Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Zalman A1

Zobraziť katalóg
Zalman A1
4,5 21 hodnotení
PC skrinka mini tower, mATX/mITX, 2x 5.25 ", 3x 3.5", 2x 2.5", USB 3.0, bez zdroja, čierna
Kód:  CA069i Produktové číslo:  ZM-A1

Zalman A1

Počítačová skriňa okrem elegantného čierneho prevedenia ponúka kompaktné rozmery, napriek tomu dokáže pojať veľmi výkonné komponenty. Je určená na inštaláciu základných dosiek typu Micro ATX a Mini ITX. Myslené bolo aj na perfektné prúdenie vzduchu a kvalitné chladenie všetkých komponentov. Preto je vybavená dvoma pozíciami pre ventilátory. Na zadnej strane je pozícia pre 80 mm ventilátor (súčasťou balenia) a na prednej strane pre 120 mm ventilátor.

Zdroj budete umiestňovať do vrchnej časti skrine a samozrejmosťou je prepracovaný systém vedenia kabeláže, čo tiež prispieva k lepšiemu toku vzduchu vo vnútornej časti. Nechýba ani dnes už štandardná podpora diskov SSD. Hoci disponuje malými rozmermi, umiestníte do nej grafickú kartu s maximálnou dĺžkou 350 mm, na svoje si teda prídu aj náruživí hráči. Prípadná výmena chladiča procesora bude tiež jednoduchá a to vďaka inštalačnému otvoru v konštrukcii, nie je tak nutné demontovať celú zostavu.

Vrchná strana je venovaná tlačidlám Power/Reset a svetelnej indikácii činnosti disku. Prítomná je aj dvojica USB konektorov, z ktorých jeden je špecifikácie 3.0, teda najrýchlejší možný variant umožňujúci pripojenie prenosných periférií a analógové konektory na pripojenie slúchadiel alebo mikrofónu.

Hlavné prednosti:

  • Malé rozmery
  • Podpora 350 mm grafických kariet
  • Moderný dizajn
  • Možnosť inštalácie SSD
  • Pozície pre 2 ventilátory
  • 4 rozširujúce sloty
  • USB 3.0

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zmestí sa tam Asus Dual RX460 2gb?

Diskusia a poradňa k Zalman A1
Príslušenstvo pre Zalman A1
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zalman A1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zalman A1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zalman A1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Zalman A1.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií