Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ZAGG invisibleSHIELD HDX Apple iPhone 6

Zobraziť katalóg
ZAGG invisibleSHIELD HDX Apple iPhone 6
4,5 18 hodnotení
Ochranná fólia na displej smartfónu
Kód:  IN017w2ac Produktové číslo:  ZGIP6HXS-F00

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ZAGG invisibleSHIELD HDX Apple iPhone 6

Ochranná fólia invisibleSHIELD HDX je geniálnym spojením tých najlepších vlastností, ktoré spoločnosť ZAGG vyvinula na ochranu mobilných zariadení. Tento invisibleSHIELD je ochranou typu "všetko v jednom". Bol vyrobený ako kombinácia ochrany, ktorá prináša dokonalý, ostrý a neskreslený obraz a farby a maximálnej dosiahnuteľnej ochrany pred poškodením, poškriabaním a roztrieštením displeja.




Doprajte si maximálnu ochranu a dokonalý vzhľad podobný sklu. Ochráňte svoju drahú elektroniku tým najlepším, čo je na trhu k dispozícii.



invisibleSHIELD HDX je tou najlepšou voľbou pre náročných používateľov elektroniky. Ako ostatné typy invisibleSHIELD je aj fólia HDX vybavená samoliečivou schopnosťou, vďaka ktorej sa bežné používanie absolútne neprejaví na vzhľade prístroja. Aj napriek maximálnej odolnosti je invisibleSHIELD HDX dokonale flexibilný a dokonale pokryje dokonca aj rohy a zaoblenia prístrojov. Povrchové vlastnosti fólie invisibleSHIELD HDX boli vyvinuté a spojené tak, že je fólia dokonalým ochrancom zariadenia, povrch je však tiež uspôsobený proti vzniku škvŕn a mastných šmúh a lepšie sa čistí. Hoci ide o extrémne pevnú a odolnú ochranu zariadenia, invisibleSHIELD HDX je napriek tomu veľmi príjemný do ruky, chráni prístroj proti vykĺznutiu z ruky alebo pevných plôch. Povrchová úprava InvisibleSHIELD HDX navyše zabraňuje vzniku odleskov.


Vďaka špeciálnym vodiacim úchytkám sa invisibleSHIELD HDX veľmi ľahko a rýchlo inštaluje na prístroj.


Fólia invisibleSHIELD je vyrábaná z patentovaného materiálu, ktorý bol pôvodne vyvinutý pre náročné potreby americkej armády. Tá túto fóliu používa ako ochranu veľmi drahých a citlivých lopatiek vrtúľ helikoptér, kde perfektne slúži a bráni ich poškodeniu prachom, kamienkami a rôznymi úlomkami. Je fascinujúce, že invisibleSHIELD tak dokonale plní svoju ochrannú funkciu, aj keď je len 0,2 mm tenká. Ďalšou úžasnou vlastnosťou, ktorou je invisibleSHIELD fólia zaujímavá, je jej samoliečivá schopnosť. Drobné škrabance, ťukance a ranky sa vďaka exkluzívnemu patentovanému materiálu samy zacelia.

Ak je fólia invisibleSHIELD dosť dobrá pre helikoptéry americkej armády, iste je skvelou ochranou tiež pre vaše elektronické zariadenia. Aj tu bude perfektne slúžiť, chrániť ich displej, prípadne aj ich zadnú časť. Vyskúšajte neviditeľnú ochranu pre svoj prístroj, invisibleSHIELD je perfektným riešením pre akékoľvek elektronické zariadenie.


Niečo navyše! Doživotná garancia výmeny!

invisibleSHIELD HDX je geniálnym ochrancom a pomocníkom, napriek tomu sa však môže opotrebovať, zašpinť alebo poškodiť. Ponúkame unikátny program Nadoživotie, vďaka ktorému si svoju ochrannú fóliu invisibleSHIELD pre dané zariadenie zakúpite len raz. Až sa vám invisibleSHIELD zašpiní alebo poškodí, my vám ho bezplatne (len za cenu poštovného) vymeníme za nový kus. Viac informácií na www.nadozivoti.cz. Jediné, čo požadujeme, je vaša registrácia na stránkach bezobalu.eu do programu Nadoživotie.


Parametre a špecifikácia:

Určené pre:
Apple iPhone 6 (na displej smartfónu)

Vyhotovenie:
HDX verzia fólie - čistý a neskreslený obraz, extrémne odolné vyhotovenie

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Určenie
Na displej prístroja Hotovo!
Povrch
Lesklý Hotovo!
Balenie obsahuje
Čistiaca handrička Hotovo!

Určenie

Určenie
Na displej prístroja Hotovo!

Povrch

Povrch
Lesklý Hotovo!

Obsah balenia

Balenie obsahuje
Čistiaca handrička Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ZAGG invisibleSHIELD HDX Apple iPhone 6 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZAGG invisibleSHIELD HDX Apple iPhone 6. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ZAGG invisibleSHIELD HDX Apple iPhone 6. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ZAGG invisibleSHIELD HDX Apple iPhone 6. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ZAGG invisibleSHIELD HDX Apple iPhone 6.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií