P&G MS v hokeji_CZ

Yenkee YHP 3020 Ambush

Zobraziť katalóg
Yenkee YHP 3020 Ambush
4,3 26 hodnotení
Herné slúchadlá perfektný zvukový zážitok, pre nekonečné hranie, nastaviteľný mikrofón, 2x 50 mm reproduktory, nízka hmotnosť, frekvenčný rozsah slúchadiel 20 Hz - 20 kHz, citlivosť 320 hm, 3,5 mm stereo, kábel 2,2 m
Kód:  YEE028e Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Yenkee YHP 3020 Ambush

Originálne herné slúchadlá za dobrú cenu, to sú Yenkee YHP 3020 Ambush. Už na prvý pohľad si všimnete modré podsvietenie v tvare prasklín, ktoré dopomáha k agresívnemu vzhľadu. Sklopný mikrofón si môžete nastaviť do polohy, ktorá je pre vás optimálna. Hlasitosť volíte ovládačom, ktorý je integrovaný na 2,2 metra dlhom, látkou potiahnutom kábli. Čalúnený hlavový oblúk pre pohodlie pri dlhšom používaní - vnútorná strana z perforovanej látky zamedzí poteniu a koža na vonkajšej strane zase pridá na luxusnom vzhľade a tiež odolnosti. 

Kľúčové vlastnosti

  • Atraktívne podsvietenie v tvare prasklín
  • Sklopný mikrofón
  • Kvalitné 50 mm neodymové meniče
  • Pohodlné náušníky a hlavový most
  • Integrovaný ovládač hlasitosti na kábli
  • Čistý a presný zvuk

Pohodlie a dobrý zvuk

Pripojenie na počítač je riešené dvojicou 3,5 mm jack konektorov a jedným konektorom USB (pre podsvietenie). O samotnú reprodukciu zvuku sa starajú neodymové meniče s priemerom 50 mm. Tie sľubujú čistý a prirodzený prejav ako pri hraní hier a tímovej konverzácii, tak aj pri počúvaní hudby či sledovaní filmov. Náušníky sú veľmi pohodlné a dostatočne veľké na to, aby úplne obklopili uši a utlmili prípadný hluk z okolia. 

 

Doplňujúce informácie:

Citlivosť reproduktora:
98 ± 3 dB

Citlivosť mikrofónu:
-42 ± 3 dB

Audio konektory:
2× 3,5 mm jack

Konektor podsvietenia:
USB 5 V DC (jednosm.)

Max. vstupný výkon:
20 mV

Prevádzkové napätie:
500 mA

 
 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna, Modrá Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Modrá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Bude k dispozici červená verze? Nebo vůbec není? Děkuji.

Dobrý den, jde odepnout nebo nějak odstranit ten mikrofon??:-x Předem děkuji za odpověď. ŘÍHA

dobrý den mám dotaz můj pc má místo jen na 1 část sluchátek (mikrofon nebo sluchátka) ale také jsem si povšiml že u vašich sluchátek je možné si je zapojit i přes normální usb tkak se chci zeptat jak to funguje protoze kdyz jsem to zapojil tak mi sluchátka nefungovali děkuji za odpověď

dobrý den, podporují tato sluchátka i ps4?

a su dobre

Prosim pomoc stale my na sluchatkach vipadava prave sluchatko nic som s nimi nerobyl iba hral csgo. Proste nejde prave sluchatko.

Dobrý večer,dnes som prebrala sluchátka na predajni.Chcem sa spýtať či sa dá tovar vrátiť alebo vymeniť,kedže usb port neslúži na pripojenie sluchatiek ale na podsvietenie a výstupy na jacky na notebooku nefungujú,nemam ich ako zapojiť.Mal to byť darček pre syna,žial neúspešný.Ďakujem

Zdravím, v recenzích jsem viděl že jeden pán psal, že mikrofon nahrává i zvuky ve sluchátkách. Jak to tedy funguje? Znamená to že když budu volat například s kamarádem přes skype, tak uslyší mou hru? Děkuji za odpověď, přeji pěkný den :)

Dobrý deň, dal som reklamovat slúchadla lebo mi nefungovali a potrebujem vediet dal som reklamovat všetko a to mi pošlete nove slúchadla ? alebo ako to je

Dobrý deň kupoval som si tieto sluchátka a už mi nejde svetlo nanich večinov ide ale niekedy nie da, za to 17,90 e a nejde to ??

12
Diskusia a poradňa k Yenkee YHP 3020 Ambush
Príslušenstvo pre Yenkee YHP 3020 Ambush Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Yenkee YHP 3020 Ambush. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Yenkee YHP 3020 Ambush. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Yenkee YHP 3020 Ambush. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Yenkee YHP 3020 Ambush.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií