PET AP+ plus nový vizuál

Yi Lite Action Camera Kit Black

Zobraziť katalóg
Yi Lite Action Camera Kit Black
5 3 hodnotení
Digitálna kamera – akčná, 4K/20fps, stabilizácia obrazu, dotykový LCD displej, microSDXC až do 64GB, fotoaparát 16Mpx, micro USB, WiFi, Bluetooth + vodoodolný kryt
Kód:  XIAcamd10 Produktové číslo:  AMI422

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Yi Lite Action Camera Kit Black

Outdoorová akčná mini kamerka úspešnej čínskej značky vám umožní zaznamenať svoje zážitky a zvečniť spomienky v podobe statických snímok alebo videa v precíznom rozlíšení 4K. So svojimi rozmermi sa pohodlne vojde do vrecka. Nahráva na vysokorýchlostné microSD karty, disponuje elektronickou stabilizáciou obrazu a vďaka mikrofónu a AAC zaznamená tiež zvuk kvalitnejší, než má formát MP3. Disponuje 9 kreatívnymi režimami vrátane časozberu a vďaka konektivite WiFi a Bluetooth môžete využiť prepojenie a editáciu vo vašom smartfóne.

Prednosti čiernej akčnej kamery Yi Lite Kit

  • Zveční vaše zážitky v 4K
  • Vyfotí kvalitné statické snímky
  • Nahrá zvuk lepší ako MP3
  • Ponúkne živý náhľad na dotykovom displeji
  • Má ideálne kompaktné rozmery
  • Bezdrôtové spojenie so smartfónom
  • Kit s vodoodolným puzdrom

4K stabilizovaný záznam

Kamera Yi Lite je pripravená na podporu vysokorýchlostných pamäťových kariet microSDXC až do kapacity 64 GB. Na ne je schopná uložiť videá v rozlíšení 4K pri snímkovacej frekvencii 20 s.n/s alebo 60 sn./s pri rozlíšení Full HD. Rozlíšenie 16 MPx pri statických snímkach je priamo ideálne pre všetky sociálne siete a o ich vytvorenie sa navyše stará snímač IMX206 z dielní Sony. Takže o kvalitné spracovanie je postarané. Obrazová kvalita je povýšená na novú úroveň vďaka 6-vrstvovému sklenenému objektívu s vynikajúcou svetelnosťou f/2,8 a širokouhlému 150° záberu. Vďaka tomu spoľahlivo nahráte kvalitné zábery aj pri horšom osvetlení alebo v stiesnených priestoroch.

Ako je Yi Lite pripravená do akcie?

Nový chipset HiPix Hi3556 dovoľuje kamerke spoľahlivé fungovanie aj v horúčave bez toho, aby sa výrazne prehrievala. Vďaka tomu môžete nahrávať aj náročné scény v plnom rozlíšení, ktoré má na hardvér najvyššie nároky. Dotykový LCD displej s 2" uhlopriečkou je skvele pripravený do akcie. Vybavený je ochranným sklom Gorila Glass a dotyková technológia má jedno z najintuitívnejších ovládaní. Na prenos dát a prezentovanie videa na sociálnych sieťach môžete využiť rýchly 50 Mbps prenos až na vzdialenosť 100 metrov od telefónu vďaka WiFi. Pomocou Bluetooth môžete aktivovať spúšť zo smartfónu aj na diaľku a to až na 10 metrov. K vyfoteniu snímok vyskúšajte tiež 9 kreatívnych režimov vrátane časozberného snímania. V neposlednom rade je výhoda tohto kitu podčiarknutá vodoodolným puzdrom, s ktorým sa môžete pustiť aj do filmovania podmorského sveta.

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den. O aku verziu kamery ide? Jedna sa o cinsku verziu alebo original pre europsky trh. Pretoze nikde to nie je uvedeelne. Dalej sa chcem spytat. Niekde som cital ze kamera ponuka maximalne 120fps. Tu som sa docital ze len 60fps. Prosim vas viete mi to overit dane informacie? Dakujem.

Dobrý den, jak se ovládá kamera ve vodotěsném pouzdře? Zapnutí a vypnutí pod vodou.

Dobrý deň Chcel by som sa spýtať do koľkých metrov je kamera odolná ?

Diskusia a poradňa k Yi Lite Action Camera Kit Black
Príslušenstvo pre Yi Lite Action Camera Kit Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Yi Lite Action Camera Kit Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Yi Lite Action Kamera Set Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Yi Lite Action Kamera Set Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Yi Lite Action Camera Kit Black.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií