Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

ZAGG InvisibleSHIELD HD HTC Desire 601

Zobraziť katalóg
ZAGG InvisibleSHIELD HD HTC Desire 601
4,4 3 hodnotení
Ochranná fólia – na displej telefónu
Kód:  IN017t10 Produktové číslo:  ZGCD6HWS-F00

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ZAGG InvisibleSHIELD HD HTC Desire 601

Ochranná fólia invisibleSHIELD HD je vyvinutá špeciálne pre milovníkov ostrého a perfektné čistého obrazu. InvisibleSHIELD HD má pevnejší a tvrdší povrch ako základný model invisibleSHIELD Original.



Povrch invisibleSHIELD HD pripomína sklo a zlepšuje ostrosť obrazu a pestrosť farieb bez akéhokoľvek skreslenia. Vďaka pevnejšiemu materiálu má invisibleSHIELD HD aj jednoduchšiu na inštaláciu.


Fólia invisibleSHIELD sa vyrába z patentovaného materiálu, ktorý bol pôvodne vyvinutý pre náročné potreby americkej armády. Tá túto fóliu používa ako ochranu veľmi drahých a citlivých lopatiek vrtúľ helikoptér, kde perfektne slúži a chráni ich pred poškodením prachom, kamienkami a rôznymi úlomkami. Je fascinujúce, že invisibleSHIELD plní svoju ochrannú funkciu tak dobre napriek tomu, že je len 0,2 mm tenká. Ďalšia úžasná vlastnosť, ktorou je invisibleSHIELD fólia zaujímavá, je jej samoliečivé schopnosť. Drobné škrabance, ťukance a ranky sa vďaka exkluzívnemu patentovanému materiálu samy zacelia.



Ak je fólia invisibleSHIELD vhodná na helikoptéry americkej armády, iste bude aj skvelou ochranou vášho elektronického zariadenia. Aj tu bude perfektne slúžiť, chrániť displej zariadenia, prípadne jeho zadnú časť. Vyskúšajte neviditeľnú ochranu svojho prístroja. InvisibleSHIELD HD je perfektným riešením na akékoľvek elektronické zariadenie. Ideálny pomer ceny a kvality pre milovníkov dokonalého obrazu.


Niečo navyše! Doživotná garancia výmeny!

InvisibleSHIELD HD je skvelým ochrancom a pomocníkom, napriek tomu sa ale môže opotrebovať, zašpiniť alebo poškodiť. Ponúkame unikátny program „Nadoživotí“, vďaka ktorému si svoju ochrannú fóliu invisibleSHIELD pre dané zariadenie zakúpite len raz. Ak sa vám invisibleSHIELD zašpiní alebo poškodí, my vám ho bezplatne (len za cenu poštovného) vymeníme za nový kus. Viac informácií na www.nadozivoti.cz . Jediné, čo požadujeme, je vaša registrácia na stránkach bezobalu.eu do programu „Nadoživotí“.


Parametre a špecifikácie:

Určené na:
HTC Desire 601 (na displej smartfónu)

Vyhotovenie:
HD verzia fólie – čistý a neskreslený obraz

Parametre a špecifikácia

Určenie
Na displej prístroja Hotovo!
Povrch
Lesklý Hotovo!
Balenie obsahuje
Čistiaca handrička Hotovo!

Určenie

Určenie
Na displej prístroja Hotovo!

Povrch

Povrch
Lesklý Hotovo!

Obsah balenia

Balenie obsahuje
Čistiaca handrička Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ZAGG InvisibleSHIELD HD HTC Desire 601 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZAGG InvisibleSHIELD HD HTC Desire 601.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií