Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Yenkee YSP 3003WE biely/zelený

Zobraziť katalóg
Yenkee YSP 3003WE biely/zelený
Bluetooth reproduktor vodoodolný, nárazuvzdorný, dobíjacia batéria 600 mAh, AUX, podpora microSD (max. 32 GB), prijímanie hovorov
Kód:  YEE033a4 Produktové číslo:  YSP 3003WE Stránky výrobcu
Yenkee YSP 3003WE biely/zelený Predaj skončil

Yenkee YSP 3003WE biely/zelený

IDEM DO TOHO S TEBOU

Chop sa zábavy a rozbehni to so mnou naplno. Som reproduktor Yenkee YSP 3003. Bezdrôtový Bluetooth reproduktor, o ktorý sa rozhodne nemusíš báť. Som odolný voči striekajúcej vode a jemným časticiam ako prach alebo piesok. Chceš počúvať s priateľmi hudbu celý deň? Ja to vydržím. Mám v sebe vysokokapacitnú batériu, vďaka ktorej vydržím hrať po dobu až 8 hodín. Môžeš si ma pripnúť, kam chceš. Mám na sebe odolnú karabínu a k tomu šnúru s dĺžkou päťdesiatich centimetrov. Na dlhé výlety, k outdoorovým športom alebo len tak do prírody? Zober si ma kamkoľvek.

STAŇ SA DJ-om KEDYKOĽVEK

Mám výkonný reproduktor (3 W), ktorý rozoznie dobrú náladu všade okolo teba. Či už do mňa zapojíš tradičný vstup AUX (3,5 mm jack), MicroSD kartu (až do veľkosti 32 GB), alebo sa pripojíš bezdrôtovo pomocou Bluetooth, všetko zvládnem prehrať.

EŠTE SI SO SEBOU VEZMEM PÁR VECÍ

V balení nájdeš mňa, ale aj extrémne odolnú karabínu, s ktorou ma prichytíš kamkoľvek, outdoorovú šnúru, za ktorú by sa nemusel hanbiť ani horolezec, stereo audio kábel s 3,5 mm konektorom jack, aby si ma mohol pripojiť kedykoľvek a kdekoľvek, micro USB nabíjací kábel a návod.

UROBTE SI SO MNOU SELFIE

Na mojom tele sa nachádza intuitívny ovládací panel so štyrmi tlačidlami, aby si nemusel stále vyťahovať mobil počas prepínania svojich obľúbených songov. Prepneš si na mne pesničky, pridáš na mne hlasitosť, prijmeš dokonca aj hovor, ale hlavne je na mne umiestnené tlačidlo diaľkovej Bluetooth spúšte fotoaparátu. Už teda nemusíš krkolomne zvierať telefón počas selfie, ale jednoducho stlačíš tlačidlo fotoaparátu na mojom tele.

YENKEE 3003WE

Prenosný reproduktor Yenkee 3003WE vyniká predovšetkým svojím výkonom. Vďaka veľkokapacitnej batérii dokáže hrať až 8 hodín v kuse. Certifikácia IP44 zaisťuje odolnosť voči striekajúcej vode a jemným časticiam ako prach alebo piesok. V balení je k dispozícii aj pevná karabína a šnúra s dĺžkou 50 cm.

Kľúčové vlastnosti

  • 8 hodín non-stop prehrávania hudby
  • Možnosť pripojiť sa k akémukoľvek zariadeniu s podporou Bluetooth
  • Tradičný vstup AUX
  • Vstup na MicroSD kartu s veľkosťou až 32 GB
  • Intuitívny ovládací panel
  • Vysoká odolnosť voči vode a cudzím predmetom
  • Funkcia diaľkového ovládania spúšťača fotoaparátu v mobilnom telefóne
  • Súčasťou sú tiež kovová karabína a outdoorová šnúra

Pripravte sa:

Na tele reproduktora sa nachádza ovládací panel so štyrmi tlačidlami. Nimi sa dajú prepnúť pesničky, pridať hlasitosť, prijímať hovory a diaľkovo ovládať spúšťač fotoaparátu vo vašom mobile.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Yenkee YSP 3003WE biely/zelený
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Yenkee YSP 3003WE bílý/zelený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Yenkee YSP 3003WE weiß / grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Yenkee YSP 3003WE weiß / grün. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Yankee YSP 3003WE fehér/zöld.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií