ceiling Light 650 (fehér).
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií