Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Rapture AD homeoffice

Zalman ZM-SHE350

Zobraziť katalóg
Zalman ZM-SHE350
4,7 3 hodnotení
Externý box pre SATA 2,5" HDD, bezpečnostný, tlačidlová klávesnica, USB 3.0, čierny
25,14 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  CA057fa Produktové číslo:  ZM-SHE350

Zalman ZM-SHE350

Zalman ZM-SHE350 je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Zalman ZM-SHE350 je externý box pre 2,5" SATA disky, ktorý zaujme pokročilými bezpečnostnými funkciami a klávesnicou. Jeho veľkou prednosťou oproti konkurenčným produktom je, že vašim dátam poskytne vysokú úroveň zabezpečenia pomocou AES 256-bitovému XTS algoritmu, ktorý využíva aj americká vláda na šifrovanie svojich dát, čo už o niečom vypovedá. V neposlednom rade zaujme veľmi zaujímavým dizajnom, ktorému dominuje klávesnica s 12 tlačidlami.

Kľúčové vlastnosti

  • Určené pre 2,5" disky (SATA III)
  • Klávesnica s 12 tlačidlami
  • 5 LED indikátorov
  • AES 256-bitové XTS zabezpečenia
  • Voľba 4 až 8 miestneho kódu
  • Rozhranie USB 3.0
  • Rozmery: 78 × 135 × 16 mm
  • Hmotnosť: 75 g
  • Kábel a ochranné púzdro súčasťou balenia

Maximálna úroveň zabezpečenia

Zvoliť si môžete 4 - 8miestny PIN kód a na výber budete mať teda z viac ako niekoľko desiatok miliónov číselných kombinácií. Pri postupe zadávania nového hesla, zmene PINu alebo odomykania disku vás bude sprevádzať pätica LED indikátorov. Aj keď disk stratíte alebo vám ho niekto odcudzí, môžete mať istotu, že k dátam sa nikto nedostane. Externý box Zalman ZM-SHE350 disk zašifruje tak, že dáta nebude možné čítať, aj keď bude disk vložený do iného boxu.

Ak by došlo k fyzickému poškodeniu boxu, je tu stále cesta na záchranu dát prostredníctvom kombinácie sériového čísla produktu a správneho hesla. Ak používateľ zabudne heslo, je už nemožná obnova dát.

Konektor USB 3.0

Rýchly prenos dát zaisťuje konektor USB 3.0 ponúkajúci oproti staršej verzii 2.0 až 10× vyššiu rýchlosť. Samozrejmosťou je spätná kompatibilita s USB 2.0. Súčasťou balenia je vysoko kvalitný USB 3.0 kábel a ochranné púzdro. Ak teda chcete mať istotu, že vaše dáta nebudú zneužité a budú v maximálnom bezpečí, vyberte tento jedinečný bezpečnostný box od spoločnosti Zalman.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Co za kabel tento box pouziva? Co to je za standard a kde sa da taky kabel kupit prosim?

Take mne zajima zda pri praci s timto harddiskem je mozne aby byl nakazen virem nebo vir pres aes 256 neprojde? A pokud mam zaransomwarovany harddisk tak zda he za pomoci nejakeho dockovaciko hardware kde zavirovany pripojim na sekundarni hdd slot a tan zdravy hdd s pokrocilim antivirem na hlavni slot tak zda mohu kdyz Primarnim harddiskem pouzivaje operacni system a ne pasivne offpower tak zda mohu data zahchranit a odsifrovat z sekundarniho hdd ci pokud by to nebyl ransom tak odvirovat jaky skodlivy software to dokaze zastavit nebo nemusi to byt kopirovatnim ale duplikovanim

Dobry Den zajima mne zda kdyz fyzicky odstranim seriove cislo z hdd zasifrovaneho timto sifrovacim boxem a po zaheslovani zmenim softwarowe seriove cislo takovym serial key generatorem pro hdd tak zda je mozne pri zadani originalniho serioveho originalniho serioveho cisla ktere budu mit sifrovane napsane v trezoru , tak zda je mozne se nouzovve prihlasit oroginalnim hardwarovym seriovim cislem ktery ale software bude vykazovat ze seriove cislo je jine tak zda se mohu prihlasit originalnim tovarnim seriovym cislem a pinem, nebo bude ungovat vyhradne nebo stejne tak novym nvygenerovavym seriovim encryptovanym cislem pokud to takhled fungovat tak i si zmenit originalni hardwarovy pin k novečm seriovemu cisli A zda je mozne

Dobry den. V baleni tohoto externeho boxu nebol slovensky navod. Ziadam o dodanie slovenskeho navodu.

Príslušenstvo pre Zalman ZM-SHE350
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií