PET PET

ZANUSSI ZWY61225WI

Zobraziť katalóg
ZANUSSI ZWY61225WI
5 1 hodnotení
Práčka plnená zhora vrchom plnená, A++/A/B, 1200 ot./min, náplň 6 kg, hlučnosť 57/76 dB, program Mini 30 Min, Refresh 20, LCD displej, FuzzyLogic, kontrola vyvažovania náplne v bubne, technológia AirFlow bráni tvorbe nepríjemných pachov a plesní, odložený štart 3 - 20 hod., biela, 89 x 40 x 60 cm
Kód:  ZANPR005 Produktové číslo:  ZWY61225WI
ZANUSSI ZWY61225WI Predaj skončil

ZANUSSI ZWY61225WI

Vysoko úsporná bubnová pračka od osvedčenej talianskej značky Zanussi. Tento vrchom plnený model je vďaka menším rozmerom a vrchnému plneniu vhodný najmä do menších priestorov, kam by sa klasická práčka s predným plnením nezmestila. Vyniká tiež vysokými odstredivými otáčkami a radom užitočných programov vrátane 30-minútového rýchloprania alebo odloženým štartom. Práčka je veľmi praktická a bubon sa po dokončení prania sám nastaví tak, aby bolo jeho veko hore.

Kľúčové vlastnosti ZWY61225WI

  • Vysoko úsporná
  • Nízka hlučnosť
  • Pestrá škála programov
  • Automatické nastavenie bubna
  • Kontrola vyváženia bubna
  • Voľba odloženého štartu
  • Kompaktné rozmery
  • Automatické čistenie dávkovača

Pracie programy a odložené štarty

Bubnová práčka Zanussi ZWY61225WI disponuje množstvom pracích programov. Novinkou je medzi nimi 30°@30', ktorý zvládne vyprať bielizeň na 30 °C za polhodiny. Samozrejmosťou sú programy na bavlnu, syntetiku a farebné alebo mix oblečenie. Určite poteší aj možnosť odloženého štartu, vďaka ktorému si môžete načasovať koniec prania na vami určenú dobu, a to v rozsahu 3 až 20 hodín. Všetky tieto voľby navyše nastavíte na prehľadnom LCD displeji, ktorým je práčka vybavená.

Vrchom plnená práčka je praktická

Vrchom plnená práčka Zanussi ZWY61225WI je na zaistenie perfektnej stability vybavená dvojicou fixných nožičiek a dvojicou nožičiek nastaviteľných. Okrem toho, že je prístroj úsporný na spotrebu energie, je tiež šetrný sám k sebe. Za tým účelom sú v zásobníku na prací prostriedok inštalované vysokotlakové dýzy, ktoré ho po každom praní automaticky vyčistia, aby sa na ňom nezachycovali nečistoty. Po dokončení programu sa bubon sám nastaví do takej pozície, aby jeho veko smerovalo vždy hore.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravim, jaky je rozdil mezi Zanussi ZWY61225WI a ZANUSSI ZWQ61225WI?? Díky za odpověd.

Kde ma davkovac prasku?

Jak tedy čistit ?

Kde má tato pračka filtr hrubých nečistot ?

Diskusia a poradňa k ZANUSSI ZWY61225WI
Príslušenstvo pre ZANUSSI ZWY61225WI
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZANUSSI ZWY61225WI.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií