AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

YubiKey 4C Nano

Zobraziť katalóg
YubiKey 4C Nano
5 1 hodnotení
Hardvérová peňaženka – autentifikačný token, šifrovací multifunkčný USB-C mini token
73,45 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  YUBIa05 Produktové číslo:  YUBI-Y4CNANO Stránky výrobcu

YubiKey 4C Nano

YubiKey 4C Nano je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Najmenší z modelov YubiKey je určený do USB-C portov. Vhodný je najmä pre majiteľov MacBook Pro. Trezor YubiKey 4C Nano podporuje viacfaktorovú autentizáciu a množstvo šifrovacích protokolov. Využíva prirodzený dotyk prsta pre ochranu vašich počítačov a sietí. Autentizačný token YubiKey 4C Nano ponúka ochranu, ktorú využívajú ako veľké firmy, tak koncoví užívatelia v domácnostiach.

Kľúčové vlastnosti trezoru YubiKey 4C Nano

  • Podporuje viacfaktorovú autentizáciu a to vrátane Yubico OTP, smart card (PIV) a FIDO U2F
  • Hardvérové bezpečnostné elementy chránia vaše šifrovacie kľúče
  • YubiKey 4C je kompatibilný s Microsoft Windows, Mac OS X a Linuxom
  • Podporuje všetky bežné internetové prehliadače
  • Autentizačný token YubiKey 4C Nano má miniatúrne rozmery a hmotnosť
  • Podporovaná RSA 4096 pre OpenPGP

Rozmery:
12,0 × 10,1 × 7,0 mm

Hmotnosť:
1 g

Poznámka:

Chcete sa o svete kryptomien dozvedieť viac? Bitcoin | Ako platiť bitcoinom | Bitcoin vs. Bitcoin Cash | Lightning Network | Čo je Blockchain | Satoshi Nakamoto | Ako na ťažbu kryptomeny | Kryptomenové forky | Ripple | Vertcoin | Ethereum | Litecoin | Ethlargement | Zencash | Dash | STORJ | Coinmarketcap | Neo | Cardano .


Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Ďalšie informácie

Hardvérové peňaženky – alebo, ľudia, updatujte!

Hoci neexistuje bezpečnejší spôsob, ako uchovávať svoje drahocenné kryptomeny, než pomocou tzv. hardvérových peňaženiek, ako sú Trezor T či Ledger Nano S, stále sa objavujú nové cesty a spôsoby, ako vás o nich môže niekto pripraviť. Ako sa chrániť? Vieme, ako na to.

NEO (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ) – Platforma zameraná na inteligentné kontrakty

Platforma NEO je v mnohom veľmi podobná populárnej kryptomene a sieti Ethereum. Zároveň však ponúka odlišné technologické riešenia, na ktorých základoch by v budúcnosti mohla stáť moderná svetová ekonomika. Prečo by sme projektu NEO mali venovať pozornosť? Dozviete sa v našom článku!

Kto je Satoshi Nakamoto? Pátrame po tvorcovi Bitcoinu.

Pokiaľ hľadáte iba jednu stručnú odpoveď na otázku „Kto je Satoshi Nakamoto?“, tak tú v našom článku pravdepodobne nenájdete. Môžeme sa však spoločne vydať na krátke pátranie po tvorcovi najznámejšej kryptomeny, bitcoin. Pozrieme sa bližšie na hlavných „podozrivých“, rozoberieme si rôzne okolnosti a zistíme, ako a prečo Bitcoin vôbec vznikol!

Od počiatku ZenCash až k platforme Horizen! (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ)

V dnešnom článku sme sa zamerali na unikátny projekt ZenCash (dnes Horizen). Ako sami vývojári zdôrazňujú, nejde len o ďalšiu kryptomenu, ale skôr o rozšíriteľnú privátnu platformu na báze blockchainu, ktorá výrazne presahuje rámec obyčajných transakcií. V čom tkvie unikátnosť a prečo si ZenCash zaslúži vašu pozornosť? Čítajte v našom článku!

Ethereum Classic (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ)

Ethereum Classic (ETC) patrí medzi kryptomeny s veľmi nádejnou budúcnosťou. Zakladá si predovšetkým na decentralizovanom charaktere a nemennosti, čo sú vlastnosti, ktoré v tak veľkej miere neponúka ani jeho oveľa známejší potomok – Ethereum (ETH). Aké sú ďalšie kľúčové vlastnosti ETC? V našom článku sa dozviete všetko, čo chcete o kryptomene Ethereum Classic vedieť!

Maker DAO (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ) – Decentralizovaná banka na blockchaine

Maker DAO je bezpochyby jedným z neinteresantnejších projektov v prostredí kryptomien, ktorý vôbec kedy vznikol. Ako môže fungovať decentralizovaná banka na báze blockchainu? Aké možnosti ponúkajú v prostredí Maker DAO dnes už staré známe smart kontrakty? Nielen to sa dozviete v našom článku!

Prečo vôbec potrebujeme kryptomeny?

Fenomén kryptomien je tu s nami už niekoľko rokov. V poslednej dobe o nich počúvame hlavne v negatívnom kontexte – najmä kvôli predčasnému poklesu kurzu. Aj preto stojí za to si pripomenúť – prečo kryptomeny vlastne potrebujeme a chceme? Dokázal by Bitcoin v súčasnosti fungovať ako globálne platidlo pre všetkých obyvateľov našej planéty? A prečo je dôležité mať v zálohe alternatívu a tiež zdravú konkurenciu pre štátne peniaze a platobné systémy? Nielen na tieto otázky nájdete odpovede v našom článku!

Stealthcoin (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ) – Čierny kôň medzi kryptomenami?

Alternatív k Bitcoinu nájdeme dnes mnoho, avšak kryptomien, ktoré by boli koncipované s takým dôrazom na zabezpečenie a anonymitu ako Stealthcoin, existuje len málo. Ako sa Stealhtcoin ťaží a kde ho môžete nakúpiť či ukladať? V našom článku sa dozviete všetko, čo chcete o Stealthcoine vedieť!

PIVX (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ) – Rýchla, anonymná kryptomena.

PIVX je pomerne mladá kryptomena, ktorá však už dnes ponúka veľa pre používateľov atraktívnych vlastností. Ide predovšetkým o vysokú úroveň anonymity a okamžité potvrdzovanie vykonaných transakcií. Ako si PIVX viedol v porovnaní s ďalšími anonymnými kryptomenami? A na akých základoch je vlastne tento ambiciózny projekt postavený? V našom článku sa dozviete všetko, čo chcete o projekte PIVX vedieť!

Čo je to vlastne ten blockchain?

Termín blockchain je v posledných troch rokoch trochu nadužívaný, obzvlášť na konferenciách plných ľudí v na mieru šitých oblekoch o ňom počujete na každom rohu. Čo to ten blockchain ale vlastne je? Na akých princípoch funguje? A aké je jeho skutočné využitie? V našom článku sa s pomocou jednoduchej analógie pokúsime vysvetliť, čo sa naozaj skrýva za touto revolučnou technológiou!

#HCPP18: Hackers Congress Paralelná Polis 2018 Prague (REPORTÁŽ)

Prinášame vám podrobnú reportáž z Hackers Congress Paralelná Polis 2018 (#HCPP18), ktorý prebehol v Prahe – Holešoviciach, čo by kameňom dohodil od centrály Alza.cz! Táto popredná svetová akcia združujúca priaznivcov slobody, decentralizácie a technologických inovácií prebiehala celé 3 dni a zúčastnilo sa jej viac ako 50 prednášajúcich. My sme si samozrejme nenechali nič ujsť!

ICO (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ). Čo je prvotná ponuka kryptomeny?

Ak sa aktívne zaujímate o kryptomeny, pravdepodobne sa často stretávate s anglickým spojením Initial Coin Offering, alebo ešte častejšie so skratkou ICO. Čo ale to záhadné ICO vlastne je? Aké riziká sa spájajú s investíciami do najrôznejších ICO projektov? A ako z niekoľkých základných informácií poznať, že ide o solídnu ICO ponuku? Nielen to sa dozviete v našom článku!

NEM (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ) – Blockchainové riešenie pre každého.

Platforma NEM mieri po vzore Etherea ďaleko za hranice bežných kryptomien a sprístupňuje blockchainové riešenie ako jednotlivcom bez znalostí o programovaní, tak aj medzinárodným spoločnostiam. Čo stojí za úspechom NEM, ako prebieha „ťažba“  kryptomeny XEM a čo všetko dokáže takzvané Smart Assets? V našom článku sa dozviete všetko, čo chcete o NEM vedieť!

Basic Attention Token: Kryptomena sľubujúca revolúciu na trhu reklamy

Decentralizovaný reklamný systém Basic Attention Token (BAT) s vlastným prehliadačom Brave zameraným na súkromie funguje už od mája 2017. V súčasnosti ho každý mesiac využíva vyše 4 milióny používateľov po celom svete. Čím je BAT toľko výnimočný? Kto za týmto ambicióznym projektom vlastne stojí? Nielen na tieto otázky nájdete odpoveď v našom článku!

Ako na ťažbu kryptomien s HiveOS (NÁVOD)

Ak spravujete väčší počet ťažobných rigov, nezaobídete sa bez kvalitného, spoľahlivého a prehľadného softvéru, akým HiveOS bezpochyby je. V nasledujúcom návode vám ukážeme, kde HiveOS stiahnuť, a ďalej ako ho nainštalovať a správne nastaviť, aby ste mohli začať ťažiť čo najrýchlejšie a najefektívnejšie.

Príslušenstvo pre YubiKey 4C Nano
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií