PET AD homeoffice

Zanussi ZRB 33104 WA

Zobraziť katalóg
Zanussi ZRB 33104 WA
4,8 8 hodnotení
Chladnička kombinovaná, 174.5cm, A++, objem chladničky/mrazničky 198/111l, hlučnosť 40dB, mraziaca kapacita 4kg/24hod., väčší priestor Spazio+, LED osvetlenie, biela
Kód:  FAC2305c Produktové číslo:  ZRB33104WA

Zanussi ZRB 33104 WA

Zanussi ZRB 33104 WA je voľne stojaca kombinovaná chladnička s jedným kompresorom, veľkou kapacitou a veľkou mrazničkou dole. Navyše je  o 20% úspornejšia ako trieda A +, a uspokojí všetky vaše potreby. Elektrickú energiu šetrí dokonca úspornejším LED osvetlením s väčšou svietivosťou, než klasické žiarovky a jediný kompresor zaisťuje veľmi tichú prevádzku. Každá chladnička je odlišná , pričom flexibilita v uchovávaní potravín je kľúčová.

Chladnička obsahuje ideálne viacúčelový skladovací box navrhnutý špeciálne tak, aby zaisťoval ochranu a rýchly prístup k bylinkám, bobulovitému ovociu, orechom, delikatesám, malým tubám, fľašiam a ku všetkým drobným veciam. Pre uschovanie rýb a mäsa ponúka chladnička ideálne riešenie: box s teplotou o 15% nižšou, ako ostatné priestory v chladničke.

Mechanické ovládanie a ručné odmrazovanie zaručuje, že máte prevádzku chladničky vždy pod kontrolou. Nastavíte si otváranie dverí podľa vašich potrieb a nastaviteľnými nožičkami zaistíte dokonalú stabilitu chladničky.Celkový vzhľad a pocit z vašej kuchyne je utváraný jej všetkým vybavením - od inštalácie osvetlenia až po spotrebiče. Biela farba tohto modelu zaisťuje, že dokonale doplní  vaše ostatné spotrebiče, a jeho výrazná povrchová úprava dodá extra nádych elegancie.

Hlavné prednosti:

  • Energetická trieda A + +
  • Nízkoteplotná zásuvka Super Fresh Box
  • Konštrukcia Spazio + zaručuje väčší priestor pre všetko
  • Flexibilné ukladanie potravín uľahčuje život
  • Hlučnosť len 40 dB

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Zanussi ZRB 33104 WA
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZANUSSI ZRB 33104 WA.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií