Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

Yeelight LED Ceiling Light (Mint green)

Zobraziť katalóg
Yeelight LED Ceiling Light (Mint green)
5 1 hodnotení
LED svietidlo typ: stropné, chromatickosť 2700 K až 6500 K, životnosť 25000 h, kov a plast, IP60, hlasové ovládanie, mobilná aplikácia, nastavenie farby svetla, nastavenie chromatickosti, nastavenie jasu svetla, nevyžaduje bridge a stmievateľnosť, kompatibilné s IFTTT
Kód:  YeeLa23 Produktové číslo:  XD125-mint green
Yeelight LED Ceiling Light (Mint green) Predaj skončil

Yeelight LED Ceiling Light (Mint green)


Svietidlo, po ktorom túžite

Stropné svietidlo Yeelight LED Ceiling Light nie nadarmo získalo ocenenie Reddot Award 2017 za dizajn. Nie je to totiž iba obyčajné svetlo, ale inteligentné zariadenie, ktoré vás bude sprevádzať vo dne aj v noci. Vo dne plnohodnotne nahradí prírodné svetlo, v noci si naopak môžete dopriať romantické chvíľky pri režime mesačného svitu (jas svetla do 0,1 lúmenu). Svietidlo navyše nainštalujete v priebehu 5 minút a určite oceníte aj krytie IP60 – odolnosť proti vniknutiu prachu a hmyzu. Yeelight LED Ceiling je ideálne pre miestnosti s veľkosťou 15 m2.

Kľúčové vlastnosti stropného svetla Yeelight LED Ceiling Light (Mint green)

  • Pohodlné ovládanie pomocou diaľkového ovládača, alebo mobilnej aplikácie
  • Teplotný rozsah svetla od 2 700 – 6 500K
  • Ochrana proti prachu IP60
  • Rýchla inštalácia do 5 minút
  • Spolupracuje s IFTTT
  • WiFi + Bluetooth

Svetlo ako v múzeu

Yeelight LED Ceiling Light disponuje celkom 240 LED Limiteds/OSRAM prvkami s indexom podania farieb (Ra) vyšším ako 95 čo znamená, že osvetlené predmety majú takmer rovnaké farby, aké by mali na prirodzenom slnečnom svetle.

Jednoduchá inštalácia

Vďaka inovatívnemu modulu rýchlospojky môžete západku ľahko a rýchlo zasunúť do držiaka. Už žiadne trápenie sa s neúplnými systémami ako upri bežných svietidlách, pri ktorých dokonca hrozí aj ich poškodenie počas inštalácie. Svetlo Yeelight nainštalujete do 5 minút.


Funkcia automatického vypnutia

Prostredníctvom aplikácie MIJIA alebo Yeelight App (pre iOS a Android) môžete prepojiť svoj inteligentný náramok Mi Band so svetlom a ak s náramkom i spíte, určte oceníte funkciu, vďaka ktorej sa svietidlo Yeelight automaticky zhasne vo chvíli, keď zaspíte. Samozrejmosťou je možnosť ovládať svetlo pomocou mobilnej aplikácie – nastaviť budete môcť rôzne režimy svietenia, ukladať obľúbené svetelné nastavenia a veľa ďalšieho. To všetko pomocou jedného dotyku prstom na displeji mobilného telefónu.

Životnosť až 25 000 hodín

Hliníková zadná doska, medené kontakty, 450 dielov a 96 pracovných postupov vám zaručuje mimoriadne dlhú životnosť, ku ktorej okrem iného prispieva aj premyslený systém chladenia LED.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, uvádzate, že má RGB podsvietenie. Na stránke výrobcu som ale nenašiel informáciu, že by tento typ mal farebné podsvietenie.

Dobrý den je možné tohleto světlo ovládat pomoci alexi

Diskusia a poradňa k Yeelight LED Ceiling Light (Mint green)
Príslušenstvo pre Yeelight LED Ceiling Light (Mint green)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Yeelight LED Ceiling Light (Mint green). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Yeelight LED Ceiling Light (Mint green) Deckenleuchte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Yeelight LED Ceiling Light (Mint green) Deckenleuchte. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Yeelight LED Ceiling Light (Mint green).
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií