Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Zalman M1

Zobraziť katalóg
Zalman M1
4,7 3 hodnotení
PC skrinka mini ITX, 1x 5.25",3x 3.5"/2.5 ", USB 3.0, priehľadná bočnica, 2x 120mm ventilátor, regulátor otáčok, bez zdroja, čierna
Kód:  CA069d8b Produktové číslo:  M1

Zalman M1

Počítačová skriňa Zalman M1 mini ITX je určená pre všetkých počítačových nadšencov, ktorým ponúkne vysoký výkon aj dobré chladenie. Aj keď je skriňa malých rozmerov, dokáže pojať mnoho z najmodernejšieho počítačového vybavenia a komponentov. Pojme základnú dosku mini ITX , napájací zdroj štandard ATX/ATX 12V a umožňuje používateľom nainštalovať až 4 3,5 "pevné disky , 2 pevné disky s rozmerom 2,5" alebo tiež jeden 5,25" v externej pozícii. Na skriňu môžete umiestniť až 6 ventilátorov, z ktorých 2 už sú v Zalman M1 zahrnuté.

Skriňa má priehľadnú bočnicu, regulátor otáčok, disponuje I/O portami na slúchadlá, mikrofón, dva konektory pre moderné USB 3.0 a je v čiernej farbe. Skvele tak zapadne do prostredia ďalšej elektroniky napríklad vo vašej obývacej izbe.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Zalman M1
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zalman M1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zalman M1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zalman M1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Zalman M1.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií