Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Zalman H1

Zobraziť katalóg
Zalman H1
5 4 hodnotení
PC skrinka big tower, ATX, 3x 5.2 ", 7x 3.5"/2.5", priehľadná bočnica, 1x 200mm ventilátor 3x 120mm ventilátor, regulátor otáčok, AHV Cooling System, bez zdroja, čierna
Kód:  CA069d8c Produktové číslo:  H1

Zalman H1

Počítačová skriňa Zalman H1 big tower je pripravená na uloženie výkonných komponentov. Skriňa už na prvý pohľad upúta rebrovaním na svojej hornej časti. Toto rebrovanie je spôsobené technológiou AHV Cooling System . Tá umožňuje užívateľovi nastaviť si teplotu PC, ktorá je pre neho prijateľná a zároveň mu zaistí optimálnu hladinu hluku. Ak však teplota začne rásť, rebrovanie sa viac otvorí, aby mohol vzduch lepšie cirkulovať. Potom sa opäť vráti do pôvodnej pozície.

Zalman H1 midi tower umožňuje uchytenie až 5 ventilátorov , z ktorých hneď 4 sú v skrini umiestnené. Inovatívny systém chladenia spoločnosti Zalman navyše zaisťuje, že vzduch ohriaty pevnými diskami je vyfukovaný oboma bočnými stranami, čo okrem efektívneho zníženia teploty znižuje aj celkové ohriatie vnútornej časti skrine.

Vo vrchnej strane skrine nájdete pozíciu pre dva 120 mm ventilátory, ktoré sa nachádzajú práve pod rebrovaním. V prednej časti sa nachádza ďalší ventilátor osadený LED diódami . Svetlo z neho možno preto vidieť aj z vonkajšej časti skrine. Efektívnemu dizajnu napomáhajú tiež opatrenia bočného panelu akrylovým oknom, čo vám umožní kochať sa osadenými komponentmi v kompletne čiernom interiéri. Vyvedené konektory na hornej strane zahŕňajú hneď štvoricu portov špecifikácie USB, z ktorých 2 sú v modernej verzii 3.0. Ďalej sa tu nachádzajú zdierky na pripojenie mikrofónu a slúchadiel, tlačidlá reset a power, spolu s ovládacím panelom vetrákov.

Pozícia pre zdroj je umiestnená v spodnej časti skrine a opatrená vyberateľným prachovým filtrom. Skriňa tiež disponuje prepracovaným systémom vedenia kabeláže, čo ďalej zlepšuje prietok vzduchu v jej vnútornej časti. Pozície pre pevné disky sú otočené tak, aby vám maximálne zjednodušili inštaláciu. Montáž vám ďalej spríjemnia vyberateľné šuplíky s gumovými antivibračnými podložkami. V balení nájdete aj redukciu pre inštaláciu moderného solid state disku.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry den chcel by som sa opytat ci je mozna vymena predneho 200mm ventilatora za iny dneska (mnou osobne a aby som to nemusel kazit lebo som tam videl nity ale neviem ako su hlboke, a aby som to porozobrani aj zlozil do povodneho stavu) som ju vyzdvihol a pri prvom obzerani som nenasiel nic take a ani v manuali prilozenom k skrini nic nebolo dakujem

Diskusia a poradňa k Zalman H1
Príslušenstvo pre Zalman H1
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zalman H1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zalman H1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zalman H1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Zalman H1.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií