AP+ nový vizuál Vyhraj lístky na EURO 2024

Yi 4K Action Camera Black + Yi Handheld Gimbal

Zobraziť katalóg
Yi 4K Action Camera Black + Yi Handheld Gimbal
Outdoorová kamera – smart, akčná, 4K/30fps, stabilizácia obrazu, dotykový LCD displej, microSDXC až do 64GB, fotoaparát 12Mpx, micro USB, WiFi, Bluetooth+Yi Handheld Gimbal
Kód:  XIAcamd12 Produktové číslo:  AMI338

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Yi 4K Action Camera Black + Yi Handheld Gimbal Predaj skončil

Yi 4K Action Camera Black + Yi Handheld Gimbal

Outdoorová akčná mini kamerka úspešnej čínskej značky vám umožní zaznamenať svoje zážitky a zvečniť spomienky v podobe statických snímok alebo videa v precíznom rozlíšení 4K. So svojimi rozmermi sa pohodlne vojde do vrecka. Nahráva na vysokorýchlostné microSD karty, disponuje duálnym mikrofónom, niekoľkými režimami vrátane časozberu a manuálnym nastavením uzávierky, ISO, EV a WB. Vďaka konektivite WiFi a Bluetooth môžete využiť prepojenie a editáciu vo vašom smartfóne. Priložený gimbal používa elektronickú stabilizáciu obrazu s 3-osým akcelerometrom a gyroskopom. Využiť môžete tri pracovné režimy, výdrž gimbal potom dosahuje až 4,5 h.

Prednosti čiernej akčnej kamery Yi 4K + Yi Handheld Gimbal

  • Zveční vaše zážitky vo 4K
  • Vyfotí kvalitné statické snímky
  • Nahrá zvuk lepší ako MP3
  • Ponúkne živý náhľad na dotykovom displeji
  • Má ideálne kompaktné rozmery
  • Bezdrôtové spojenie so smartfónom
  • Kit s ručným stabilizačným držiakom

Gimbalom stabilizovaný 4K záznam

Kamera Yi 4K je pripravená na podporu vysokorýchlostných pamäťových kariet microSDXC až do kapacity 64 GB. Na ne je schopná uložiť videá v rozlíšení 4K pri snímkovacej frekvencii 30 sn./s až 240 sn./s pri rozlíšení HD. Rozlíšenie 12 MPx u statických snímok je priamo ideálne pre všetky sociálne siete a o ich obstaranie sa navyše stará snímač IMX377 z dielní Sony, takže o kvalitné spracovanie je postarané. Obrazová kvalita je naďalej povýšená na novú úroveň vďaka 7-vrstvému ??sklenenému objektívu s vynikajúcou svetelnosťou f/2,8 a širokouhlému 155° uhlu záberu. Vďaka tomu spoľahlivo nahráte kvalitné zábery aj za horšieho osvetlenia alebo v stiesnených priestoroch.

Ako je Yi 4K pripravená do akcie?

Nový chipset Ambarella A9SE75 dovoľuje kamerke spoľahlivé fungovanie aj v horúčave, bez toho, aby sa výrazne prehrievala. Vďaka tomu môžete nahrávať aj náročné scény v plnom rozlíšení, ktoré má na hardvér najvyššie nároky. Dotykový retina LCD displej s 2,19" uhlopriečkou má špičkové rozlíšenie 330 ppi a je skvele pripravený do akcie. Opatrený je ochranným sklom Gorila Glass a dotyková technológia má jedno z najintuitívnejších ovládaní. Na prenos dát, živé streamovanie alebo zdieľanie videa na sociálnych sieťach môžete využiť rýchly 30 Mbps prenos až na vzdialenosť 100 metrov od telefónu vďaka WiFi. Pomocou Bluetooth môžete aktivovať spúšť zo smartfónu aj na diaľku, a to až na 10 metrov. Na vyfotenie snímok vyskúšajte tiež niekoľko kreatívnych režimov vrátane časozberného snímania. V neposlednom rade je výhoda tohto kitu podčiarknutá priloženým ručným stabilizačným držiakom pre ešte dynamickejšie akciu.

Parametre a špecifikácia

Veľkosť snímača
1/2,3" Hotovo!
Rozlíšenie snímača
12 Mpx Hotovo!
Uhlopriečka displeja
2,19" Hotovo!
Typ
Outdoor Hotovo!

Hlavný

Veľkosť snímača
1/2,3" Hotovo!
Rozlíšenie snímača
12 Mpx Hotovo!
Uhlopriečka displeja
2,19" Hotovo!

Typ a funkcie

Typ
Outdoor Hotovo!
Funkcie
Optická stabilizácia obrazu, Dotykové ovládanie, Akumulátorové napájanie Hotovo!

Výstupy

Dátové rozhrania
Rozhranie USB 2.0, Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie Bluetooth Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
2 h Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
6,6 cm Hotovo!
Výška
4,32 cm Hotovo!
Hĺbka
3,05 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Akumulátor, Používateľská príručka, Napájací kábel/adaptér, Držiak Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zvládá kamera sériové snímání fotografií?(např automatické fotografování např po 5 vteřinách) Jaká je její hmotnost vč gimbalu?

Diskusia a poradňa k Yi 4K Action Camera Black + Yi Handheld Gimbal
Príslušenstvo pre Yi 4K Action Camera Black + Yi Handheld Gimbal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Yi 4K Action Camera Black + Yi Handheld Gimbal.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií